Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

wojtaszg napisał(a):
Apis nie startuje w wystawie w Zielonej Górze przez moje zaniedbanie. Powodem tego jest brak rodowodu.

No tak - Apis już będzie stratował w klasie pośredniej prawda? A tam nie popuszczą z rodowodem ;-)

To tylko podpytuj się co jakiś czas i postaraj ładnie uśmiechać do pań w Związku, bo termin przyjmowania zgłoszeń na Poznań upływa 20 września...

wojtaszg napisał(a):
Ćwiczymy, ćwiczymy, ćwiczymy i jeszcze raz ćwiczymy.

;) Super!

Posted

dorotak napisał(a):
wojtaszg napisał(a):
Apis nie startuje w wystawie w Zielonej Górze przez moje zaniedbanie. Powodem tego jest brak rodowodu.

No tak - Apis już będzie stratował w klasie pośredniej prawda? A tam nie popuszczą z rodowodem ;-)

To tylko podpytuj się co jakiś czas i postaraj ładnie uśmiechać do pań w Związku, bo termin przyjmowania zgłoszeń na Poznań upływa 20 września...

[!

ano wlasnie :( szczerze mowiac szanse marne - a do tego oni dopiero urlop skonczyli....

Posted

[quote name='dorotak'][quote name='wojtaszg']Apis nie startuje w wystawie w Zielonej Górze przez moje zaniedbanie. Powodem tego jest brak rodowodu.

[quote name='wojtaszg']Ćwiczymy, ćwiczymy, ćwiczymy i jeszcze raz ćwiczymy.

;) Super!

Apis już się raczej łapie na otwartą (ma 2 latka a pośrednia jest zdaje się od właśnie do 2 lat).

Powiem szczerze, że nasze panie w związku są w deche :D. Bardzo miłe, a co fajne to fryzjerka Apiska jest właśnie jedną z "pań z związku" i nam trosze pomagała. Tylko czekam na rodowodzik i może do 20 się uda. A jak nie to trudno. 2006 czuje, że będzie też szczęśliwy :D. Więcej też czasu będzie na przygotowanie pieska.

[quote name='dorotak'] Aha, Wojtku, popatrz na reportaż z ringu średniaków (co prawda pieprzaków) w Sopocie: http://www.berganza.website.pl/FOTO-SOPOT-2005.htm Popatrz jak wyglądają ustawione psy. I mimo, że nie udało Ci się zgłosić Apisa, to gorąco polecam Ci przejść się na wystawę samemu i pooglądać sobie ocenę średniaków.

Wielkie dzięki. JESTEŚCIE WSZYSCY KOCHANI, ŻE TAK POMAGACIE! Hehe troche mnie poniosło... Tak właśnie patrze na różne zdjęcia średniaków w postawie i stwierdzam że z moim kundelkiem nie jest aż tak źle.

Lece ćwiczyć, bo dzisiaj jeszcze nie byliśmy na "treningu" :)

Pozdrawiam, wojtas

Posted

Hi hi było super! Tego chyba nie trzeba pisać :lol: 8)
Troche pogoda nie dopisała, ale ogólnie nie było tak źle :wink:
Fotek Fiśka ma duużo tylko teraz muszę ich szukać :roll: Jak zwykle zaszalałam z fotami i teraz jest problem bo muszę wszystko przekopywać :lol: 8)

:calus:

Posted

szorka napisał(a):
Orsini węgier to pomysł szefa -Króla .Prosił o zaproszenie Matyasa i węgra.Trzeba było jakoś ustawić sędziowanie , bo słowak jest na każdej klubówce .Szczepia na klubówce oceniała mini czarne jak była w Nowym Dworzwe.Wyszło, jak wyszło .Trzymam kciuki za twoje ,,cacuszka,,.Całuski :wink: :wink:

dobra, dobra:(((((
ale ja zadalam pytanie i na nie nie uzyskalam odpowiedzi.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pani Zosiu czy to Pani???????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Julcia nie, nie:))))
mam urlopik:))))
i siedze w kafejce:)))))
mejle czytam itp:))))))
a zaraz wracam i pewnie pojde nad jezioro poplywac, bo straszliwie jest goraco...
Kavanga...zaraz zaraz Ty tesh masz dla mnei fotke z Bratyslawy, a nawet 2:)))))))Ty pierwsza:)))))w takim razie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

aaa no tak masz urlopik i jeszcze ładną pogode!! :D
to u nas dzisiaj chłodno i pochmurno i zaraz pewnie deszcz zacznie padać :evilbat:

P.S.
niedawno wróciła Madzia z obozu :D ależ Denulek ją witał :P :angel:

Posted

[quote name='alexandra'][quote name='orsini'][quote name='malawaszka']no nie wiem Orsini czy jest czego gratulować :-? :lol:
hahahahhahaa
no w sumie:))))))

a tu macie aniola!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
fota nie oddaje urody tego pana....

Orsini, w niedzielnym katalogu zaraz z początku jest fotka tego pana też :lol:

Właśnie Jostra prosimy o fotki białasków!!! :D

scan plizzzzzzzzzzzzz 8)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...