julcia_so Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Agatko i jak tam Daniczka??? Elitesse, trzymamy mocno kciuki!!!! :D
julcia_so Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 A ja się z Wami żegnam na tydzień bo jedziemy nad morze do Darłówka :D Trzymajcie kciuki za ładną pogodę... :wink: Papa!!
Mek Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 julcia_so napisał(a):A ja się z Wami żegnam na tydzień bo jedziemy nad morze do Darłówka :D Trzymajcie kciuki za ładną pogodę... :wink: Papa!! Ale Ci dobrze :P
malawaszka Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Agatko błagam napisz coś - co z Daniczką?? :modla: tak się o nią martwię :(
alexandra Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Agatki nie ma przez weekend w kraju, więc pozwolę sobie napisać, że z Nicą jest już lepiej, duużo lepiej :angel: I najprawdopodobniej całe szczęście nie jest to mocznica!! :D Dziś widziałam Nicę, to już normalnie chodzi, już zaczęła jeść, więc powoli wraca do zdrowia :D
Elitesse Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Agatka podbija Litewskie ringi :) a ty Alexandro cierpisz na bezsennosc hihi ? u mnie wlasnie zaczelo padac i czarno widze pogode na niedziele :(
dorotak Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 alexandra napisał(a):z Nicą jest już lepiej, duużo lepiej :angel: I najprawdopodobniej całe szczęście nie jest to mocznica!! :D Och, dzięki za informacje. I to jakie wspaniałe! Wygląda na to, że nasze :kciuki: pomogły :BIG: Dużo zdrowia dla Daniczki :calus: No i oczywiście życzę sukcesów wystawowych - Agatce i Elitesse. A właściwie może zwyczajem Meka powinnam już składać gratulacje? :cunao:
malawaszka Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 alexandra napisał(a):Agatki nie ma przez weekend w kraju, więc pozwolę sobie napisać, że z Nicą jest już lepiej, duużo lepiej :angel: I najprawdopodobniej całe szczęście nie jest to mocznica!! :D Dziś widziałam Nicę, to już normalnie chodzi, już zaczęła jeść, więc powoli wraca do zdrowia :D aaa boję się cieszyć tak mocno i całkiem, ale cieszę się tak troszkę :lol: żeby nie zapeszyć i dalej trzymam :kciuki: za Daniczke :angel:
maga18 Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 przed chwila poznalam Ka-Vange :megagrin: i jej sliczna miniaturke Bandziorke :megagrin: - wlasnie biora udzial w seminarium agillity w Legnicy :D jutro postaram sie zrobic kilka fotek!!!
malawaszka Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 wiwww ehhh Ka-Vang to ma się dobrze - szlaja sie po całej polsce :-? :lol:
Mek Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 No to się cieszym , ze Danica zdrowieje i że to nie mocznica bo to oznacza, ze bedzie mogła jeszcze mieć szczeniaki . Widziałem już trzy po niej i wszystkie są super . I jeszcze gratki dla Elittesee i agatki
Mek Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Mek napisał(a): I jeszcze gratki dla Elittesee i Agatki :lol: :lol: ale mi sie rymło :lol: :lol:
Baha Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 witajcie mam pytanie do sznauceromaniakow: Jaki to moze byc nozyk trymerski firmy Mars nazwany "zerówka"?? Powiedziano mi, ze taki mam sobie kupic, ale ja bez dokladnego sumbolu nie wiem dokladnie co to ma byc. Pomóżcie
Olivka Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Zerówka Marsa , jak również Hauptnera służy do usówania zarówno okrywówki , jak i podszerstka . Jest bardzo ostra , więc przy złym operowaniu tym trymerkiem mozna bardzo łatwo uciąć włos . Ja zerówkę bardzo często używam , podszerstek usuwa jeszcze lepiej niz Trixi . Osobiście polecam firmy Hauptner z białą rączką . Jak potrzebujesz , to mogę podać Ci adres , gdzie mozesz ją dostać .
Olivka Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Baha! Zgaduję ,że potrzebujesz właśnie zerówki dla niufka do przednich łap . czy tak? Zaraz wyślę Ci na priwa adresik, tylko komórka mi się zaladuje .
Elitesse Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 ehh ale wrazen !! powiem tak biedna Agatka ale o szczegolach juz ona... wlasnie dotralam do domu po wystawie zmeczona i wkurzona za razem sedziowal czech Horak i robil to co najmniej dziwacznie. Bangi Ka Vangi wielki sukces !! moj Waciu Najlepsze Szczenie - to tak na oslode bo Zadra wyleciala z ringu bez opisu a z dyskwalifikacja bo nie ma zeba a moja sznaucerowa coreczka to samo tylko za warczenie :( ehh zobaczymy co za dwa tygodnie zwojuje w Bratyslawie... KA VANGA olbrzymie dziekuje za podwiezienie do Wroclawia !!!!!!!!!!!!!!!!!
Mek Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Elitesse napisał(a):ehh ale wrazen !! powiem tak biedna Agatka ale o szczegolach juz ona... Elitesse to brzmi złowieszczo , aż ciarki po plecach mi przeszły. Ale gratki dla Waciaka . BRAWO.
Elitesse Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Mek napisał(a):Elitesse napisał(a):ehh ale wrazen !! powiem tak biedna Agatka ale o szczegolach juz ona... Elitesse to brzmi złowieszczo , aż ciarki po plecach mi przeszły. . Mek bo to zlowieszcze ! agatka jednym slowem ma (nie)szczescie zawsze jej sie cos przytrafi...
Mek Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Osz kurde ! Ale robisz dym. Podgrzewasz tylko niepotrzebnie atmosfere. Mam nadzieje, ze to nic poważnego.
malawaszka Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Berenika czyżbyś znowu miała czym się pochwalić???? 8)
Elitesse Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 malawaszka napisał(a):Berenika czyżbyś znowu miała czym się pochwalić???? 8) a ma ! :) jej dziecko spisalo sie na medal ;)
orsini Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 alexandra napisał(a):Agatki nie ma przez weekend w kraju, więc pozwolę sobie napisać, że z Nicą jest już lepiej, duużo lepiej :angel: I najprawdopodobniej całe szczęście nie jest to mocznica!! :D Dziś widziałam Nicę, to już normalnie chodzi, już zaczęła jeść, więc powoli wraca do zdrowia :D super,ale...co Wy macie za weterynarzy w takim razie co nie potrafia mocznicy zdiagnozowac????przy podejrzeniu ropomacicza zlecaja badanie krwi zamias najpierw USG zrobic itp....hmmmmm moze jednak i ja zaczne leczyc psy;))))))chyba bym tak samo leczyla:))))))) No Agatka to ma mega pecha!!!
florance Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 heloł heloł, żyję i mam się dobrze... 8) oczywiście nie przebrnęłam przez te pincet stron, więc nie wiem o co chodzi z pechem Agatki... :-?
Recommended Posts