Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Orsini -straszny z Ciebie dedektyw .Znamy się od bardzo dawna i co najważniejsze bardzo się lubimy.Temat do przemyśleń-miłych rozmyślań.Przesyłam moc całusków.

Posted

szorka napisał(a):
Orsini -straszny z Ciebie dedektyw .Znamy się od bardzo dawna i co najważniejsze bardzo się lubimy.Temat do przemyśleń-miłych rozmyślań.Przesyłam moc całusków.

Orsini juz tak ma hihi wszytko zawsze chce wiedziec :))

Posted

A u nas wciąz nie ma dobrych wieści , choc jest lepiej niż było wczoraj, ale to tak naprawde nic nie znaczy...
Ale Nica ma swojego dobrego ducha więc jestem pełna optymizmu ! Mówia ze wiara cyzni cuda wiec...

No i mam nadziwje,ze jostra sie w końcu pochwali co sie jej wykluło :)

Posted

Agatka napisał(a):
A u nas wciąz nie ma dobrych wieści , choc jest lepiej niż było wczoraj, ale to tak naprawde nic nie znaczy...
Ale Nica ma swojego dobrego ducha więc jestem pełna optymizmu ! Mówia ze wiara cyzni cuda wiec...

No i mam nadziwje,ze jostra sie w końcu pochwali co sie jej wykluło :)

a jednak twoj opis nie wrozyl dobrze :( ehh daniczko trzymamy kciuki !!

Posted

ciekawe ogłoszenie znalazłam:

Sznaucer miniaturowy pieprz i sól. Suczkę po bardzo małych rodzicach kupiłem 12 sierpnia od "miłośniczki" psów prowadzącej hodowlę w Rzeczycy [wydziabane], jako 6 miesiecznego, odrobaczonego, niedoszczepionego szczeniaka.Następnego suczka nie chciałą jeść, osłabła.Lekarz weterynarii stwierdził, że szczeniak ma 3 do 4 tygodni i nie może przeżyć bez matki. Pomimo uporczywej terapii 17 sierpnia nad ranem suczka zdechła na naszych rękach. Dzieci wymagają pomocy psychologa. W książce zdrowia wpisanio ur 2 lipca, odrobaczenie 16 lipca i 7 sierpnia, 5 sierpnia lek. wet Marcin S. z Tomaszowa Mazowieckiego podawał surowicę.

Posted

Daniczka musi wyzdrowiec i juz, wiec prosze jej to powiedziec :wink: . A tak serio to trzymamy za nia mocno kciuki, zeby wszystko bedzie ok i jak czegos tylko potrzebujesz to daj koniecznie znac.

Jostra i co z tymi maluchami urodzily sie juz, mow szybko :angel: .

O kurcze biedny czlowiek :( .

Posted

orsini napisał(a):
Senga....ukatrupie normalnie :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw:
ale fotki chyba musze mu porobic i wkleic-bardzo dobry pomysl :lol: :lol: :lol:

tylko dlaczego jako TRĄBKA???? :wink: :wink: :wink:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
O Maga mam do Cibie pytanko :wink: . Wiesz moze kto wygral grzywki w klasie mlodziezy - suczki?

wiem 8)
AGUNA Boska Kate

Posted

Witamy!!! :angel:

A my zmieniłyśmy fryzjera. W piatek idziemy do salonu "Modny psiak" przy Agorze na Bielanach. zobaczymy co sie stanie z moim piechem... 8) Jakby co, to odrośnie ;)

Obróżka Rogza nam sie zacina, więc dzisiaj odprułam naszywkę tą co jest na pasku zaciskowym. Zobaczymy ile pożyje obróżka... :roll:

My też czekamy na wieści o szczeniakach!!! :angel: :angel: :angel:

Posted

maga18 napisał(a):
na pewno :D
i jej szczeniorek II miejsce i WO :D

Nio to wiem, bo jak sie pytalam Marty jak Wam poszlo, to sie spytalam od razu o Age, haha tyle, ze musialam im opisywac jak wyglada :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

Joooostraaaaaaaa!!!! :modla: plizzz napisz choć słówko - czy wszystko OK????? :drinking: :drinking: :drinking:

zabiłabym takiego kogoś, kto by mi sptrzedał takiego psiuńcia maleńkiego :cry:

Posted

malawaszka napisał(a):
Joooostraaaaaaaa!!!! :modla: plizzz napisz choć słówko - czy wszystko OK?????

No" rodzaca nie powinna widzieć dwa razy tego samego słońca ".......więc.................

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...