Megi N Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 orsini napisał(a):Megy N: a my to stare wredne baby , wiec pasujesz tu jak nic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to nie ulega watpliwosci :lol: pytanie tylko, ktora z nas najlepsza w swej wredocie? :wink:
orsini Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 JA!!! JA!!!!!!! JA!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
dorotak Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='Romas']Oooooooo i nic sie nie pochwalila , zaraz bedzie KARA i to wysoka Popieram :D Na swoje usprawiedliwienie powiem tylko, że ja też nic o tym nie wiedziałam i dowiedziałam się z innego topiku :roll: Hello wszystkim :hand: z samego rana - kolejny piękny dzień w pracy... :evilbat:
Tomek67 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='orsini'][quote name='Tomek67']George Clooney :P chyba Tom67 The Very Old Boy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Zawsze to cuś, a nie jak Ty - czarownica z Salem :evilbat: :P
Tomek67 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Megi N napisał(a):orsini napisał(a):Megy N: a my to stare wredne baby , wiec pasujesz tu jak nic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to nie ulega watpliwosci :lol: pytanie tylko, ktora z nas najlepsza w swej wredocie? :wink: Nie znam podłoty większej niż ta maniakalna szuja Orsini :evilbat: :P
orsini Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 o zesz Ty swołoczu jeden!!! :evilbat: :evilbat: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 orsini napisał(a):o zesz Ty swołoczu jeden!!! :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: Po tym, nieco nadużywanym przez Ciebie komplemencie widzę, że odzywają się w Twym paskudnym wnętrzu korzenie dziargane tryzubem. Ze względu na wypominany uwiąd starczy (nie wszystko mi jeszcze uschło :P :wink: ) nie mogę sobie przypomnieć jak się zwie ta wiedźma z "Ogniem i mieczem" :hmmmm: ... Prababcia, Orsini? :evilbat: :P :wink:
orsini Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 ja tam nie wiem co Ci uschlo a co nie i sprawdzac nie bede, jezor na bank Ci jeszcze niestety nie usechl:)) 0X 0X 0X 0X jesli chodzi o czesc ciala podobna do ogonka ino z przodu...to tam nie ma co usychac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Orsini - cóż za przebłysk intelektu, nio, nio... :lol: :lol: Ale wiesz, kociubo kochana :buzi: , jest zasadnicza różnica między nami - Ty możesz sobie o tym tylko pogadać :evilbat: :P :calus:
orsini Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Tomek67 napisał(a):Ale wiesz, kociubo kochana :buzi: , jest zasadnicza różnica między nami - Ty możesz sobie o tym tylko pogadać :evilbat: :P :calus: no Ty jusz tesz:))) aaaaaa zapomnialam, ze Cie stac, na czterokrotne przekraczanie dawki Viagry:)))))))
madzior_ka Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 przyszłam sie z wami przywitac i pozegnac:) miałam juz dawno napisac bo jestem chyba druga godzine na kompie ale tak mnie strona o klikerze zaciekawiła ze jakos zapomniałam o napisaniu na DGM:)) a teraz juz msuze leciec bo idę z Deniskiem do ogrodu poćwiczyć komendy na odległosc bo na stronie klikerowej znalazłam fajny sposób żeby rzucać psu smakołyki ZA niego i wtdy będzie chciał siadać czy warowac jescze dalej, żeby szybciej dostać smakołyk rzucany na jakąś odległosc i idziemy to własnie wypróbować:) a woięc do zobaczenia potem :D PS. stasznie ci dziekuej Romas za odp. juz chyba wszystko jasne jesli chodzi o kliker i juz nie ma narazie zadnych watpliwosci i stwierdzxiłam ze nie bede zaczynac od aportu. ze najpierw jak kupie kliker to zrobie kilka sesji dajac mu smakołyk za nic - za klikniecie... a potem naucze go targetowania i skupiania uwagi na mnie i to bedziemy sobie cwiczyc wydłuzajac do mojego wyjazdu na obóz moze jescze jakies szybkie siady i warowania pocwiczymy jednym słowem utrwalimy to co juz umiemy as po powrocie z obozu zaczne go uczc aportu jak juz bedzie wiedział co to znaczy klik i zeby raczej nie było dłuzszych przerw w tych sesjach "APORTOWYCH" eh znowu sie rozgadałam o szkoleniu nie na tym temacie co trzeba ale mniejsza o to bo juz lece....
Tomek67 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 orsini napisał(a):Tomek67 napisał(a):Ale wiesz, kociubo kochana :buzi: , jest zasadnicza różnica między nami - Ty możesz sobie o tym tylko pogadać :evilbat: :P :calus: no Ty jusz tesz:))) aaaaaa zapomnialam, ze Cie stac, na czterokrotne przekraczanie dawki Viagry:))))))) Tak patrzę na Twoją fotkę Orsini i myślę, że nawet poczwórna dawka nie pomoże. Muszę wziąć dziesięć pigułek i popić setą :P :P :P :buzi:
orsini Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X
Tomek67 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 orsini napisał(a):0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X Jak ja nie lubię, jak jesteś bezsilna. No i poproszę o fotki z przedszkola. Do tych powyżej już się przyzwyczaiłem i nawet moja córka przestała się ich bać :P :P :buzi:
orsini Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Tomek67 napisał(a):A ja Cię prawie kocham :cry: :buzi: ehhh...zawsze jest to prawie!!!
Elitesse Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Orsini nie tak ostro :) ja tez go nie lubie no ale sa pewne granice :)
Tomek67 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Elitesse napisał(a):Orsini nie tak ostro :) ja tez go nie lubie no ale sa pewne granice :) A dlaczego Ty mnie nie lubisz, Elimelko? :cry: Ciebie też prawie kocham :buzi:
orsini Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Elitesse napisał(a):Orsini nie tak ostro :) ja tez go nie lubie no ale sa pewne granice :) hahhahhahahaha
Elitesse Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Tomek67 napisał(a):Elitesse napisał(a):Orsini nie tak ostro :) ja tez go nie lubie no ale sa pewne granice :) A dlaczego Ty mnie nie lubisz, Elimelko? :cry: Ciebie też prawie kocham :buzi: bo stwierdzilam ze zostaje lesbijka i bede tempic gatunek meski !!
Recommended Posts