Elitesse Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 tez widze ze Jostra bedzie rodzic :P mocno trzymamy kciuki za mame maluszki i hodowczynie !!!! i zniecierpliwieni czekami na info !
malawaszka Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 :multi: łiiiii za maluszki :drinking: :drinking: :drinking:
szorka Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Orsini -straszny z Ciebie dedektyw .Znamy się od bardzo dawna i co najważniejsze bardzo się lubimy.Temat do przemyśleń-miłych rozmyślań.Przesyłam moc całusków.
Elitesse Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 szorka napisał(a):Orsini -straszny z Ciebie dedektyw .Znamy się od bardzo dawna i co najważniejsze bardzo się lubimy.Temat do przemyśleń-miłych rozmyślań.Przesyłam moc całusków. Orsini juz tak ma hihi wszytko zawsze chce wiedziec :))
Mek Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='Kika']U jostry wielkie poruszenie! <wow> to godzina W wybiła. Trzymam kciuki .
Natalia_W Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 To juz sie nie moge doczekac wiesci od jostry!!!
Agatka Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 A u nas wciąz nie ma dobrych wieści , choc jest lepiej niż było wczoraj, ale to tak naprawde nic nie znaczy... Ale Nica ma swojego dobrego ducha więc jestem pełna optymizmu ! Mówia ze wiara cyzni cuda wiec... No i mam nadziwje,ze jostra sie w końcu pochwali co sie jej wykluło :)
Natalia_W Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Agatko caly czas trzymam kciuki z Daniczke!!! Musi byc dobrze!!
Elitesse Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Agatka napisał(a):A u nas wciąz nie ma dobrych wieści , choc jest lepiej niż było wczoraj, ale to tak naprawde nic nie znaczy... Ale Nica ma swojego dobrego ducha więc jestem pełna optymizmu ! Mówia ze wiara cyzni cuda wiec... No i mam nadziwje,ze jostra sie w końcu pochwali co sie jej wykluło :) a jednak twoj opis nie wrozyl dobrze :( ehh daniczko trzymamy kciuki !!
Elitesse Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 ciekawe ogłoszenie znalazłam: Sznaucer miniaturowy pieprz i sól. Suczkę po bardzo małych rodzicach kupiłem 12 sierpnia od "miłośniczki" psów prowadzącej hodowlę w Rzeczycy [wydziabane], jako 6 miesiecznego, odrobaczonego, niedoszczepionego szczeniaka.Następnego suczka nie chciałą jeść, osłabła.Lekarz weterynarii stwierdził, że szczeniak ma 3 do 4 tygodni i nie może przeżyć bez matki. Pomimo uporczywej terapii 17 sierpnia nad ranem suczka zdechła na naszych rękach. Dzieci wymagają pomocy psychologa. W książce zdrowia wpisanio ur 2 lipca, odrobaczenie 16 lipca i 7 sierpnia, 5 sierpnia lek. wet Marcin S. z Tomaszowa Mazowieckiego podawał surowicę.
Ka-Vanga Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Daniczka musi wyzdrowiec i juz, wiec prosze jej to powiedziec :wink: . A tak serio to trzymamy za nia mocno kciuki, zeby wszystko bedzie ok i jak czegos tylko potrzebujesz to daj koniecznie znac. Jostra i co z tymi maluchami urodzily sie juz, mow szybko :angel: . O kurcze biedny czlowiek :( .
maga18 Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 orsini napisał(a):Senga....ukatrupie normalnie :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: ale fotki chyba musze mu porobic i wkleic-bardzo dobry pomysl :lol: :lol: :lol: tylko dlaczego jako TRĄBKA???? :wink: :wink: :wink:
paniMysza Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 ano właśnie. dorosłe kobity a bawia sie w kotka i myszkę :lol:
Ka-Vanga Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 O Maga mam do Cibie pytanko :wink: . Wiesz moze kto wygral grzywki w klasie mlodziezy - suczki?
maga18 Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Ka-Vanga napisał(a):O Maga mam do Cibie pytanko :wink: . Wiesz moze kto wygral grzywki w klasie mlodziezy - suczki? wiem 8) AGUNA Boska Kate
Ka-Vanga Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Ooooooooo dzieki, no to super, Aga sie pewnbie ucieszyla :D .
maga18 Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 na pewno :D i jej szczeniorek II miejsce i WO :D
Justa Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Witamy!!! :angel: A my zmieniłyśmy fryzjera. W piatek idziemy do salonu "Modny psiak" przy Agorze na Bielanach. zobaczymy co sie stanie z moim piechem... 8) Jakby co, to odrośnie ;) Obróżka Rogza nam sie zacina, więc dzisiaj odprułam naszywkę tą co jest na pasku zaciskowym. Zobaczymy ile pożyje obróżka... :roll: My też czekamy na wieści o szczeniakach!!! :angel: :angel: :angel:
Ka-Vanga Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 maga18 napisał(a):na pewno :D i jej szczeniorek II miejsce i WO :D Nio to wiem, bo jak sie pytalam Marty jak Wam poszlo, to sie spytalam od razu o Age, haha tyle, ze musialam im opisywac jak wyglada :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
malawaszka Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Joooostraaaaaaaa!!!! :modla: plizzz napisz choć słówko - czy wszystko OK????? :drinking: :drinking: :drinking: zabiłabym takiego kogoś, kto by mi sptrzedał takiego psiuńcia maleńkiego :cry:
Mek Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 malawaszka napisał(a):Joooostraaaaaaaa!!!! :modla: plizzz napisz choć słówko - czy wszystko OK????? No" rodzaca nie powinna widzieć dwa razy tego samego słońca ".......więc.................
Romas Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Ola , ja tam PW do Ciebie wyslalam ,doszlo ? Trzymajmy kciuki za psinki Jostry :P
Recommended Posts