Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Waszko GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :new-bday: :new-bday: :BIG: :rainbowa: :laola: :smilecol: :ghost_2: :olympic: :new-bday: :smilecol: :BIG:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

[quote name='malawaszka']no nie wiem Orsini czy jest czego gratulować :-? :lol:
hahahahhahaa
no w sumie:))))))

a tu macie aniola!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
fota nie oddaje urody tego pana....

Posted

Mek napisał(a):
aha i jeszcze prosimy o zdjęcia. Masz apatat to sie nie wymigasz tak łatwo . :D

ma nawet 2 bo przeciez wygrala gdzies tam! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mek byles na grzybach?ja dzis bylam i wlasnie robie grzybki w occie:))))

Posted

orsini napisał(a):

Tak byłem i oprócz 25kilogramowego maślaka nie mam nic , a ludzie koszykami nosili :x :x :x

Posted

Orsini węgier to pomysł szefa -Króla .Prosił o zaproszenie Matyasa i węgra.Trzeba było jakoś ustawić sędziowanie , bo słowak jest na każdej klubówce .Szczepia na klubówce oceniała mini czarne jak była w Nowym Dworzwe.Wyszło, jak wyszło .Trzymam kciuki za twoje ,,cacuszka,,.Całuski :wink: :wink:

Posted

szorka napisał(a):
Orsini węgier to pomysł szefa -Króla .Prosił o zaproszenie Matyasa i węgra.Trzeba było jakoś ustawić sędziowanie , bo słowak jest na każdej klubówce .Szczepia na klubówce oceniała mini czarne jak była w Nowym Dworzwe.Wyszło, jak wyszło .Trzymam kciuki za twoje ,,cacuszka,,.Całuski :wink: :wink:

a mi sie obsada podoba :) i nic prosze nie zmieniac !! p.Basia jest zakochana w moim TZcie wiec to on mi psy wystawi hihi

Posted

Bardzo się cieszę że Szczepcia sredniakom przypasowała .Naprawdę trudno wszystkich zadowolić ,miejsce pierwsze jest jedno ,a każdy woli stać z przodu .

Posted

Mek napisał(a):
orsini napisał(a):

Tak byłem i oprócz 25kilogramowego maślaka nie mam nic , a ludzie koszykami nosili :x :x :x

Mek to podszkol l swoja suczke w kierunku tropienia grzybow :P !!

Posted

szorka napisał(a):
Bardzo się cieszę że Szczepcia sredniakom przypasowała .Naprawdę trudno wszystkich zadowolić ,miejsce pierwsze jest jedno ,a każdy woli stać z przodu .

nie wiem czy wszytkim ale ja lubie jak ona ocenia, co prawda sedziowala mnie ostatnio gdzies w 1999 roku hihi ale sadze ze bedzie dobrze !

Posted

Mek napisał(a):
jostra napisał(a):

Malce rosną jak na drożdżach

Jostra to ile już ważę te perełki?????

nie pamiętam dokładnie, ale między 300 a 400 gramów

Posted

Nam tj włascicielom cz-sr i tak wszystko jedno kto bedzie sedziował ;)
Sie nie przebijemy :)

Przez czarne tez sie nie przebijemy bo tez róznie bywa.

Tak więc jak dla mnie jesli tylko nie bedzie jak z Finka w Lubieszynie to bedzie OKi :)

No własnie MY CHCEMY FOTY MALYCH BIAŁYCH PLUSZAKÓW !!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='orsini'][quote name='malawaszka']no nie wiem Orsini czy jest czego gratulować :-? :lol:
hahahahhahaa
no w sumie:))))))

a tu macie aniola!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
fota nie oddaje urody tego pana....

Orsini, w niedzielnym katalogu zaraz z początku jest fotka tego pana też :lol:

Właśnie Jostra prosimy o fotki białasków!!! :D

Posted

Foty budiet, jakies zrobiłam o pierwszej w nocy, ale miśki są tak szybkie, że nie wiem co z tego wynikło, nie dałam już rady wrzucić zdjęć do kompa :(
Zrobienie "indywidualnego" zdjęcia takiemu robaczkowi to chyba mission impossible :roll: :evilbat:

Posted

jostra napisał(a):
Zrobienie "indywidualnego" zdjęcia takiemu robaczkowi to chyba mission impossible :roll: :evilbat:

:lol: :lol: :lol:
To może jak pojedzą i zasną, może wtedy będą wolniejsze :lol:

Posted

alexandra napisał(a):
jostra napisał(a):

:lol: :lol: :lol:
To może jak pojedzą i zasną, może wtedy będą wolniejsze :lol:

Ale zazwyczaj śpią przy mamusi albo jedna na drugiej
Więc, jak którąś odłączę i położę na środku kocyka, to ona już drałuje do reszty stadka. Normalnie szok, że takie szczeniaczki mogą być takie szybkie :P

Posted

Heja.

Opuściłem się w pisaniu, ale miałem dużo spraw na głowie i to związanych z Apisem :)

Apis nie startuje w wystawie w Zielonej Górze przez moje zaniedbanie. Powodem tego jest brak rodowodu. Wystawienie rodowodu trwa podobno ok 3 miesięcy, a wystawa za 2 tygodnie :(. Mam nadzieję, że jeszcze się wyrobią z rodowodem do wystawy poznańskiej.

Ćwiczymy, ćwiczymy, ćwiczymy i jeszcze raz ćwiczymy.

Wrzuce fotki później.

POZDRAWIAM.

PS. Gratulacje!!
PS2. STO LAT!|!

Posted

Elitesse napisał(a):
Jostra przesliczne imiona wybralas dla dziewczynek !!

a o robieniach zdjec maluchow to ja cos wiem hihi :P trzeba kiec duuuzo cierpliwosci i samozaparcia !

Dzięki Aguś :D Chciałam wybrać coś oryginalnego i mam nadzieję, że mi się to udało
O zdjęcia i tak będę się starać :P Porozmawiam dziś poważnie z dziewczynkami :lol: :lol: :lol:
Szkoda, że do nowego aparatu mam tylko małą kartę i w związku z tym mogę zrobić tylko 10 zdjęć na raz :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...