Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orsini napisał(a):
Megy N: a my to stare wredne baby , wiec pasujesz tu jak nic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

to nie ulega watpliwosci :lol:
pytanie tylko, ktora z nas najlepsza w swej wredocie? :wink:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

JA!!!
JA!!!!!!!
JA!!!!!!!!!!!
:angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Posted

[quote name='Romas']

Oooooooo i nic sie nie pochwalila , zaraz bedzie KARA i to wysoka

Popieram :D

Na swoje usprawiedliwienie powiem tylko, że ja też nic o tym nie wiedziałam i dowiedziałam się z innego topiku :roll:

Hello wszystkim :hand: z samego rana - kolejny piękny dzień w pracy... :evilbat:

Posted

[quote name='orsini'][quote name='Tomek67']George Clooney :P
chyba Tom67 The Very Old Boy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zawsze to cuś, a nie jak Ty - czarownica z Salem :evilbat: :P

Posted

Megi N napisał(a):
orsini napisał(a):
Megy N: a my to stare wredne baby , wiec pasujesz tu jak nic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

to nie ulega watpliwosci :lol:
pytanie tylko, ktora z nas najlepsza w swej wredocie? :wink:

Nie znam podłoty większej niż ta maniakalna szuja Orsini :evilbat: :P

Posted

orsini napisał(a):
o zesz Ty swołoczu jeden!!! :evilbat: :evilbat: :lol: :lol:

Po tym, nieco nadużywanym przez Ciebie komplemencie widzę, że odzywają się w Twym paskudnym wnętrzu korzenie dziargane tryzubem. Ze względu na wypominany uwiąd starczy (nie wszystko mi jeszcze uschło :P :wink: ) nie mogę sobie przypomnieć jak się zwie ta wiedźma z "Ogniem i mieczem" :hmmmm: ... Prababcia, Orsini? :evilbat: :P :wink:

Posted

ja tam nie wiem co Ci uschlo a co nie i sprawdzac nie bede, jezor na bank Ci jeszcze niestety nie usechl:))
0X 0X 0X 0X
jesli chodzi o czesc ciala podobna do ogonka ino z przodu...to tam nie ma co usychac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Orsini - cóż za przebłysk intelektu, nio, nio... :lol: :lol:
Ale wiesz, kociubo kochana :buzi: , jest zasadnicza różnica między nami - Ty możesz sobie o tym tylko pogadać :evilbat: :P :calus:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Ale wiesz, kociubo kochana :buzi: , jest zasadnicza różnica między nami - Ty możesz sobie o tym tylko pogadać :evilbat: :P :calus:

no Ty jusz tesz:)))
aaaaaa zapomnialam, ze Cie stac, na czterokrotne przekraczanie dawki Viagry:)))))))

Posted

przyszłam sie z wami przywitac i pozegnac:) miałam juz dawno napisac bo jestem chyba druga godzine na kompie ale tak mnie strona o klikerze zaciekawiła ze jakos zapomniałam o napisaniu na DGM:)) a teraz juz msuze leciec bo idę z Deniskiem do ogrodu poćwiczyć komendy na odległosc bo na stronie klikerowej znalazłam fajny sposób żeby rzucać psu smakołyki ZA niego i wtdy będzie chciał siadać czy warowac jescze dalej, żeby szybciej dostać smakołyk rzucany na jakąś odległosc i idziemy to własnie wypróbować:) a woięc do zobaczenia potem :D

PS. stasznie ci dziekuej Romas za odp. juz chyba wszystko jasne jesli chodzi o kliker i juz nie ma narazie zadnych watpliwosci i stwierdzxiłam ze nie bede zaczynac od aportu. ze najpierw jak kupie kliker to zrobie kilka sesji dajac mu smakołyk za nic - za klikniecie... a potem naucze go targetowania i skupiania uwagi na mnie i to bedziemy sobie cwiczyc wydłuzajac do mojego wyjazdu na obóz moze jescze jakies szybkie siady i warowania pocwiczymy jednym słowem utrwalimy to co juz umiemy as po powrocie z obozu zaczne go uczc aportu jak juz bedzie wiedział co to znaczy klik i zeby raczej nie było dłuzszych przerw w tych sesjach "APORTOWYCH" eh znowu sie rozgadałam o szkoleniu nie na tym temacie co trzeba ale mniejsza o to bo juz lece....

Posted

orsini napisał(a):
Tomek67 napisał(a):

no Ty jusz tesz:)))
aaaaaa zapomnialam, ze Cie stac, na czterokrotne przekraczanie dawki Viagry:)))))))

Tak patrzę na Twoją fotkę Orsini i myślę, że nawet poczwórna dawka nie pomoże. Muszę wziąć dziesięć pigułek i popić setą :P :P :P :buzi:

Posted

orsini napisał(a):
0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X

Jak ja nie lubię, jak jesteś bezsilna. No i poproszę o fotki z przedszkola. Do tych powyżej już się przyzwyczaiłem i nawet moja córka przestała się ich bać :P :P :buzi:

Posted

Elitesse napisał(a):
Orsini nie tak ostro :) ja tez go nie lubie no ale sa pewne granice :)

A dlaczego Ty mnie nie lubisz, Elimelko? :cry: Ciebie też prawie kocham :buzi:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Elitesse napisał(a):
Orsini nie tak ostro :) ja tez go nie lubie no ale sa pewne granice :)

A dlaczego Ty mnie nie lubisz, Elimelko? :cry: Ciebie też prawie kocham :buzi:

bo stwierdzilam ze zostaje lesbijka i bede tempic gatunek meski !!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...