Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

a jak tam twoje klucholstwo ?? wybrałaś już konkretnie ?? kiedy w końcu zamieszkacie razem ??
Zuza sie pewno ucieszy bo bedzie miała kumpla/kumppele do zabaw :P

ja sobie czasem myśle że największe świństwo jakie zrobiłam mojemu Lancelotowi to było wziecie pod swój dach innych psów...on wiele lat był tylko SAM ze mną i był w centrum uwagi, czasem jak zajmuje sie innymi psami on tylko tak smutno patrzy....

Posted

orsini napisał(a):
a bo spia leniwce:)))

ja sie przyznaje bez bicia, wlasnie wstalam :D

i jeszcze musze do sklepu biegusiem leciec bo mnie glod nikotynowy dopadl :( a tu puchy w moich zapasach :evilbat:

Posted

hihi Megi a nie masz sasiadow ?? my may takiego jednego ktory o 7 rano potrafi nas nachodzic zeby mu papierocha dac :) a moi rodzice to zawsze mi podbierali jak z nimi mieszkalam hihi

Posted

jak tam twoje klucholstwo ?? wybrałaś już konkretnie ?? kiedy w końcu zamieszkacie razem ??
Zuza sie pewno ucieszy bo bedzie miała kumpla/kumppele do zabaw

Wstepny wybor zostal dokonany,bardzo wstepny :-)
le jeszcze bedziemy przygladac sie psiakom i zobaczymy czy ostaniemy przy tym.Wybralam duza ,dorodna ,wyrozniajac sie masa suczke.
Zuzia na pewno sie ucieszy ,bo ona lubi inne psy i przez tyle lat byla z Torem....Poza tym bedzie miala zajecie ,bedzie szczeniaka wychowywac :-)
Szczenie przyjdzie do mnie ok. 15stego sierpnia.Ale ostatecznego wyboru dokonam japozniej do konca przyszlego tyg . bo potem wybywam.
A ja sie zaloze ,ze Lancik nie ma Ci za zle,co to byloby za zycie w pjedynke ...smutne

Posted

Elitesse napisał(a):
hihi Megi a nie masz sasiadow ?? my may takiego jednego ktory o 7 rano potrafi nas nachodzic zeby mu papierocha dac :) a moi rodzice to zawsze mi podbierali jak z nimi mieszkalam hihi

sasiadow mam ale by mnie zatlukli gdybym ich obudzila :lol: nie moge isc do nich wczesniej niz o 12.
W nocy to i owszem moge i o 2 czy 3 bo nie spia ale dopoludnia odpada.
A reszta talatajstwa nie kurzy :(

Posted

Megi N napisał(a):
Elitesse napisał(a):

sasiadow mam ale by mnie zatlukli gdybym ich obudzila :lol: nie moge isc do nich wczesniej niz o 12.
W nocy to i owszem moge i o 2 czy 3 bo nie spia ale dopoludnia odpada.
A reszta talatajstwa nie kurzy :(

hihi oj biedna jestes !! ja nie mam tego problemu bo nie pale juz :)

Posted

jostra napisał(a):
Elitesse napisał(a):

hihi oj biedna jestes !! ja nie mam tego problemu bo nie pale juz :)

No i bardzo dobrze :D

przynajmniej czuje smak jedzienia :) a nie tak jak moja mama po 30 latach palenia nie odroznia smakow np cukierkow i twierdzi ze wszystkie smakuja tak samo tylko sie kolorami roznia hihi

Posted

Elitesse napisał(a):
a gdzie Orsini wcielo ?? uciekla nad jezioro czy po wiochach sie wloczy ??

Jest ze mną. Ale teraz bierze prysznic i nie może podejść do kompa. :lol: :wink:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Elitesse napisał(a):

Jest ze mną. Ale teraz bierze prysznic i nie może podejść do kompa. :lol: :wink:

hihi to poszmyraj ja po pleckach odemnie :) i powiedz ze jest mi smutno ze mnie zdradza :( nas zwiazek tak dobrze rokowal ehh ... :P

Posted

Elitesse napisał(a):
Tomek67 napisał(a):
Elitesse napisał(a):

hihi to poszmyraj ja po pleckach odemnie :) i powiedz ze jest mi smutno ze mnie zdradza :( nas zwiazek tak dobrze rokowal ehh ... :P

Ona po pleckach nie lubi :lol: Spoko, Elimelku - jak wróci do siebie, to się wszystkiego wyprze i znowu Wam będzie dobrze ze sobą :lol: :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...