Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

julcia_so napisał(a):
A ja się z Wami żegnam na tydzień bo jedziemy nad morze do Darłówka :D Trzymajcie kciuki za ładną pogodę... :wink: Papa!!

Ale Ci dobrze :P

Posted

Agatki nie ma przez weekend w kraju, więc pozwolę sobie napisać, że z Nicą jest już lepiej, duużo lepiej :angel: I najprawdopodobniej całe szczęście nie jest to mocznica!! :D Dziś widziałam Nicę, to już normalnie chodzi, już zaczęła jeść, więc powoli wraca do zdrowia :D

Posted

alexandra napisał(a):
z Nicą jest już lepiej, duużo lepiej :angel: I najprawdopodobniej całe szczęście nie jest to mocznica!! :D

Och, dzięki za informacje. I to jakie wspaniałe! Wygląda na to, że nasze :kciuki: pomogły :BIG: Dużo zdrowia dla Daniczki :calus:

No i oczywiście życzę sukcesów wystawowych - Agatce i Elitesse. A właściwie może zwyczajem Meka powinnam już składać gratulacje? :cunao:

Posted

alexandra napisał(a):
Agatki nie ma przez weekend w kraju, więc pozwolę sobie napisać, że z Nicą jest już lepiej, duużo lepiej :angel: I najprawdopodobniej całe szczęście nie jest to mocznica!! :D Dziś widziałam Nicę, to już normalnie chodzi, już zaczęła jeść, więc powoli wraca do zdrowia :D

aaa boję się cieszyć tak mocno i całkiem, ale cieszę się tak troszkę :lol: żeby nie zapeszyć i dalej trzymam :kciuki: za Daniczke :angel:

Posted

przed chwila poznalam Ka-Vange :megagrin: i jej sliczna miniaturke Bandziorke :megagrin: - wlasnie biora udzial w seminarium agillity w Legnicy :D

jutro postaram sie zrobic kilka fotek!!!

Posted

No to się cieszym , ze Danica zdrowieje i że to nie mocznica bo to oznacza, ze bedzie mogła jeszcze mieć szczeniaki . Widziałem już trzy po niej i wszystkie są super .

I jeszcze gratki dla Elittesee i agatki

Posted

witajcie
mam pytanie do sznauceromaniakow:
Jaki to moze byc nozyk trymerski firmy Mars nazwany "zerówka"??
Powiedziano mi, ze taki mam sobie kupic, ale ja bez dokladnego sumbolu nie wiem dokladnie co to ma byc.
Pomóżcie

Posted

Zerówka Marsa , jak również Hauptnera służy do usówania zarówno okrywówki , jak i podszerstka . Jest bardzo ostra , więc przy złym operowaniu tym trymerkiem mozna bardzo łatwo uciąć włos .
Ja zerówkę bardzo często używam , podszerstek usuwa jeszcze lepiej niz Trixi . Osobiście polecam firmy Hauptner z białą rączką . Jak potrzebujesz , to mogę podać Ci adres , gdzie mozesz ją dostać .

Posted

Baha!

Zgaduję ,że potrzebujesz właśnie zerówki dla niufka do przednich łap . czy tak?

Zaraz wyślę Ci na priwa adresik, tylko komórka mi się zaladuje .

Posted

ehh ale wrazen !! powiem tak biedna Agatka ale o szczegolach juz ona...

wlasnie dotralam do domu po wystawie zmeczona i wkurzona za razem sedziowal czech Horak i robil to co najmniej dziwacznie. Bangi Ka Vangi wielki sukces !! moj Waciu Najlepsze Szczenie - to tak na oslode bo Zadra wyleciala z ringu bez opisu a z dyskwalifikacja bo nie ma zeba a moja sznaucerowa coreczka to samo tylko za warczenie :( ehh zobaczymy co za dwa tygodnie zwojuje w Bratyslawie...

KA VANGA olbrzymie dziekuje za podwiezienie do Wroclawia !!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Elitesse napisał(a):

Elitesse to brzmi złowieszczo , aż ciarki po plecach mi przeszły.

Ale gratki dla Waciaka . BRAWO.

Posted

Mek napisał(a):
Elitesse napisał(a):

Elitesse to brzmi złowieszczo , aż ciarki po plecach mi przeszły.

.

Mek bo to zlowieszcze ! agatka jednym slowem ma (nie)szczescie zawsze jej sie cos przytrafi...

Posted

alexandra napisał(a):

super,ale...co Wy macie za weterynarzy w takim razie co nie potrafia mocznicy zdiagnozowac????przy podejrzeniu ropomacicza zlecaja badanie krwi zamias najpierw USG zrobic itp....hmmmmm moze jednak i ja zaczne leczyc psy;))))))chyba bym tak samo leczyla:)))))))

No Agatka to ma mega pecha!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...