malawaszka Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 szorka napisał(a):CO się czepiły WASZECZKI ja jestem SZORKA a ja jestem Waszka i miałam urodzinki :evil_lol: i dziękuję za życzonka :fadein:
Ka-Vanga Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 szorka napisał(a):Ka-Vanga p Jarosław Matyas na prośbę Piotra Króla .A szefom podobno się nie odmawia .Ale z ciebie spryciula :lol: :lol: :lol: Hahaha to w takim razie juz wiadomo kim jest Szorka :wink: 8) .
Ka-Vanga Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 szorka napisał(a):CO się czepiły WASZECZKI ja jestem SZORKA .Cały rok macie na gdybanie ,obstawianie .Może w czarnych zwyciężca jeszcze się nie urodził a dogomanki dzielą futerko . U Sapieginy wygrywa ładny anatomicznie dobrze przygotowany i pokazany.Kociuby mogą jechać w tym czasie na Hawaje. Całuski :P :P :P :P A cacuszka :wink: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .
Ka-Vanga Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 malawaszka napisał(a):a jeszcze mam pytanie - czy ktoś może wybiera się jutro do ZK w Wawce??? potrzebuję sprawdzić nr tatoo A341 to tatuaż tego średniaczka p&s który jest na Paluchu - myślę, że trzebaby dotrzeć do hodowcy i właścicieli jak najszybciej bo po kwarantannie chcą psa wykastrować - a to przeciez papierowy pies i moze ma w sobie jakies super geny ;-) Waszeczko ja bede w czwartek w ZK wiec moge sprawdzic co i jak, ale mysle, ze spoko to mozna zalatwic telefonicznie dzisiaj.
Elitesse Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 szorka napisał(a):CO się czepiły WASZECZKI ja jestem SZORKA .Cały rok macie na gdybanie ,obstawianie .Może w czarnych zwyciężca jeszcze się nie urodził a dogomanki dzielą futerko . U Sapieginy wygrywa ładny anatomicznie dobrze przygotowany i pokazany.Kociuby mogą jechać w tym czasie na Hawaje. Całuski :P :P :P :P to trzymam cie za slowo bo po tegorocznych cacuszkasz az mi sie gips z wrazenia rozpuscil :) ale daleko ta klubowka odemnie oj daleko !!! mam tylko nadziejej ze to niejakie wakacje beda wtedy....
Elitesse Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Mek napisał(a):szorka napisał(a):CO się czepiły WASZECZKI ja jestem SZORKA .Cały rok macie na gdybanie ,obstawianie .Może w czarnych zwyciężca jeszcze się nie urodził a dogomanki dzielą futerko . U Sapieginy wygrywa ładny anatomicznie dobrze przygotowany i pokazany.Kociuby mogą jechać w tym czasie na Hawaje. Całuski :P :P :P :P TZN ja pisałem apropos Nowego Targu bo tam tylko dwoje przedstawicieli rasy bedzie walczyc o tytuły a ja mialam zglosic cale swoje stado coby podniesc frekfencje i nawet rozmawialam z panem ogranizatorem ale tak namieszal ze sie zniechecilam :(
julcia_so Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Waszko!! :D Wszystkiego Najlepszego!! Dużo zdrówka!! :drinking: :drinking: szczęścia :angel: :angel: sznaucerków rzecz jasna :wink: :Dog_run: oraz spełniania najskrytszych marzeń i czego sobie tylko zapragniesz!!! :laola:
jostra Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Waszko! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: 100 lat, dużo usmiechu, zamknięcia wszystkich schronisk z powodu braku porzucanych piechów i pociechy z Twoich sznucków życzą Ci Justyna i 12 sznaucerków :P :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
szorka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 CO to za wibitny specjalista od sznaucerów sędziuje w Nowym Targu ,że swoją osobą przyciągnoł taką oszałamiającą ilość psów . :o :o
Elitesse Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 szorka napisał(a):CO to za wibitny specjalista od sznaucerów sędziuje w Nowym Targu ,że swoją osobą przyciągnoł taką oszałamiającą ilość psów . :o :o Petr Rehanek
Agatka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Waszeczko STO LAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A kto to jest szorka?? A co do nowego targu to w sumie bez wzgledu który przedstawiciel rasy wygra to ja sie cieszyc będe ;) ;D
Agatka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 A tak na marginesie to myśle, ze ludzie sie obawiali inwazji czechów... Ale moim zdnaiem to było dla czechów za daleko i nie pomyliłam sie :)
Mek Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Agatka napisał(a): A co do nowego targu to w sumie bez wzgledu który przedstawiciel rasy wygra to ja sie cieszyc będe ;) ;D No Agatko w tak komfortowej sytuacji to chyba jeszcze nigdy nie byłaś :):):)
Agatka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Hahaha :) No w sumie to tak :) A moze przyjedizesz nam pokibicowac?? ;)
Mek Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Agatka napisał(a): A moze przyjedizesz nam pokibicowac?? ;) Może przyjade ;) tylko ja wtedy będe w rozterce bo nie będe mógł sie zdecydowac której z Was kibicować.
Agatka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Ja CI powiem bedziesz kibicowac SŁoniowi ;) A wogóle to mozesz pomagac obydwu suniom swoim dobrym humorem :)
jostra Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Mek napisał(a):Agatka napisał(a): A moze przyjedizesz nam pokibicowac?? ;) Może przyjade ;) tylko ja wtedy będe w rozterce bo nie będe mógł sie zdecydowac której z Was kibicować. Mi nie musisz, bo mnie nie będzie :P Możesz kibicować mojemu delegatowi :evilbat: :lol: Napewno będzie potrzebował wsparcia :wink:
Mek Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Agatka napisał(a):Ja CI powiem bedziesz kibicowac SŁoniowi ;) A wogóle to mozesz pomagac obydwu suniom swoim dobrym humorem :) A to z tym Słoniem to jest wyjscie :D A co do mojego humoru to bywa różnie, zależy jak leży ;)
Agatka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Piter sam przyjedzie ?? E tam ja to jeszcze nie pamietam żeby CI MEK humorek kiedys nawalił ;)
Mek Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 jostra napisał(a): Mi nie musisz, bo mnie nie będzie :P Możesz kibicować mojemu delegatowi :evilbat: :lol: Napewno będzie potrzebował wsparcia :wink: Zeby szanse były równe to proponuje aby Lady wystawiał małżonek Agatki ;). Jostra a jak malce?? Pewnie mają 3xS????
Mek Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Agatka napisał(a): E tam ja to jeszcze nie pamietam żeby CI MEK humorek kiedys nawalił ;) Humor to ja mam zawsze .. tylko czasem pod zdechłym psem . Ide na grzyby :) bo wszyscy chodzą i przynoszą po 120 prawdziwków a ja pewnie się podknę i zęby wibije a borowika nie znajde.
jostra Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Mek napisał(a): Jostra a jak malce?? Pewnie mają 3xS???? Malce rosną jak na drożdżach Czy masz na myśli ssanie, spanie i sranie??? Jeszcze łazić lubią i wszędzie nochalki wsadzać Jak otworzą oczęta to będzie przerąbane :evilbat: , bo już są strasznie ruchliwe :roll:
Elitesse Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Agatka napisał(a):A tak na marginesie to myśle, ze ludzie sie obawiali inwazji czechów... Ale moim zdnaiem to było dla czechów za daleko i nie pomyliłam sie :) no moze i na dodatek tego samego dnia jest Raciborz wiec psy sie rozlozyly na dwie wystawy
orsini Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Agatka napisał(a):A kto to jest szorka?? no ja obstawiam na pania Zosie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jesli mam racje to BARDZO nam bedzie milo!!! :lol: :lol: :lol: :lol: co do sedziow na klub za 2 lata to ja tesh poprosze o kogos kompetentnego-nie musi byc to ladne:)))))ten Sloweniec chyba nie bardzo sie zna-przynajmniej na chartach-gubil sie w ocenie, ale piekny byl...ehhhhhhh A nie mozna by tak pamieniac tego Wegra z pania Szczepkowska?:))))skad Wyscie go wytrzasneli???? :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts