Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

dixie_s napisał(a):
Czy u was tez taki upal? :-? Normalnie zyc sie nie chce, nie mowiac o mysleniu :evilbat:

ehh nawet nie mow !! wyjsc sie z domu nie da bo czlowieka odrzuca do srodka :)

Posted

Witajcie z ranka:)
ja dzisiaj musiałam wstać raniutko bo jechałam z tatą do OBI do Krakowa i kupiłam już tyczki na slalom dla Deniska:) Zaglądnęliśmy też do Karkuska, ale niestety byliśmy za wczesnie i był jeszcze zamknięty:( a teraz miałabym pytanie do Krakowian: znacie jakieś fajne sklepy zoologiczne w pobliżu Rynku, centrum? bo jutro też będziemy w krakowie i będziemy miały troche czasu żeby pochodzić i bardzo bym chciała kupić kliker, ale własnie w karusku chwilowo nie mają:(

Posted

Upss, ja też przyznaję ze nie dawno wstałam :-? Tzn. o 9, ale teraz dopiero się odrobiłam :D
Nie narzekajcie na upały, bo lepsze one niż deszcz latem, blee :evil:

Madziorko, nie pamiętam dokładnie czy są jeszcze te zoologiczne w poblizu Rynku, ale dawniej były , na ul. Starowiślnej, na Krakowskiej, na Mikołajskiej.
Widzę że ostro i z zapałem wziełaś się za szkolenie :wink: Podziwiam, super!! :thumbs:

Posted

jostra napisał(a):
Ja kupowałam kliker na allegro,

wlasnie obecnie na allegro nie ma;/ a ty też szkolisz swoje psiaki klikerem?

Dzięku Olu, jak będzoiemy w tamtych okolicach to na pewno zajrzymy z ciekawości co tam mają ciekawego (jak są tam te sklepy)....

Posted

madzior_ka napisał(a):
jostra napisał(a):
Ja kupowałam kliker na allegro,

wlasnie obecnie na allegro nie ma;/ a ty też szkolisz swoje psiaki klikerem?

Kiedyś zaczęłam, ale to strasznie dla blondynki skomplikowane :P :lol: :lol: :lol:
Mam nawet książkę o szkoleniu klikerowym, ale szkole metoda na smakołyk, ewentualnie inne nagrody typu zabawa, nagroda głosowa, mizianie itp.
W sumie jest to podobne do szkolenia klikerowego, ale bez klikera :D
To taka moja własna metoda mieszana :wink:
W każdym razie polegam na bodźcach pozytywnych, a nie negatywnych.
Myslę cały czas, żeby wrócić do szkolenia klikerem z którymś z piesków, ale jakoś mi brakuje czasu. :roll:

Posted

no nie dziwie sie bo szkolić jednego to pracochłonne a co dopiero cała grpomafkę.... znalazłam sklep www.petshop.prv.pl i tam jest kliker za 8,50 i tylko 4,50 przesyłki wiec razem wyjdzie mi 13 zł co nie jest tragiczną sumą bo w niekórych sklepach kosztuja koło 10 wiec jak jutro w krakowie nie znajde to sobie zamówie;)

hm... a ja nadal nie mam pomysłu jak z rurek PCV zrobic slalom,..tznjak je powbijac do ziemi...

Posted

Tomek67 napisał(a):
Elitesse napisał(a):
a gdzie Orsini wcielo ?? uciekla nad jezioro czy po wiochach sie wloczy ??

Jest ze mną. Ale teraz bierze prysznic i nie może podejść do kompa. :lol: :wink:

kiedy ja bym Cie nawet kijem nie tknela!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Elitesse napisał(a):
ale i tak cie nie lubie hihi

Szkoda :( To zmykam :scared:

heheheh a ja go nawet nienawidze!!!
wiesz co KaVanga moze on w sumie nie Ciebie wyzywal od zlodziei kart a mnie???????? :evil: :evilbat: :evil: 0X 0X 0X 0X 0X 0X

Posted

Nikogo nie wyzywałem od złodziei :evil: I nie wypowiadaj się w sprawach, o których nie masz pojęcia. :evil: Akuratnie, jak rzadko, całkowicie poważnych sprawach :evil:

Posted

no wiesz bezposrednio nie nazwales nikogo zlodziejem, ale posrednio i owszem!!!
tylko nie wiem czy Ole czy mnie!!!bo od poczatku stalo, ze to jej karta, ale to ja sie dopytywalam o swoja wystawke!!!
a tylko winny sie tlumaczy!!!
Wiec albo Kavanga albo ja , albo obie na raz jestesmy wg. tego co napisales zlodziejami kart!!!!!!!!!!!! :evil: :evilbat: :evil: 0X 0X 0X 0X

Posted

orsini napisał(a):
no wiesz bezposrednio nie nazwales nikogo zlodziejem, ale posrednio i owszem!!!
tylko nie wiem czy Ole czy mnie!!!bo od poczatku stalo, ze to jej karta, ale to ja sie dopytywalam o swoja wystawke!!!
a tylko winny sie tlumaczy!!!
Wiec albo Kavanga albo ja , albo obie na raz jestesmy wg. tego co napisales zlodziejami kart!!!!!!!!!!!! :evil: :evilbat: :evil: 0X 0X 0X 0X

To się nie tłumacz :evil: Nie musisz mieć szacunku do innych, ale szacunek do prawa Cię obowiązuje. Łaski nie robisz. I kończę na dzisiaj z Tobą.

Posted

No Ty jestes nienormalny!!!!! :o :o :o :o :o :o
jaki szacunek do prawa???co Ty w ogole bredzisz!!!!!!!!!!!!!!
a co placenie karta jest zabronione??????nawet cudza???????????????jak wlasciciel sam to zaproponowal????????????????????
mam nadzieje, ze Justa sie nie obrazi jak Cie nazwe emocjonalnym popaprancem!!!bo taka prawda!!!masz cos ze lbem nie tak!!!
wyzywasz od zlodziei (Ole albo mnie) i mowisz o szacunku do ludzi????????????????????????????????????????
to wez sobie encyklopedie i przeczytaj znaczenie slowa szacunek, bo chyba mylisz pojecia!!!
a puki co sobie ic w diably jak dla mnie!!!! 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X

Posted

[quote name='malawaszka']:o wy tak do siebie z sympatiii???? :o
NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bo to jusz smieszne nie jest!!!!

jak mnie oskarza o uzywanie kradzionych kart, a Ole w takim razie o kradziez tych kart, no bo od poczatku stalo, ze to jej karta!!!!!!!!!!!
on ma cos z glowa nie tak!!!jak dla mnie!!!!

Posted

dla mnie facet jest skonczony przegial na maxa!!!
bo nikt mnie od zlodziei nie bedzie wyzywal!!!
i tyle.
Nawet go lubilam, ale teraz to koniec!!!! 0X 0X 0X 0X 0X 0X
ja jak mafia-nie wybaczam i nie zapominam!!!

Posted

to nie bylo tu:))na innym topicu:))
Ola zaproponowala mi , ze za mnie zaplaci tylko musze sie dowiedziec jak to zrobic, wiec sie zapytalam, 2 osoby odpisaly, potem ja , potem Ola i wynikalo z tego czarno-na - bialym, ze karta Oli, a wystawka moja, a nagle ten ni z gruchy ni z pietruchy wyskakuje,ze czy aby karta kradziona nie jest itp. No to jak to rozumiec>jak nie to, ze albo Ola jest zlodziejka albo ja????
dlatego mowie teraz przegial!wczesniej bywal zabawny i moze dla niego to bylo smieszne, ale w takim razie ma bardzo specyficzne poczucie humoru!!! :evil: :evilbat: :evil: 0X 0X 0X 0X

Posted

nie bedzie zadnych rekoczynow, bo dla mnie ta istota podobno ludzka jusz nie istnieje!!!
nikt mnie od zlodziejow wyzywac nie bedzie i tyle!!!
temat uwazam za zamkniety !!!
tak jak i znajomosc z panem Tomaszem67!!!a jak Wy sobie chcecie to sobie z nim gadajcie:))tylko sie nie zdziwcie jak Wam kiedys napisze, tak jak nam :lol: :lol: :lol: :lol: czy aby cos tam na pewno kradzione nie jest :evil: 0X 0X 0X

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...