Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Korzystam w pracy z takiej ogólnoświatowej bazy internetowej, wypełniłam ankietę, co mi się w niej podoba, co trzeba zmienić itp. itd.
I właśnie przed chwilą miałam telefon z Belgii, że wygrałam cyfróweczkę.
Strasznie się cieszę.
Szkoda, że nie wiem jaki to aparat, bo maila z całym info już dawno skasowałam, bo nie liczyłam na wygraną. A tu taka niespodzianka. :D
:drinking: :drinking: :drinking:

Posted

jostra napisał(a):
Obiecuję poprawę :P
Poza tym będę musiała wypróbować nowy sprzęt, nie? ;)

Masz na myśli "te przedmioty " które rekalmuja sie na dogomanii ;)

Posted

Mek napisał(a):
jostra napisał(a):

Mek o czym ty myślisz :) hihi

Posted

Elitesse napisał(a):
Mek napisał(a):
jostra napisał(a):

Mek o czym ty myślisz :) hihi

Tobie nie wskakuje taka reklama ;) dziwna, ze tak powiem

Posted

to co sobie wyobrazasz??? ciekaw jestem jakie to masz kudłate myśli . A po drugie to jak to masz zablokowane reklamy ???

Posted

a bo mam taka fajna przegladarke ze moge wywalac wszelkie reklamy i popouty i nie musze tych swinstw ogladac :) bo sa one co najmniej wkurzajace :P

a moje kudlate mysli to juz zachowam dla siebie...zwlaszcza ze teraz slomiana wdowa jestem :P

Posted

Elitesse napisał(a):

a moje kudlate mysli to juz zachowam dla siebie...zwlaszcza ze teraz slomiana wdowa jestem :P

no to tym bardziej powinnaś sie wywnetrzyc bo inaczej nadniar skrywanych emocji moze Ci zaszkodzić :)

Posted

No to moze teraz dla odmiany o psach .

Moja Figa od kilku dni gryzie sobie łapke prawą przednią aż słychać jak zębami po pazurach jeździ.
Przepatrzyłem już dwa razy ale nic nie widac , wymyłem jej te łapy i wyczesałem bo podejrzewałem ze kleszcz albo coś innego sie wbiło ale nic nie widac .
Daje sobie swobodnie dotykac i nawet naciskac na palce i łape.

Może macie pomysł co to moze być??

Posted

ja niestety nie mam pojecias oc to moze buyc ale denis tez jakis vzas temu tak robił tylko obu przedmim łapką, jakby cos z nich wyskubywał... sama nie wiem co to było ale mu przeszło bo tez nic tam nie widziałam, ani klescza, ani nic wbitego, ani za długich oazuróków:)

Jostra no to gratulacje wygranej!!:)

i wszyskiego naj naj naj dla Mafijki:):)

a ja wlasnie skonczyłam sie pakowac... bo byłam ciekawa czy siem zmieszzem i juz taka uhahana ze wszystko wsadziłam wchodze sobie na DGM a tu mama sie pyta czy jakis recznik wziełam:) jak myslcie co powiedziałam: NIE :lol: i teraz nie wiem gdzie dwa reczniki wsadze ale mniejsza o to:) MOŻE jakoś uopchne chociaz szczerze w to wątpię:) strasznie sie ciesze ze jade ale tym samym smutno mi Deniska na meisiac zostawic no i DGM.....;/ ale jestem dobrej mysli ze JUlka go za bardzo nie rozpieści, nie rozpuści, nie utuczy i ze jak wróce to będzie umiał tyle co przed wyjazdem.....;/ bo z moja rodzinką jak mnie nie ma to wszystko mozliwe....

Posted

wlasnie mi tesz jakies dziwne reklamy wyskakuja!!!!
to po to dgm nie dzialala????zeby TO zainstalowali i admin zarobil????? :o :o :o :o przeciez samo sie tu nie zainstalowalo????

Posted

Mek napisał(a):
No to moze teraz dla odmiany o psach .

Moja Figa od kilku dni gryzie sobie łapke prawą przednią aż słychać jak zębami po pazurach jeździ.
Przepatrzyłem już dwa razy ale nic nie widac , wymyłem jej te łapy i wyczesałem bo podejrzewałem ze kleszcz albo coś innego sie wbiło ale nic nie widac .
Daje sobie swobodnie dotykac i nawet naciskac na palce i łape.

Może macie pomysł co to moze być??

popatrz dobrze może kłos od trawy jej sie wbił w skórę a tego często od zewnątrz nie widać - często między paluszkami albo na ich wierzchu i obejżyj też opuszki

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...