Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja również już wstałam :D
a obudził mnie Deniś, który podczas swojej zabawy na łóżku zaczął mi podgryzać ręce - bawiąc się nimi... :lol: :lol:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

julcia_so napisał(a):
Ja również już wstałam :D
a obudził mnie Deniś, który podczas swojej zabawy na łóżku zaczął mi podgryzać ręce - bawiąc się nimi... :lol: :lol:

to ciekawe zajecie sobie wynalazl :)

Posted

Elitesse napisał(a):
to ciekawe zajecie sobie wynalazl

oj, taaaak.... :D zawsze jak mu się juz nad ranem nudzi bo śpi cały wieczór i noc to mnie zaczepia i budzi tymi swoimi dziwnymi zabawami... :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
taaa po 9tej!!!spioch!!!!

eeeee...to dzisiaj jeszcze mało... :lol: normalnie po 10 wstaje :D bo siedze do późna i chodze spac o 12 i to dlatego :D

Posted

julcia_so napisał(a):
orsini napisał(a):
taaa po 9tej!!!spioch!!!!

eeeee...to dzisiaj jeszcze mało... :lol: normalnie po 10 wstaje :D bo siedze do późna i chodze spac o 12 i to dlatego :D

taaa
i jeszcze wqrzasz tych co wstaja o 5tej!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: 0X 0X 0X :evilbat: :evilbat:

Posted

Na pocieszenie Krysiu, ja tez juz w robocie siedze od dzisiaj a tak było miło.... wypoczęłam na maxa a teraz znowu nuuudy...bleeee
Napisz mi co słychac bo dwa tygodnie nie było mnie wśród "żywych"
nawet z Ostrym jedengo słówka nie zamieniłam przez 14 dni :o

Posted

Senga no wlasnie!!!!
pisalam do Ciebie mejle ale nie odpisalas, wiec mowie, pewnie juz siedzisz w Ostrodzie na wiosce albo cus:)))
a gdzies Ty byla?????jak Cie nie bylo????

Posted

[quote name='SengaSengana']Miałam urlop więc wyjechałam w rodzinne strony na Śląsk, poodychać świeżym powietrzem.Wypoczęłam za cały rok ale niestety wszystko co dobre szybko się kończy :evil:

:o :o :o

Posted

Waszko bo u nas a juz u niej w ogole to brudne to powietrze jest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a jakie ma byc w srodku lasu nad jeziorem olbrzymim? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

SengaSengana napisał(a):
No co jak się ktoś wdycha węgiel przez 18 lat to potem organizm się domaga choćby minimalnej dawki :D :lol: więc muszę co jakiś czas się "dotlenić"

hahahahaha
aaaa Ewa nie wiesz ile ten koles by wzial za zrobienie reklamy?wiesz ten zdolny:))))

Posted

Kochani ! Prosz epomyslcie o Daniczce... Nasza sunia jest chora :(
Narazie nie mamy jeszcze dokładnej diagnozy, ale nie jest dobrze ... :(
Jak cos bede wiecej wiediała to sie odezwe.
Bo narazie to siedze w pracy i rycze :(

Posted

Agatka napisał(a):
Nasza sunia jest chora :(

Agatko, oczywiście jak najmocniej :kciuki: Mam nadzieję, że szybciutko napiszesz, że wszystko OK :calus:

Posted

Mocno trzymam :kciuki: za Daniczkę
- razem z Rewoltą , bo ciągle mieszka u nas (nikt nie chce jej kupić :-?
a jest dużo fajniejsza od Altera , bo on mnie nie znosi i rzuca się do mnie :cry: )

cześć wszystkim po koszmarnie długiej przerwie
- byłam na odwyku od neta :lol:
przepraszam Elitesse , że nie odpisałam :oops: , ale mnie nie było w domu , zresztą mój pies mimo zgłoszenia nie był na wystawie

mam nadzieje że niektórych z Was spotkam w niedziele na wystawie w Legnicy (co prawda nie mam żadnej przyjemności się tam pojawiać z powodów osobistych , ale kocham psy i całe to wystawowe zamieszanie)

Posted

Agatko jak wiesz, bardzo mocno trzymamy kciuki za Daniczke. Musi byc wszystko dobrze, trzeba w to mocno wierzyc!!!!!!!

Bereniko to moze wreszcie uda nam sie poznac w niedziele :D .

Posted

Elitesse napisał(a):
Bereniko nic nie szkodzi !

a spotkasz pewno mnie z moimi potworkami i moze Pink sie pojawi :)

No tak a o mnie to juz zapomnialas co :evilbat: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...