Elitesse Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Orcus w koncu zobacze twoje biale cudo na zywo :angel:
Elitesse Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 ehh wlasnie sie dowiedzialam ze moje szczeniaczkowe malenstwo odjezdza juz w poniedzialek :( a miala jechac dopiero 12 sierpnia buuuu :( ale dla niej to lepiej zeby szybciej byla u nowych wlascicieli
Orcus Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Elitesse napisał(a):Orcus w koncu zobacze twoje biale cudo na zywo :angel: Moje cudo to moje cudo ale bedzie jeszcze lepsze cudo na wystawie w mlodziezy :D :D :D :D :D :D :D :D
Orcus Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Elitesse napisał(a):ehh wlasnie sie dowiedzialam ze moje szczeniaczkowe malenstwo odjezdza juz w poniedzialek :( a miala jechac dopiero 12 sierpnia buuuu :( ale dla niej to lepiej zeby szybciej byla u nowych wlascicieli Pewnie im szybciej tym lepiej dla niej nie przywiaze sie tak bardzo do Ciebie chopciaz pewnie juz to zrobila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A orsini to chyba juz pojechala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 A o ktorej wogole rozpoczyna sie wystawa?? bo nie wiem na ktora mam zajechac :D
Orcus Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Natalia_W napisał(a):A o ktorej wogole rozpoczyna sie wystawa?? bo nie wiem na ktora mam zajechac :D O 10 tradycyjnie :D :D :D :D :D :D :D
Natalia_W Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 a nie do konca bo w gdyni rozpoczynala sie o 10.30 8) :evilbat:
Orcus Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Natalia_W napisał(a):a nie do konca bo w gdyni rozpoczynala sie o 10.30 8) :evilbat: W Warszawie tez ale przez opoznienie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no to plus minus pol godziny :P :P :P :P :P :P :P
Natalia_W Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 heh no to fajnie :wink: to jutro sie widzimy :D 8) :evilbat:
Natalia_W Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 a wy spicie w koszalinie czy po wystawie wracacie do domku??
Orcus Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Natalia_W napisał(a):heh no to fajnie :wink: to jutro sie widzimy :D 8) :evilbat: Fajnie :D :D :D :D :D ale pogoda do du## i na dokladke cos bialego wystawiam :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: bedzie pieknie wygladala po tej mokrej trawie i ze zmoczonym grzbietem :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: cos pieknego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Orcus Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Natalia_W napisał(a):a wy spicie w koszalinie czy po wystawie wracacie do domku?? Wyjezdzam dzisiaj o 1 w nocy i jutro po wystawie wracam do domku , krajowka do niczego mi nie jest potrzebna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lepiej w domku poleniuchowac :P :P :P :P :P :P przynajmniej nie bedzie padac na glowe :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Elitesse Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Orcus ja bede wystawiala szczura w miniaturach i lokowanego curly pudla w sredniakach :( ehh u mnie od rana pogoda przpiekna ale nad morzem :(
Orcus Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Elitesse napisał(a):Orcus ja bede wystawiala szczura w miniaturach i lokowanego curly pudla w sredniakach :( ehh u mnie od rana pogoda przpiekna ale nad morzem :( To zamow ta pogode na jutro bo moje biale to bedzie paskudnie wygladac w deszczu , a mini to w jakiej klasie wystawiasz????? i to jest czarno-srebrne????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 u mnie jest narazie sucho...i nad morzem w kolobrzegu tez podobno nie jest zle...wiec moze deszcz nas ominie... a jak nie to bedzie ....naturlich Schnazuer :wink:
Orcus Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Natalia_W napisał(a): a jak nie to bedzie ....naturlich Schnazuer :wink: o bardzo naturlich ale wyploch!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Orcus Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 A u mnie leje jak scebra buuuuuuuuuuu :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Natalia_W Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 ale przynajmniej wszystkie beda wygladaly tak samo :wink: :evil:
Orcus Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Natalia_W napisał(a):ale przynajmniej wszystkie beda wygladaly tak samo :wink: :evil: Z tym ze nie tak do konca tak samo :P :P :P :P :P :P nie widzialas bialego po deszczu , na pewno wyglada nieco inaczej niz np pieprzak czy czarno-srebrny :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Natalia_W Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 obecnie w kolobrzegu nie pada...jest nawet troche sloneczka wiec moze nie bedzie tak zle...
Orcus Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Natalia_W napisał(a):obecnie w kolobrzegu nie pada...jest nawet troche sloneczka wiec moze nie bedzie tak zle... Mam taka nadzieje , podobno w Koszalinie ma padac po 15 wiec moze sie wyrobimy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 dobra zmywam sie bo musze sie spakowac na dwa tygodnie... :wink: juz mam dosyc tych walizek... i pakowania...ble
florance Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 aha, muszę się pochwsalić, dziś przywieźli mi wypoczynek, a w przyszłym tyg będzie sypialnia, więc jestem już urządzonaaaaaaaaaaaaaa!!! :D
Recommended Posts