Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kora dzieki za zaproszenie, ale nam tu jest dobrze i nigdzie nie pojdziemy:))
chyba , ze na zwierzaki jak nam dogo sie znowu zawiesi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

No nawet na chwilke :cry:
ale z was świnie :lol:
no prosze taka smutna atmosferka na moim forum
napiszcie choc 1 poscik a wam podziekuje i dostaniecie gratis 1 fote kory

Posted

No nie Ty nas tu SPAMEM jeszcze straszysz jako nagroda????
ja tam na pewno nie pojde:)))
bo w fotce Kory pewnie jakis kon trojanski sie czai :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
bbuuuu a co Jostra masz urlop????

Jade na urlop w przyszly weekend :angel: :angel: :angel:
A na razie inni maja urlop i wszystko w robocie na mojej glowie :evil: :evil: :evil:

Posted

kora forum BARDZO profesjonalne
Moze pogadaj z Iza zeby je wrzucic na KSP???
i tam by sobie bylo???
niczego tam nie napisze, bo mi sie znowu zlogowac nie chce:)))))

Posted

Madziorko ,jesli chodzi o Zuzie to doslownie biore co mi los przyniesie.Nie nastawiam sie.Cwicze jak mnie najdzie natchnienie a co z tego bedzie....moze nic a moze sie wezme na ambit.Na razie to nie moge pokonac aportu , to juz wieki cale :-)
Ka-vanga !!! Dostalam ten aport co pokazywalas,kupilam w sklepie niedaleko nas.Jest super, dosc ciezki ,pani w sklepie powiedziala ,ze uzywa sie odzwyczajajac psa od podgryzania aportu.Zobaczymy czy sie nada dla nas :-)

Posted

orsini napisał(a):
i tam by sobie bylo???

modem jest wiolcia24, na dogsach była osoba o tym nicku i jest to pseudohodoffffca sznaucerufff bez rodowodu 0X :evil: :evil: :evil:

Posted

jostra napisał(a):
orsini napisał(a):
i tam by sobie bylo???

modem jest wiolcia24, na dogsach była osoba o tym nicku i jest to pseudohodoffffca sznaucerufff bez rodowodu 0X :evil: :evil: :evil:

WHAT????? :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :evil: :evil: 0X 0X 0X

Posted

[quote name='malawaszka']ma ktoś fotki średniaka kilkumiesięcznego??? jak wyglądają wtedy??

i najważniejsze - czy nie znacie kogoś kto mógłby w Wawce tego malucha przetrzymać do znalezienia mu nowego domu??? inaczej takie maleństwo trafi na Paluch :(

malawaszko a moga byc pieprzaczki ?? to ja ci kilka fotek podesle takich ok 3 miesiecznych

Posted

[quote name='malawaszka']ma ktoś fotki średniaka kilkumiesięcznego??? jak wyglądają wtedy??

Ja mam pare fotek Atosa, ale niestety kiepskiej jakości i nie bardzo mam z czego wybierać (niewiele ich).

Ale oto Atos w wieku 2,5 miesiąca:

A to zdjęcie z przedszkola (ze mna - moze troche widac proporcje ;)). Wiek: 4,5 miesiąca.

Niestety nie znam nikogo, kto by malucha wziął na przechowanie... :(

Posted

orsini napisał(a):
nie dziekuje zwlaszcza , ze zaraz spadam do domku :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Witam!!!

O ktorej wyjezdzasz????

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...