Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romas napisał(a):
dzien dobry ,ja tylko na chwile.
Wiecie ,ze NASZA Dorotak z NASZYM Atosem byla w niedziele w TV !!!!!! Pisze NASZYM bo sukces ma wiele matek :lol:
Dlaczego ja nic o tym nie wiedzialam i musze dowiadywac sie z innych topicow :evil:
Milego dnia wszystkim :D

Oooooooo i nic sie nie pochwalila :o , zaraz bedzie KARA i to wysoka :evilbat: .

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

a ja dopiero niedawno wstalam :P Ola za cicho krzyczalas - u mnie nie bylo slychac :) nawet psy sie nie obudzily...nastepnym razem wez megafon bo ja nie lubie sie tak dlugo wylegiwac !!

Posted

Elitesse napisał(a):
a ja dopiero niedawno wstalam :P Ola za cicho krzyczalas - u mnie nie bylo slychac :) nawet psy sie nie obudzily...nastepnym razem wez megafon bo ja nie lubie sie tak dlugo wylegiwac !!

A to jakś dziwna jesteś, Elimeli :o Kto nie lubi sie wylegiwać :P :wink:

Posted

Elitesse napisał(a):
ten pan ma powazne problemy ze soba....

no to fakt:)))
zanik starczy inaczej wiąd starczy tych pieciu komorek mozgowych :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Elitesse napisał(a):
ten pan ma powazne problemy ze soba....

no to fakt:)))
zanik starczy inaczej wiąd starczy tych pieciu komorek mozgowych :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jak ja mam pięć komórek, to Ty masz jednego zwoja :evilbat: :wink:

Elimeli - rozumiem, że dziwactwo jest zarezerwowane tylko dla Was? :evil:

Posted

Tego zwoja, to Ci podarowałem z czystej, żywej miłości do Ciebie :buzi: (no fakt - tu muszę chyba mieć problem :silly: ), ale jak gryziesz ropucho Pańską rękę, to Ty jeszcze zając zobaczysz i popamietasz :evilbat: :P :wink:

Posted

nie bardzo rozumiem o czym do mnie rozmawiasz:))
prosilam, o nie nadawanie szyfrem...bo jaka reke masz na mysli?przeciez Twoje jusz dawno uschla, za to ze je na mnie podniosles :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Agatka napisał(a):
tez tak myslałam ;)
To teraz ja go zrobie w trabe ;)
i wysle samego na krycie ;)
cieawe czy sie jakies szczeniaki urodza :D

Agatko, ale tak samiutkiego? bez psa? :lol:

Dzien dobry kobialki :D

Ja tam nie musze sie martwic o komorki i zwoje 8) bo poszly w cholere i chyba szybko nie wroca :lol:

Posted

Chciałem być litościwy :evilbat: Koniec z miłością do odrzuconych :evilbat: :lol: Już Cię nikt, Orsini, z tej DESY nie kupi :evil: :lol:

Posted

[quote name='Tomek67']Chciałem być litościwy :evilbat: Koniec z miłością do odrzuconych :evilbat: :lol: Już Cię nikt, Orsini, z tej DESY nie kupi :evil: :lol:

Tomaszu niewierny... I KTO TO MOWI? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Megy N super ze jestes z nami!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking:

ja bym sie na twoim miejscu tak nie cieszyla :lol:

jestem zgryzliwa, upierdliwa, czepialska baba :D
wiecej zalet nie pamietam :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...