julcia_so Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Ja również już wstałam :D a obudził mnie Deniś, który podczas swojej zabawy na łóżku zaczął mi podgryzać ręce - bawiąc się nimi... :lol: :lol:
Elitesse Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 julcia_so napisał(a):Ja również już wstałam :D a obudził mnie Deniś, który podczas swojej zabawy na łóżku zaczął mi podgryzać ręce - bawiąc się nimi... :lol: :lol: to ciekawe zajecie sobie wynalazl :)
julcia_so Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Elitesse napisał(a):to ciekawe zajecie sobie wynalazl oj, taaaak.... :D zawsze jak mu się juz nad ranem nudzi bo śpi cały wieczór i noc to mnie zaczepia i budzi tymi swoimi dziwnymi zabawami... :lol: :lol:
julcia_so Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 orsini napisał(a):taaa po 9tej!!!spioch!!!! eeeee...to dzisiaj jeszcze mało... :lol: normalnie po 10 wstaje :D bo siedze do późna i chodze spac o 12 i to dlatego :D
orsini Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 julcia_so napisał(a):orsini napisał(a):taaa po 9tej!!!spioch!!!! eeeee...to dzisiaj jeszcze mało... :lol: normalnie po 10 wstaje :D bo siedze do późna i chodze spac o 12 i to dlatego :D taaa i jeszcze wqrzasz tych co wstaja o 5tej!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: 0X 0X 0X :evilbat: :evilbat:
orsini Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 julcia_so napisał(a):oj, to przepraszam Cie orsini!! :wink: :calus: ehhhh dobrze Ci nie powiem:((((((( a ja tu w robocie bleeeee
SengaSengana Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Na pocieszenie Krysiu, ja tez juz w robocie siedze od dzisiaj a tak było miło.... wypoczęłam na maxa a teraz znowu nuuudy...bleeee Napisz mi co słychac bo dwa tygodnie nie było mnie wśród "żywych" nawet z Ostrym jedengo słówka nie zamieniłam przez 14 dni :o
orsini Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Senga no wlasnie!!!! pisalam do Ciebie mejle ale nie odpisalas, wiec mowie, pewnie juz siedzisz w Ostrodzie na wiosce albo cus:))) a gdzies Ty byla?????jak Cie nie bylo????
SengaSengana Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Miałam urlop więc wyjechałam w rodzinne strony na Śląsk, poodychać świeżym powietrzem.Wypoczęłam za cały rok ale niestety wszystko co dobre szybko się kończy :evil:
orsini Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 aaaa:)))) no to super:))ale za tydzien juz zapomnisz, ze byl jakis urlopik:))))) a do Sopotu jedziesz????
malawaszka Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 [quote name='SengaSengana']Miałam urlop więc wyjechałam w rodzinne strony na Śląsk, poodychać świeżym powietrzem.Wypoczęłam za cały rok ale niestety wszystko co dobre szybko się kończy :evil: :o :o :o
orsini Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Waszko bo u nas a juz u niej w ogole to brudne to powietrze jest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a jakie ma byc w srodku lasu nad jeziorem olbrzymim? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SengaSengana Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 No co jak się ktoś wdycha węgiel przez 18 lat to potem organizm się domaga choćby minimalnej dawki :D :lol: więc muszę co jakiś czas się "dotlenić"
SengaSengana Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Nie jadę do Sopotu, nie ma sensu. Sędzina , która mnie rozczula ale nie za takie pieniądze...
orsini Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 SengaSengana napisał(a):No co jak się ktoś wdycha węgiel przez 18 lat to potem organizm się domaga choćby minimalnej dawki :D :lol: więc muszę co jakiś czas się "dotlenić" hahahahaha aaaa Ewa nie wiesz ile ten koles by wzial za zrobienie reklamy?wiesz ten zdolny:))))
Agatka Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Kochani ! Prosz epomyslcie o Daniczce... Nasza sunia jest chora :( Narazie nie mamy jeszcze dokładnej diagnozy, ale nie jest dobrze ... :( Jak cos bede wiecej wiediała to sie odezwe. Bo narazie to siedze w pracy i rycze :(
dorotak Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Agatka napisał(a):Nasza sunia jest chora :( Agatko, oczywiście jak najmocniej :kciuki: Mam nadzieję, że szybciutko napiszesz, że wszystko OK :calus:
Elitesse Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 ojoj biedna suczka :cry: trzymam kciuki zeby wszytko bylo dobrze !! Agatko napisz jak juz cos bedziesz wiedziala....
malawaszka Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 oj boziu Kochana Daniczko ślemy Ci z Lunką i Bolusiem cieplutkie myśli i trzymamy :kciuki: żeby było dobrze
berenika Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Mocno trzymam :kciuki: za Daniczkę - razem z Rewoltą , bo ciągle mieszka u nas (nikt nie chce jej kupić :-? a jest dużo fajniejsza od Altera , bo on mnie nie znosi i rzuca się do mnie :cry: ) cześć wszystkim po koszmarnie długiej przerwie - byłam na odwyku od neta :lol: przepraszam Elitesse , że nie odpisałam :oops: , ale mnie nie było w domu , zresztą mój pies mimo zgłoszenia nie był na wystawie mam nadzieje że niektórych z Was spotkam w niedziele na wystawie w Legnicy (co prawda nie mam żadnej przyjemności się tam pojawiać z powodów osobistych , ale kocham psy i całe to wystawowe zamieszanie)
Elitesse Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Bereniko nic nie szkodzi ! a spotkasz pewno mnie z moimi potworkami i moze Pink sie pojawi :)
Ka-Vanga Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Agatko jak wiesz, bardzo mocno trzymamy kciuki za Daniczke. Musi byc wszystko dobrze, trzeba w to mocno wierzyc!!!!!!! Bereniko to moze wreszcie uda nam sie poznac w niedziele :D .
Ka-Vanga Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Elitesse napisał(a):Bereniko nic nie szkodzi ! a spotkasz pewno mnie z moimi potworkami i moze Pink sie pojawi :) No tak a o mnie to juz zapomnialas co :evilbat: .
Recommended Posts