Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja własnie z wystawy w Sączu wróciłem.

Tylko tyle Wam powiem, ze sznaucer srednoi p&s ugryzł mnie w doope :(

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Mek, i jak było na wystawce? :D
czekamy na fotki!! (jeśli oczywiście jakieś masz :lol: )

Mek napisał(a):
Tylko tyle Wam powiem, ze sznaucer srednoi p&s ugryzł mnie w doope

ujjj, to musiało boleć... :-?

Posted

Przed chwila wrocilam z wystawy w Nowym Saczu. Wyprawa odbyla sie jak zwykle w przemilym towarzystwie, kt. jak zwykle wspieralo mnie na duchu i dodawalo odwagi i pewnosci siebie (dzieki Iza, Rafal, Asia, Adam ;-) )

Tak jak i ostatnio w Koszycach tak i dzis moja Beska Liga Mistrzow wystawiana byla w klasie posredniej. Wygrala swoja klase otrzymujac kolejne do kolekcji CWC, nastepnie pokonala swoje zenskie konkurentki zdobywajac NSwR, by w efekcie zgarnac po raz juz 4-ty Rase. Ale to nie koniec (Beska ewidentnie rozkrecila sie ;) ) bowiem i do niej nalezaly finaly Grupy II które wygrała!!!! Serce mi walilo ze szczescia, bo co jak co ale tego sie nie spodziewalam, chocby dlatego ze sporadycznie sznaucerki miniaturki wygrywaja Grupe. Pelne juz relaksu idziemy sobie na BIS'a (Wybór Zwycięzcy Wystawy), konkurujemy z naprawde pieknymi 9 psami, sedzia wskazuje na 3 lokate PON'a stojacego obok nas, mysle sobie w duchu "fajnie by bylo takie 3 miejsce miec, no ale innym razem", i w tym momencie sedzia wskazuje nas na druga lokate BIS !!! Tak mi sie rece trzesa z wrazenia, ze ledwo stawiam Beske na pudlo z 2 lokata, i dalej nie moge uwierzyc ze moja mala kruszyna jest V-ce Zwyciezca Wystawy!!. Dostajmy przepiekne i przeogromne dwa puchary, i wracamy z bolem glowy z nadmiaru wrazen.

P.S. Dziekuje ogromnie Izie Podolskiej, bo gdyby nie ona nie mialabym takich wrazen i sukcesow z Beska ;-)

Posted

Oluś, OGROMNE GRATULACJĘ DLA CIEBIE I BESII!!! :angel: :angel:
jednym słowem: Besia podbija ringi wystawowe na całego!! :drinking: :drinking:
:laola: :BIG:
BRAWO, BRAWO, BRAWO!!!!!!!!! :calus:

Posted

alexandra napisał(a):
malawaszka napisał(a):
ja to bym chyba zemdlała :lol: :lol: :lol: z emocji :D

No ja byłam bliska :lol:

wcale się nie dziwię!! tyle wrażeń i emocji :D

Posted

julcia_so napisał(a):
a będę jakieś fotki...??? :P

Zapomniałam napisać że poznałam naszego Mek'a!! Był i kibicował nam w Nowym Sączu!! Mek, było mi bardzo miło Cię poznać :D
I własnie m.in. Mek robił fotki, robił też Rafał Izy, więc jest szansa że gdzieś się nawinęłyśmy w pole obiektywu :lol:

Posted

Pink napisał(a):
Mek dawaj fotki, to zobaczymy czy na powaznie Cie uzarl :wink:

No nie wiem czy byś chciała ogladać to miejsce gdzie mnie złapał ;)

A zdjecia sa takie sobie .

Posted

Alexandra przeogromniaste gratulacje !!!! :P :P

a ja dopiero co wróciłam z austro-węgier. Wyjazd bardzo udany zarówno pod wzgledem turystycznym, wypoczynkowym jak i osiągnieciowym :) szkoda ze Agatka juz wcześniej nie zajzała i nie pochwaliła się za siebie ale ja nic nie wygadam...powiem tylko ze łapki bolały mnie od dopingu :) a gardziołko od klimatyzacji hihi bo ta była potrzebna gdy temperatura dochodziła do 50 st !!
obie wystawy - Szombathely w sobote i Oberwart w niedziele - przypadły mi do gustu jedna na stadionie pod namiotami a druga w hali i gdybym miała wybrac która była lepsza to bym nie umiala zdecydowac bo każda miałą swój urok.Fotek mam kilka bo w upale nie bardzo chciało mi sie robic ale umieszcze je jutro.
a teraz troszke o wynikach: Szombathely niestety nie był dla nas szczesliwy sedzia austriacki nie docenił suczek :( Zadra 1 w kl.otwartej ale z ocena bardzo dobra a Tess 2 lokata na 3 championki i res.CAC, res.CACIBa sędzia niestety nie przyznał.Miałam mieszane uczucia..ale cóż zyje sie dalej...w Oberwarcie juz zupełnie inna sytuacja :) austriacka sedzina o wspaniałym podejsciu do psów !! kazdy został wydrapany i wygłaskany :) sedzina mila ale ocenia ostro duzo bardzo dobrych ocen w średniakach...Zadra 1 w otwartej CACA - rozpoczety Championat Austrii i piekna rozeta ufundowana przez klub sznaucera, Tess 1 w championach pokonuje wczorajsza konkurentke CACA i rowniez rozeta :) suka z pośredniej bardzo dobra a wiec tylko moje suczki stają do porównania i tu troszke zaskoczenie bo CACIB wedruje do Zadry wystawianej przez kolezanke od kaukazow a Res.CACIB do Tessi :) sedzina gratuluje mi przepieknych suczek :) na konuiec dostajemy sliczny puchar dla Zadry i ruszamy w 10 godzinna droge do domu :)

Posted

[quote name='malawaszka']
:
pozwole sobie skopiowac, bo ja nie umiem takich rzeczy robic:))
a nie chcialas jechac Ty, Ty, Ty...
SUPER Olus!!!!
PRZEOGROMNE GRATULACJE!!!!
tak jak juz pisalam, jak to dobrze, ze masz suke w zupelnie innym typie niz coniektorzy!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Elitesse co prawda nie wywalczylas vice BISa , ale co tam tez GRATKI ogromniaste!!!
ucaluj ode mnie moja Zadrunie!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Mek napisał(a):
A ja własnie z wystawy w Sączu wróciłem.

Tylko tyle Wam powiem, ze sznaucer srednoi p&s ugryzł mnie w doope :(

hahahhahahaha
a myslalam, ze zlego diabli nie biora :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...