orsini Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 mazury sa super:))) a tylu komarow co w tym roku to juz dawno nie bylo:)) ale zapraszamy zapraszamy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 no widzisz Orsini jakie my zajete jestesmy :) a KaVang sie pewno wyleguje hihi
Romas Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Nie spia tylko woza dzieci ..a to na basen ...a to do kina.....przez to na dgm sa z doskoku :-)
Elitesse Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 a jak tam twoje klucholstwo ?? wybrałaś już konkretnie ?? kiedy w końcu zamieszkacie razem ?? Zuza sie pewno ucieszy bo bedzie miała kumpla/kumppele do zabaw :P ja sobie czasem myśle że największe świństwo jakie zrobiłam mojemu Lancelotowi to było wziecie pod swój dach innych psów...on wiele lat był tylko SAM ze mną i był w centrum uwagi, czasem jak zajmuje sie innymi psami on tylko tak smutno patrzy....
Megi N Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 orsini napisał(a):a bo spia leniwce:))) ja sie przyznaje bez bicia, wlasnie wstalam :D i jeszcze musze do sklepu biegusiem leciec bo mnie glod nikotynowy dopadl :( a tu puchy w moich zapasach :evilbat:
Elitesse Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 hihi Megi a nie masz sasiadow ?? my may takiego jednego ktory o 7 rano potrafi nas nachodzic zeby mu papierocha dac :) a moi rodzice to zawsze mi podbierali jak z nimi mieszkalam hihi
Romas Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 jak tam twoje klucholstwo ?? wybrałaś już konkretnie ?? kiedy w końcu zamieszkacie razem ?? Zuza sie pewno ucieszy bo bedzie miała kumpla/kumppele do zabaw Wstepny wybor zostal dokonany,bardzo wstepny :-) le jeszcze bedziemy przygladac sie psiakom i zobaczymy czy ostaniemy przy tym.Wybralam duza ,dorodna ,wyrozniajac sie masa suczke. Zuzia na pewno sie ucieszy ,bo ona lubi inne psy i przez tyle lat byla z Torem....Poza tym bedzie miala zajecie ,bedzie szczeniaka wychowywac :-) Szczenie przyjdzie do mnie ok. 15stego sierpnia.Ale ostatecznego wyboru dokonam japozniej do konca przyszlego tyg . bo potem wybywam. A ja sie zaloze ,ze Lancik nie ma Ci za zle,co to byloby za zycie w pjedynke ...smutne
Megi N Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Elitesse napisał(a):hihi Megi a nie masz sasiadow ?? my may takiego jednego ktory o 7 rano potrafi nas nachodzic zeby mu papierocha dac :) a moi rodzice to zawsze mi podbierali jak z nimi mieszkalam hihi sasiadow mam ale by mnie zatlukli gdybym ich obudzila :lol: nie moge isc do nich wczesniej niz o 12. W nocy to i owszem moge i o 2 czy 3 bo nie spia ale dopoludnia odpada. A reszta talatajstwa nie kurzy :(
Elitesse Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Megi N napisał(a):Elitesse napisał(a):hihi Megi a nie masz sasiadow ?? my may takiego jednego ktory o 7 rano potrafi nas nachodzic zeby mu papierocha dac :) a moi rodzice to zawsze mi podbierali jak z nimi mieszkalam hihi sasiadow mam ale by mnie zatlukli gdybym ich obudzila :lol: nie moge isc do nich wczesniej niz o 12. W nocy to i owszem moge i o 2 czy 3 bo nie spia ale dopoludnia odpada. A reszta talatajstwa nie kurzy :( hihi oj biedna jestes !! ja nie mam tego problemu bo nie pale juz :)
Elitesse Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 jutro w wyborczej pisza o CHUDYM !!!! jupi :P :P :P
jostra Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Elitesse napisał(a): hihi oj biedna jestes !! ja nie mam tego problemu bo nie pale juz :) No i bardzo dobrze :D
Elitesse Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 jostra napisał(a):Elitesse napisał(a): hihi oj biedna jestes !! ja nie mam tego problemu bo nie pale juz :) No i bardzo dobrze :D przynajmniej czuje smak jedzienia :) a nie tak jak moja mama po 30 latach palenia nie odroznia smakow np cukierkow i twierdzi ze wszystkie smakuja tak samo tylko sie kolorami roznia hihi
Elitesse Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 ale mam dzis dobry humor :P wszystko na nowo zaczyna sie ukladac :laola:
Elitesse Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 a gdzie Orsini wcielo ?? uciekla nad jezioro czy po wiochach sie wloczy ??
Tomek67 Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Elitesse napisał(a):a gdzie Orsini wcielo ?? uciekla nad jezioro czy po wiochach sie wloczy ?? Jest ze mną. Ale teraz bierze prysznic i nie może podejść do kompa. :lol: :wink:
Elitesse Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Tomek67 napisał(a):Elitesse napisał(a):a gdzie Orsini wcielo ?? uciekla nad jezioro czy po wiochach sie wloczy ?? Jest ze mną. Ale teraz bierze prysznic i nie może podejść do kompa. :lol: :wink: hihi to poszmyraj ja po pleckach odemnie :) i powiedz ze jest mi smutno ze mnie zdradza :( nas zwiazek tak dobrze rokowal ehh ... :P
Elitesse Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 ucze szczeniaka zycia w mieszkaniu od wczoraj (do tej pory byla co jakis czas zamykana w zagrodce) oj moje mieszkanko i meble ciezko to znosza :)
Tomek67 Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Elitesse napisał(a):Tomek67 napisał(a):Elitesse napisał(a):a gdzie Orsini wcielo ?? uciekla nad jezioro czy po wiochach sie wloczy ?? Jest ze mną. Ale teraz bierze prysznic i nie może podejść do kompa. :lol: :wink: hihi to poszmyraj ja po pleckach odemnie :) i powiedz ze jest mi smutno ze mnie zdradza :( nas zwiazek tak dobrze rokowal ehh ... :P Ona po pleckach nie lubi :lol: Spoko, Elimelku - jak wróci do siebie, to się wszystkiego wyprze i znowu Wam będzie dobrze ze sobą :lol: :wink:
Elitesse Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 ooo a co cie zagnalo na moja stronke ? szkoda ze sie nie moge odwdzieczyc :( ale i tak cie nie lubie hihi
Tomek67 Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Elitesse napisał(a): ale i tak cie nie lubie hihi Szkoda :( To zmykam :scared:
Recommended Posts