orsini Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Kora dzieki za zaproszenie, ale nam tu jest dobrze i nigdzie nie pojdziemy:)) chyba , ze na zwierzaki jak nam dogo sie znowu zawiesi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kora- Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 No nawet na chwilke :cry: ale z was świnie :lol: no prosze taka smutna atmosferka na moim forum napiszcie choc 1 poscik a wam podziekuje i dostaniecie gratis 1 fote kory
orsini Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 No nie Ty nas tu SPAMEM jeszcze straszysz jako nagroda???? ja tam na pewno nie pojde:))) bo w fotce Kory pewnie jakis kon trojanski sie czai :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 orsini napisał(a):bbuuuu a co Jostra masz urlop???? Jade na urlop w przyszly weekend :angel: :angel: :angel: A na razie inni maja urlop i wszystko w robocie na mojej glowie :evil: :evil: :evil:
orsini Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 kora forum BARDZO profesjonalne Moze pogadaj z Iza zeby je wrzucic na KSP??? i tam by sobie bylo??? niczego tam nie napisze, bo mi sie znowu zlogowac nie chce:)))))
Romas Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Madziorko ,jesli chodzi o Zuzie to doslownie biore co mi los przyniesie.Nie nastawiam sie.Cwicze jak mnie najdzie natchnienie a co z tego bedzie....moze nic a moze sie wezme na ambit.Na razie to nie moge pokonac aportu , to juz wieki cale :-) Ka-vanga !!! Dostalam ten aport co pokazywalas,kupilam w sklepie niedaleko nas.Jest super, dosc ciezki ,pani w sklepie powiedziala ,ze uzywa sie odzwyczajajac psa od podgryzania aportu.Zobaczymy czy sie nada dla nas :-)
Elitesse Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='orsini'] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hihihi :P :D
jostra Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 orsini napisał(a):kora forum BARDZO profesjonalne Moze pogadaj z Iza zeby je wrzucic na KSP??? i tam by sobie bylo??? niczego tam nie napisze, bo mi sie znowu zlogowac nie chce:))))) modem jest wiolcia24, na dogsach była osoba o tym nicku i jest to pseudohodoffffca sznaucerufff bez rodowodu 0X :evil: :evil: :evil:
orsini Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 jostra napisał(a):orsini napisał(a):kora forum BARDZO profesjonalne Moze pogadaj z Iza zeby je wrzucic na KSP??? i tam by sobie bylo??? niczego tam nie napisze, bo mi sie znowu zlogowac nie chce:))))) modem jest wiolcia24, na dogsach była osoba o tym nicku i jest to pseudohodoffffca sznaucerufff bez rodowodu 0X :evil: :evil: :evil: WHAT????? :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :evil: :evil: 0X 0X 0X
Elitesse Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='malawaszka']ma ktoś fotki średniaka kilkumiesięcznego??? jak wyglądają wtedy?? i najważniejsze - czy nie znacie kogoś kto mógłby w Wawce tego malucha przetrzymać do znalezienia mu nowego domu??? inaczej takie maleństwo trafi na Paluch :( malawaszko a moga byc pieprzaczki ?? to ja ci kilka fotek podesle takich ok 3 miesiecznych
dorotak Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='malawaszka']ma ktoś fotki średniaka kilkumiesięcznego??? jak wyglądają wtedy?? Ja mam pare fotek Atosa, ale niestety kiepskiej jakości i nie bardzo mam z czego wybierać (niewiele ich). Ale oto Atos w wieku 2,5 miesiąca: A to zdjęcie z przedszkola (ze mna - moze troche widac proporcje ;)). Wiek: 4,5 miesiąca. Niestety nie znam nikogo, kto by malucha wziął na przechowanie... :(
Kora- Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Ale jak na KPS niewiem o co ci dokładnie chodzi o co z tę streone o sznaucerach
orsini Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 jostra napisał(a):wiolci24 chyba nikt nie bedzie tam chciał 0X hehehehe no chyba nie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 bylo napisane wczesniej , ze produkuje kundle, a to jest portal dla hodowcow, a nie rozmnazaczy i producentow
malawaszka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 orsini napisał(a):bylo napisane wczesniej , ze produkuje kundle, a to jest portal dla hodowcow, a nie rozmnazaczy i producentow :klacz:
Kora- Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Niewiedziałam o tym ale ona dopuszcze swoja sznaucerki ciągle?
Kora- Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Waszka Może ty się zarejestrujesz dasz fotki swoich sznaucerków w galeri napiszesz jak bolesław trafił do ciebie
orsini Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 nie wiem Kora i nie bardzo mnie to interesuje-szkoda zwierzat i tyle:((((
Kora- Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 aha ale zarejestruj sie No potrzebuje hodowców na foru :prosze:
orsini Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 nie dziekuje zwlaszcza , ze zaraz spadam do domku :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
Orcus Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 orsini napisał(a):nie dziekuje zwlaszcza , ze zaraz spadam do domku :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Witam!!! O ktorej wyjezdzasz????
Recommended Posts