Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uważaj, Orsini, bo łosie mogą Cię zeżreć :nerwy: . Co prawda, natychmiast zwymiotują, ale co Ci z tego... :( :P :lol: A ja bym bardzo nie chciał takiego smutnego końca dla Ciebie :cry: . Zasługujesz na większe cierpienia. :evilbat: :lol: :wink:
No i czemu już idziesz? I znowu będziesz przed Mamusią udawać niewinną pensjonarkę z Nowolipek :( :lol: :wink:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

No nie ! Zawsze jak mnie nie ma to sie ciekawe rzeczy dzieja !

A kim ty Tomaszu67 do stu tysiecy kociubów jestes???

Zastanawaim, sie czy powinnam Cie lubic czy nie ...
Zastanowie sie i najwyzej sobie jutro pouzywam ;)

Posted

Agatka napisał(a):

Kim jestem? :hmmmm: Waszym sennym marzeniem. Krasnoludkiem. Pragnieniem i tęsknotą, którą w Indiach kobiety przekuwają w kult falliczny :lol: . Pięknym Adonisem jestem, bratem Pitta i synem kapitana Klossa. :P Mieszkam na tajemniczej wyspie, a podróżuję tylko wehikułem czasu. Na chwilę zacumowałem przy tutejszym topiku jako, że ciekawego małpoluda tu zoczyłem. Ale jak widzę - więcej Was tutaj dziwolągów zamieszkuje. Madagaskar, czy jak? :lol: :P :wink:

Posted

Kim jestem? Waszym sennym marzeniem. Krasnoludkiem. Pragnieniem i tęsknotą, którą w Indiach kobiety przekuwają w kult falliczny . Pięknym Adonisem jestem, bratem Pitta

Eeee, to jak w banku mamy dziewczyny,ze to podtatusialy czterdziestolatek z brzuszkiem piwnym.......a moglo byc tak pieknie.....

Posted

[quote name='Romas']

Kim jestem? Waszym sennym marzeniem. Krasnoludkiem. Pragnieniem i tęsknotą, którą w Indiach kobiety przekuwają w kult falliczny . Pięknym Adonisem jestem, bratem Pitta

Eeee, to jak w banku mamy dziewczyny,ze to podtatusialy czterdziestolatek z brzuszkiem piwnym.......a moglo byc tak pieknie.....

hihi wspaniale podsumowanie Romas !! po prostu nic dodac nic ujac !!!!!

Posted

Romansiku drogi :evilbat: A ja myślałem, że oprócz tego, że jesteśmy z tego samego rocznika, to mamy jeszcze jedną cechę wspólną - oboje jesteśmy piękni. Ale widzę, że zostałem sam. :evil:

Brzuszek piwny? KALORYFER wyharowany latami pracy oraz naturalnymi predyspozycjami :P

Swego czasu chcieli mnie chippendales'ów, ale odmówiłem :P :wink:

Pozdrawiam Was - niedobrzyce :evilbat:

Posted

Romansiku drogi A ja myślałem, że oprócz tego, że jesteśmy z tego samego rocznika, to mamy jeszcze jedną cechę wspólną - oboje jesteśmy piękni. Ale widzę, że zostałem sam.

Z pewnoscia mamy kilka cech wspolnych ,wiek na przyklad :lol: .Ale co do urody masz racje ,jestes osamotniony w tym wzgledzie :lol:

Posted

Agatka napisał(a):
No nie ! Zawsze jak mnie nie ma to sie ciekawe rzeczy dzieja !

A, Ty kim jesteś, Agatko? :P
Elfem z Rivendell czy orką z Mordoru? :evil: :P
Niezależnie od wersji już Cię lubię :wink: Bezinteresownie :wink:

Posted

Agatka napisał(a):

nie pytaj sie kim on jest-to nieistotne:)))))
przypelzlo tu takie cus i jest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a czy go lubic???
odpowiedz brzmi: NIE :lol: :lol: :lol:

Posted

Ale się steskniłem za Tobą podłotko :buzi: (bo juz nie podlotko, niestety :evilbat: :lol: ) Nigdzie nie przypełzłem. Wkroczyłem :B-fly: Za Tobą. :lol: I czemu cyganisz? Przecież skrycie mnie pragniesz :lol: :wink: ?

Posted

orsini napisał(a):
Wiesz kiedys byla taka piosenka, leciala cos w ten desen:
...marzenia, te duze i te malenkie...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nie znam, niestety. A ja, jak inż. Mamoń z "Rejsu" lubię tylko te piosenki, które znam :lol: No i żebym zmieścił się (ze wszystkim :P :wink: ) w Twoich marzeniach, to musi być ooogromnie wielgachne to marzenie :lol: :lol: :lol:

Posted

hmmm wiedzialam, ze jestes z tych mniej bystrych, ale ze az tak???? :o :o :o :o :o
te marzenia...to ja pilam do Ciebie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:, ale nie, ze Ty jestes moim marzeniem:))hihihi

Posted

Ja to Tobie (TOBIE!!!) tłumaczę i to łopatą, bo subtelnego ornamentu nie łapiesz, żeńszczyna :lol: Pigmalion taki. Ale ja Cię wychowam. Może całkiem na ludzi to nigdy nie wyjdziesz, ale już bez kagańca będziesz się mogła pokazać :lol: :wink:

Posted

Tjaaa... Wyjdzie baba ze wsi, ale wieś z baby nigdy :lol:
Jak ja jestem podgatunek, to Ty plankton jesteś i na dodatek siostrą z Archeo :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...