orsini Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Waszko GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :new-bday: :new-bday: :BIG: :rainbowa: :laola: :smilecol: :ghost_2: :olympic: :new-bday: :smilecol: :BIG:
malawaszka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 no nie wiem Orsini czy jest czego gratulować :-? :lol:
orsini Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='malawaszka']no nie wiem Orsini czy jest czego gratulować :-? :lol: hahahahhahaa no w sumie:)))))) a tu macie aniola!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: fota nie oddaje urody tego pana....
Mek Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 jostra napisał(a): Malce rosną jak na drożdżach Jostra to ile już ważę te perełki?????
Mek Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 aha i jeszcze prosimy o zdjęcia. Masz apatat to sie nie wymigasz tak łatwo . :D
orsini Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Mek napisał(a):aha i jeszcze prosimy o zdjęcia. Masz apatat to sie nie wymigasz tak łatwo . :D ma nawet 2 bo przeciez wygrala gdzies tam! :lol: :lol: :lol: :lol: Mek byles na grzybach?ja dzis bylam i wlasnie robie grzybki w occie:))))
Mek Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 orsini napisał(a): Mek byles na grzybach?ja dzis bylam i wlasnie robie grzybki w occie:)))) Tak byłem i oprócz 25kilogramowego maślaka nie mam nic , a ludzie koszykami nosili :x :x :x
szorka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Orsini węgier to pomysł szefa -Króla .Prosił o zaproszenie Matyasa i węgra.Trzeba było jakoś ustawić sędziowanie , bo słowak jest na każdej klubówce .Szczepia na klubówce oceniała mini czarne jak była w Nowym Dworzwe.Wyszło, jak wyszło .Trzymam kciuki za twoje ,,cacuszka,,.Całuski :wink: :wink:
Elitesse Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 szorka napisał(a):Orsini węgier to pomysł szefa -Króla .Prosił o zaproszenie Matyasa i węgra.Trzeba było jakoś ustawić sędziowanie , bo słowak jest na każdej klubówce .Szczepia na klubówce oceniała mini czarne jak była w Nowym Dworzwe.Wyszło, jak wyszło .Trzymam kciuki za twoje ,,cacuszka,,.Całuski :wink: :wink: a mi sie obsada podoba :) i nic prosze nie zmieniac !! p.Basia jest zakochana w moim TZcie wiec to on mi psy wystawi hihi
szorka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Bardzo się cieszę że Szczepcia sredniakom przypasowała .Naprawdę trudno wszystkich zadowolić ,miejsce pierwsze jest jedno ,a każdy woli stać z przodu .
Elitesse Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Mek napisał(a):orsini napisał(a): Mek byles na grzybach?ja dzis bylam i wlasnie robie grzybki w occie:)))) Tak byłem i oprócz 25kilogramowego maślaka nie mam nic , a ludzie koszykami nosili :x :x :x Mek to podszkol l swoja suczke w kierunku tropienia grzybow :P !!
Elitesse Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 szorka napisał(a):Bardzo się cieszę że Szczepcia sredniakom przypasowała .Naprawdę trudno wszystkich zadowolić ,miejsce pierwsze jest jedno ,a każdy woli stać z przodu . nie wiem czy wszytkim ale ja lubie jak ona ocenia, co prawda sedziowala mnie ostatnio gdzies w 1999 roku hihi ale sadze ze bedzie dobrze !
Kora- Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Heyka :lol: Mam nowe zdjęcia Kory zaraz je wkleje chyba że.... ich nie chcecie
jostra Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Mek napisał(a):jostra napisał(a): Malce rosną jak na drożdżach Jostra to ile już ważę te perełki????? nie pamiętam dokładnie, ale między 300 a 400 gramów
Agatka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Nam tj włascicielom cz-sr i tak wszystko jedno kto bedzie sedziował ;) Sie nie przebijemy :) Przez czarne tez sie nie przebijemy bo tez róznie bywa. Tak więc jak dla mnie jesli tylko nie bedzie jak z Finka w Lubieszynie to bedzie OKi :) No własnie MY CHCEMY FOTY MALYCH BIAŁYCH PLUSZAKÓW !!!!!!!!!!!!!!
alexandra Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='orsini'][quote name='malawaszka']no nie wiem Orsini czy jest czego gratulować :-? :lol: hahahahhahaa no w sumie:)))))) a tu macie aniola!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: fota nie oddaje urody tego pana.... Orsini, w niedzielnym katalogu zaraz z początku jest fotka tego pana też :lol: Właśnie Jostra prosimy o fotki białasków!!! :D
jostra Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Foty budiet, jakies zrobiłam o pierwszej w nocy, ale miśki są tak szybkie, że nie wiem co z tego wynikło, nie dałam już rady wrzucić zdjęć do kompa :( Zrobienie "indywidualnego" zdjęcia takiemu robaczkowi to chyba mission impossible :roll: :evilbat:
alexandra Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 jostra napisał(a):Zrobienie "indywidualnego" zdjęcia takiemu robaczkowi to chyba mission impossible :roll: :evilbat: :lol: :lol: :lol: To może jak pojedzą i zasną, może wtedy będą wolniejsze :lol:
jostra Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 alexandra napisał(a):jostra napisał(a):Zrobienie "indywidualnego" zdjęcia takiemu robaczkowi to chyba mission impossible :roll: :evilbat: :lol: :lol: :lol: To może jak pojedzą i zasną, może wtedy będą wolniejsze :lol: Ale zazwyczaj śpią przy mamusi albo jedna na drugiej Więc, jak którąś odłączę i położę na środku kocyka, to ona już drałuje do reszty stadka. Normalnie szok, że takie szczeniaczki mogą być takie szybkie :P
Agatka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 No to trzeba zatrudnic Pitera i porobic fotki na raczkach :) Inaczej to fakt beda totalnie zamazane :)
Elitesse Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Jostra przesliczne imiona wybralas dla dziewczynek !! a o robieniach zdjec maluchow to ja cos wiem hihi :P trzeba kiec duuuzo cierpliwosci i samozaparcia !
wojtaszg Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Heja. Opuściłem się w pisaniu, ale miałem dużo spraw na głowie i to związanych z Apisem :) Apis nie startuje w wystawie w Zielonej Górze przez moje zaniedbanie. Powodem tego jest brak rodowodu. Wystawienie rodowodu trwa podobno ok 3 miesięcy, a wystawa za 2 tygodnie :(. Mam nadzieję, że jeszcze się wyrobią z rodowodem do wystawy poznańskiej. Ćwiczymy, ćwiczymy, ćwiczymy i jeszcze raz ćwiczymy. Wrzuce fotki później. POZDRAWIAM. PS. Gratulacje!! PS2. STO LAT!|!
jostra Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Elitesse napisał(a):Jostra przesliczne imiona wybralas dla dziewczynek !! a o robieniach zdjec maluchow to ja cos wiem hihi :P trzeba kiec duuuzo cierpliwosci i samozaparcia ! Dzięki Aguś :D Chciałam wybrać coś oryginalnego i mam nadzieję, że mi się to udało O zdjęcia i tak będę się starać :P Porozmawiam dziś poważnie z dziewczynkami :lol: :lol: :lol: Szkoda, że do nowego aparatu mam tylko małą kartę i w związku z tym mogę zrobić tylko 10 zdjęć na raz :(
Natalia_W Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 w galerii fotka kenza z dzisiejszej "zabawy" z aparatem :wink:
Recommended Posts