Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

orsini napisał(a):

Alexandra super!!!jeszcze raz Ci gratuluje!!!
Jak dobrze, ze Twoja suka jest w zupelnie innym typie jak inna krakowska suka

a mnie to zaintrygowało :o :o :o

Posted

Natalia_W napisał(a):
za Orcusa tez trzymalam :evilbat: :evil: 8) :D

Witam !!!

Dzieki Natalia a tak na marginesie to wszystkie maluchy z ringu glownego poszly precz :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :D :D :D :D :D :D :D

Posted

Mek napisał(a):
orsini napisał(a):

czyzbys nie kojarzyl? ;)

Posted

Elitesse napisał(a):
Mek napisał(a):
orsini napisał(a):

czyzbys nie kojarzyl? ;)

Elitesse ja jestem w ciemie bity chyba bo usiłuje wszystkie swoje szare komórki pobudzić do pracy , ale nic nie kojarze, .

Jeśli wiesz co insynuowała orsini to oświeć mnie .
( moze byc na priv :roll: )

Posted

Ano cichaczem siedze bo pracy sporo :(
A nastrój jakis taki kichowaty... :(
Tylko to morze mnie trzyma przy zyciu !!!!! Musze dozyc do piatku !!!!!!!!!!!!!!

Posted

Romas gratuluję nowego nabytku!!! I jesio ogonek ma Miód na serce!!!

Dziekuje bardzo ,nabytek co prawda jeszcze nie u mnie ale niewatpliwie jest juz w polowie moj czy tez raczej moja :-)
Co do ogonkow to zadecydowala tak hodowczyni a ja sie zgodzilam z ta madra decyzja :D
Zobaczymy jak bedzie sie nosil ten ogonek ,ale chyba bardziej sie juz nie zagnie :-)

Posted

ja wlasnoie zwatpilam w te ogonki bo jeden piesio odemnie do ok 6 miesiaca nosil tenm ogonek fajnie prosto delikatnie na grzbiet zarzucony a teraz mu sie zwinal jak swince okropnie :(

Posted

Elitesse napisał(a):
ja wlasnoie zwatpilam w te ogonki bo jeden piesio odemnie do ok 6 miesiaca nosil tenm ogonek fajnie prosto delikatnie na grzbiet zarzucony a teraz mu sie zwinal jak swince okropnie :(

Ludzie kochani, czy Wy wiecie co piszecie? :o
jest zakaz cięcia, to po pierwsze, wiem, że niewielu sie do tego stosuje, ale to jednak przepis. Po drugie, pies ma ogon po to, żeby okazywać radośc, po to, żeby łatwiej było odczytac jakie nam przekazuje sygnały i nie tylko nam , ale tez innym psom!
I nasprawdę, nieważne jak nosi to ogonisko, bo przeca we wzorcu nie ma tego jasno określone! Ważne, żeby ogon był do góry i ważne żeby BYŁ i jak to nie dojdzie do reszty hodowców, to ja zwątpię chyba w Polską kynologię... :roll:

To takie moje skromne zdanie...

Ja kocham zawinięty ogon mojej psicy własnie dlatego, że JEST i dolatego, że był nieobcięty miimo, że nie było jeszcze zakazu!

Posted

Orcus napisał(a):
Natalia_W napisał(a):
za Orcusa tez trzymalam :evilbat: :evil: 8) :D

Witam !!!

Dzieki Natalia a tak na marginesie to wszystkie maluchy z ringu glownego poszly precz :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :D :D :D :D :D :D :D

hihihi no ten mops co wygral BIS Puppy to prawdziwy wielkolud :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

no ja bylam w Kraku, a wczoraj mialam kupe pracy i nieoczekiwany nagly wyjazd w teren do jakis koniuf, ale jusz jestem mam nadzieje:)))ze mi dzis nic nie wyskoczy

Posted

ten mops co wygral BIS Puppy to prawdziwy wielkolud

oris mopsow mi sie tu prosze nie czepiac :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

ja wlasnoie zwatpilam w te ogonki bo jeden piesio odemnie do ok 6 miesiaca nosil tenm ogonek fajnie prosto delikatnie na grzbiet zarzucony a teraz mu sie zwinal jak swince okropnie

Aga, nie strasz mnie :-).
Justa,nie krzycz :D ,daj sie powoli przyzwyczaic do tych ogonkow :-) Przez lata sznaucery chodzily z ogonkami ucietymi i teraz jakos tak trudno odazu te precelki zaakceptowac.Oczywiscie zgadzam sie z Toba ,z jest okrutne ucinac psom ogony a z drugiej strony nie do konca podoba mi sie sznaucer z precelkiem.
Ale chce jedna sprawe zaznaczyc gdybym byla hodowca tez bym nie ciela,bo jestem przeciwniczka zadawania bezsensownych cierpien.
Jednak nie musza mi sie te ogonki podobac ,tak :-)
Pogadac sobie moge ,tak :-)
A i tak bede kochac moja suczynke ,nawet z ogonkiem jak precel :-)Skoro Zuzie kocham z wsteretnym charakterkiem :lol: to tamta bede z ogonkiem.

Posted

witajcie z rana :) z bolem brzucha...ehh jak to milo sie obudzic i juz od rana cos czlowieka boli :) ale wczoraj wygralam batalie i JADE DO KOSZALINA !!!! wiec dziewczynki szykowac sie do pomocy w czesaniu i prowadzaniu :)

Posted

hihihihi udalo Ci sie?:))))
fajna ta fura ojca???:))))
ale tak jak Ci pisalam, najlepiej zeby Waciaka wystawila hodowczyni, bo ja zna-ze mna moze nie pojsc, ale jak sredniak pojdzie to moge sredniaka wystawic:))a kto ja sedziuje?

Posted

Zadre sedziuje Joanna w Lesznie na Championach dostala BOB czyli sie podoba wiec szanse beda :P a to taki sprzedawczyk ze pojdzie z kazdym nawet moj btrat ja kiedys wystawial i tez BOB dostal u ruskiego sedziego hihi

a samochod ojca superasny !! wczoraj wzial nas na przejazdzke po wiochach a potem na jakies pole wjechal zeby przetestowac "w terenie" no i na wystawie bedzie do ogladania hihih

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...