Tomek67 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Uważaj, Orsini, bo łosie mogą Cię zeżreć :nerwy: . Co prawda, natychmiast zwymiotują, ale co Ci z tego... :( :P :lol: A ja bym bardzo nie chciał takiego smutnego końca dla Ciebie :cry: . Zasługujesz na większe cierpienia. :evilbat: :lol: :wink: No i czemu już idziesz? I znowu będziesz przed Mamusią udawać niewinną pensjonarkę z Nowolipek :( :lol: :wink:
Kora- Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 www.sznaucery.fora.pl Pierwsze 3 osoby które się zarjejestrują zostaną modkami no zarejestrujcie sie plizz
Tomek67 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Ty to specjalnie napisałaś, jak już Orsini nie ma dostępu do kompa, co? :hmmmm: Nie chcesz takiej mo(r)dki? Ja też nie. :lol: :wink:
Agatka Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 No nie ! Zawsze jak mnie nie ma to sie ciekawe rzeczy dzieja ! A kim ty Tomaszu67 do stu tysiecy kociubów jestes??? Zastanawaim, sie czy powinnam Cie lubic czy nie ... Zastanowie sie i najwyzej sobie jutro pouzywam ;)
Tomek67 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Agatka napisał(a):A kim ty Tomaszu67 do stu tysiecy kociubów jestes??? Kim jestem? :hmmmm: Waszym sennym marzeniem. Krasnoludkiem. Pragnieniem i tęsknotą, którą w Indiach kobiety przekuwają w kult falliczny :lol: . Pięknym Adonisem jestem, bratem Pitta i synem kapitana Klossa. :P Mieszkam na tajemniczej wyspie, a podróżuję tylko wehikułem czasu. Na chwilę zacumowałem przy tutejszym topiku jako, że ciekawego małpoluda tu zoczyłem. Ale jak widzę - więcej Was tutaj dziwolągów zamieszkuje. Madagaskar, czy jak? :lol: :P :wink:
Romas Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Kim jestem? Waszym sennym marzeniem. Krasnoludkiem. Pragnieniem i tęsknotą, którą w Indiach kobiety przekuwają w kult falliczny . Pięknym Adonisem jestem, bratem Pitta Eeee, to jak w banku mamy dziewczyny,ze to podtatusialy czterdziestolatek z brzuszkiem piwnym.......a moglo byc tak pieknie.....
Elitesse Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='Romas']Kim jestem? Waszym sennym marzeniem. Krasnoludkiem. Pragnieniem i tęsknotą, którą w Indiach kobiety przekuwają w kult falliczny . Pięknym Adonisem jestem, bratem Pitta Eeee, to jak w banku mamy dziewczyny,ze to podtatusialy czterdziestolatek z brzuszkiem piwnym.......a moglo byc tak pieknie..... hihi wspaniale podsumowanie Romas !! po prostu nic dodac nic ujac !!!!!
Tomek67 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Romansiku drogi :evilbat: A ja myślałem, że oprócz tego, że jesteśmy z tego samego rocznika, to mamy jeszcze jedną cechę wspólną - oboje jesteśmy piękni. Ale widzę, że zostałem sam. :evil: Brzuszek piwny? KALORYFER wyharowany latami pracy oraz naturalnymi predyspozycjami :P Swego czasu chcieli mnie chippendales'ów, ale odmówiłem :P :wink: Pozdrawiam Was - niedobrzyce :evilbat:
Karka Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 :lol: :lol: a to Ci się dostało :lol: :lol: było się odzywać :wink: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 O - jest Karinka :P :buzi: Toczę tu nierówne boje z kobietami pierwotnymi :wink: Na razie sobie radzę - miętkim leszczem :P :wink:
madzior_ka Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 ech ale pasjonujące rozmowy mnie ominęły... :agrue:
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Witam piękne panie. :loveu: I Ciebie Orsini, też. :P :wink:
Romas Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Romansiku drogi A ja myślałem, że oprócz tego, że jesteśmy z tego samego rocznika, to mamy jeszcze jedną cechę wspólną - oboje jesteśmy piękni. Ale widzę, że zostałem sam. Z pewnoscia mamy kilka cech wspolnych ,wiek na przyklad :lol: .Ale co do urody masz racje ,jestes osamotniony w tym wzgledzie :lol:
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Agatka napisał(a):No nie ! Zawsze jak mnie nie ma to sie ciekawe rzeczy dzieja ! A kim ty Tomaszu67 do stu tysiecy kociubów jestes??? Zastanawaim, sie czy powinnam Cie lubic czy nie ... Zastanowie sie i najwyzej sobie jutro pouzywam ;) A, Ty kim jesteś, Agatko? :P Elfem z Rivendell czy orką z Mordoru? :evil: :P Niezależnie od wersji już Cię lubię :wink: Bezinteresownie :wink:
orsini Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Agatka napisał(a): A kim ty Tomaszu67 do stu tysiecy kociubów jestes??? Zastanawaim, sie czy powinnam Cie lubic czy nie ... Zastanowie sie i najwyzej sobie jutro pouzywam ;) nie pytaj sie kim on jest-to nieistotne:))))) przypelzlo tu takie cus i jest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a czy go lubic??? odpowiedz brzmi: NIE :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Ale się steskniłem za Tobą podłotko :buzi: (bo juz nie podlotko, niestety :evilbat: :lol: ) Nigdzie nie przypełzłem. Wkroczyłem :B-fly: Za Tobą. :lol: I czemu cyganisz? Przecież skrycie mnie pragniesz :lol: :wink: ?
orsini Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Wiesz kiedys byla taka piosenka, leciala cos w ten desen: ...marzenia, te duze i te malenkie... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 orsini napisał(a):Wiesz kiedys byla taka piosenka, leciala cos w ten desen: ...marzenia, te duze i te malenkie... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nie znam, niestety. A ja, jak inż. Mamoń z "Rejsu" lubię tylko te piosenki, które znam :lol: No i żebym zmieścił się (ze wszystkim :P :wink: ) w Twoich marzeniach, to musi być ooogromnie wielgachne to marzenie :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 hmmm wiedzialam, ze jestes z tych mniej bystrych, ale ze az tak???? :o :o :o :o :o te marzenia...to ja pilam do Ciebie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:, ale nie, ze Ty jestes moim marzeniem:))hihihi
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Dobra, dobra. Braciom Grimm marketinguj swoją wersję. :P
orsini Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Tomek67 napisał(a):Dobra, dobra. Braciom Grimm marketinguj swoją wersję. :P tak sobie to tlumacz Tomaszu :lol: :lol: :lol:
Orcus Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Witam !!!!!!!! Orsini nie daj sie!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Ja to Tobie (TOBIE!!!) tłumaczę i to łopatą, bo subtelnego ornamentu nie łapiesz, żeńszczyna :lol: Pigmalion taki. Ale ja Cię wychowam. Może całkiem na ludzi to nigdy nie wyjdziesz, ale już bez kagańca będziesz się mogła pokazać :lol: :wink:
orsini Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 ja wiem swoje i zaden podgatunek nie bedzie mnie tu pyskowal :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Tjaaa... Wyjdzie baba ze wsi, ale wieś z baby nigdy :lol: Jak ja jestem podgatunek, to Ty plankton jesteś i na dodatek siostrą z Archeo :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts