Elitesse Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 ja tez ! juz dosyc sie naklocilam w nocy !! ale jaie przyjemne bylo godzenie :)
jostra Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 No fakt, z kłótni najprzyjemniejsze jest godzenie :P
Elitesse Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 ale mizerne stawki w Gdyni i w Krosnie - pewno wszyscy zbieraja sily przed klubowka hihi
florance Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 heloł heloł :D wiem, że tęsknicie okrutnie, ale nie mam czasu się w tyłek podrapać, a co dopiero umowy z dostawcami netu zawierać :roll: Borys już po fryzjerze, wygląda bosko 8) po weekendzie wstawię jakieś fotki... osini Ty znowuż się z kimś kłócisz? :evilbat: cofnęłam tylko jedną stronę, bo więcej nie mam czasu czytać i nie wiem o co znowuż poszło... zaraz mi się robin przypomniał... a właśnie, on jeszcze żyje??? ROBIIIIIN!?!?
madzior_ka Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 ojojoj :o chciałam zebyscie duzo nie pisały zebym mogła to nadrobic ale nigdy nie chciałam by nasza kochana DGM świeciła pustkami!!! witaj florance;) jak tam przeprowadzka? my tez mamy nowych sasiadów:) przeprowadzili sie tydzien temu w sobote z bloków teraz do domu na przeciwko nas:) ciągle wlasnie jezcze cos robią, malują, sprzątają, ale chyba juz "jeden poziom" zrobili bo dzisiaj powiesili firanki i umyli okna wiec jescze im tylko góra została:) ale jak sobie wyobrazam gdybysmy sie mieli przeprowadzic... o matko... chyba bysmy sie za rok nie spakowali.... :roll:
orsini Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 nic sie nie dzieje:))))wyjasnilam na poprzedniej chyba kartce, a po przeczytaniu jeszcze raz topicu o kartach doszlam do wniosku, ze to jednak KaVanga ma byc kradziejem:))))zreszta nie wiem, moze my obie???wiec strzezcie sie i pilnujcie kart Waszych :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a propos ROBINA... wlasnie, co sie z nim dzieje??????? :o :o :o :o ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie????
Orcus Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 orsini napisał(a):no znowu polezli nad wode chyba:((((( Witam !!!! Jeszcze nie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Orsini a stawki mini p&s szczeniaki moze znasz na klubowke?????PLISSSSSSSSSSSSSSS :D :D :D :D :D :D
orsini Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 aaaa ok, zalatwie Ci to ale za pudelko czekoladek wyslane na wskazany adres w ciagu 2 dni roboczych :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Orcus Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Hahahahahahahaha trzeba bylo wczoraj sie zdecydowac to moze by sie znalazlo jakies ptasie mleczko a tak............ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pasavera Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Orcus napisał(a):orsini napisał(a):no znowu polezli nad wode chyba:((((( Witam !!!! Jeszcze nie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Zobaczycie jak se pojade nad morze :evilbat: Zasypie fotami i będziecie tylko wzdychać :lol:
Orcus Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Pasavera napisał(a): :lol: Zobaczycie jak se pojade nad morze :evilbat: Zasypie fotami i będziecie tylko wzdychać :lol: Juz wzdychamy i zdychamy z upalu :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Orcus Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 orsini napisał(a):ptasie mleczko to ja mam w lodowce u Krysi:))))) No nie wiem ja bym na Twoim miejscu dobrze sprawdzila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Orcus napisał(a):orsini napisał(a):ptasie mleczko to ja mam w lodowce u Krysi:))))) No nie wiem ja bym na Twoim miejscu dobrze sprawdzila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: O NIE!!!!!!!!!! :evilbat: :evil: :evilbat: 0X 0X
Orcus Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 O TAK!!!!!!!!!!!! Nie ma tam go jusz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wyparowalo z tego upalu za czesto lodowke otwieralas :D :D :D :D :D :D
Orcus Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Dobra spadam bo przy tym kompie strasznie goraco :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
orsini Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Orcus napisał(a):Dobra spadam bo przy tym kompie strasznie goraco :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: no masakra normalnie:((( JAKIE WYPAROWALO???????????????? :o :o :o :o :o :evil: :evil: :evil: 0X 0X :evilbat:
Pasavera Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Jakie ogłoszenie znalazłam przed chwilą :o Dotyczy sznaucerków mini p&s: "szczenieta beda super miniaturowe wielkosci malego yorczka" :o Czy to możliwe?! bosh . . . co za ludzie. . . napiszą wszystko żeby jak najszybciej pozbyć się z domu szczeniaka :( :-?
jostra Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 też to czytałam i jeszcze pisali, że będą super zdrowe! napewno 0X
orsini Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 hihihihi o widzisz a jakies 2 tyg. temu mialam telefon po wlasnie takiego mikro szczeniaka:))i nie moglam panu pomoc, bo mu mowie, ze jak takie maciupkie sie rodza to w sumie zadko sie zdarza, wiec ciezko mi powiedziec kto takie malenstwa miec bedzie:))))
Pasavera Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 No ja to bym chyba takiego mikro mikro w życiu nie kupiła :o Ale czy to jest spowodowane jakąś wadą genetyczną? Czy ot tak poprostu czasami sie takie rodzą z bliżej nie wyjaśnionych przyczyn?
Recommended Posts