orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Jostra czyli w sumie ile taki przelew w calosci kosztuje razem z bankami zagranicznymi?ok.50zl???
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='jostra'] Poza tym u mnie chłop robi w kuchni :P No wlasnie tata moj tak samo, do tego pierze, robi zakupy, odkurza jak moj brat tego nie zrobi, wychodzi z psami. Taki kochany tatus :D . A nie jakies epokowe poglady jak Tomasz :evilbat: .
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 jostra napisał(a):[ A Ty Tomeczku idź do lasu (czyli do swoich źródeł) i najlepiej już tam zostań :evilbat: :lol: :lol: :lol: widze, ze chcialas byc mila, ja bym go raczej wyslala na palme bananowa , bo TAM jego zrodlo:))ale w sumie dzungle lasem mozna nazwac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 jostra napisał(a): Ja tego wcale nie skomentuję 0X Poza tym u mnie chłop robi w kuchni :P A Ty Tomeczku idź do lasu (czyli do swoich źródeł) i najlepiej już tam zostań :evilbat: :lol: :lol: :lol: Miałaś nie komentować, a komentujesz :evil: . Babska niekonskwencja albo niedostatek zwojów :P Las jest mój, jakem Robin Hood :wink: A chłop robi w kuchni, bo nawet to lepiej od baby zrobi :P
jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a):Jostra czyli w sumie ile taki przelew w calosci kosztuje razem z bankami zagranicznymi?ok.50zl??? A musisz ponosić te koszty banku zagranicznego? :o Koszty mogą być różnej wysokości, przy małej kwocie Niemcy nie powinni wziąć więcej niź 5-10 euro, ale np. Czesi wezmą więcej.
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Idz sobie Tomek do swojego lasu i sie powies tam najlepiej :evilbat: .
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Tomek67'][Miałaś nie komentować, a komentujesz :evil: . Babska niekonskwencja albo niedostatek zwojów :P DZUNGLA JEST MOJA JAKEM TARZAN SPOKREWNIONY Z GORYLEM, j :wink: A chłop robi w kuchni, bo nawet to lepiej od baby zrobi :P tak, tak... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Ka-Vanga'][quote name='jostra'] Poza tym u mnie chłop robi w kuchni :P No wlasnie tata moj tak samo, do tego pierze, robi zakupy, odkurza jak moj brat tego nie zrobi, wychodzi z psami. Taki kochany tatus :D . A nie jakies epokowe poglady jak Tomasz :evilbat: . Kawanga Banana - żyjesz w wodnym środowisku chyba. Gdzie pantofelków i pierwotniaków miliony :P Ale raczej cyganisz, aż w oczy szczypie :evil:
jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomek67 napisał(a): Miałaś nie komentować, a komentujesz :evil: . Babska niekonskwencja albo niedostatek zwojów :P Las jest mój, jakem Robin Hood :wink: A chłop robi w kuchni, bo nawet to lepiej od baby zrobi :P To nie był komentarz tylko dobra rada :P A jak nazwać chłopską niekonsekwencję??? :o Najpierw babę do kuchni wysyła, a później stwierdza, że sam lepiej zrobi. :lol: :lol: :lol: Czy to jakieś rozdwojenie jaźni drogi chłopcze w rajtuzkach? :roll: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 jostra napisał(a):orsini napisał(a):Jostra czyli w sumie ile taki przelew w calosci kosztuje razem z bankami zagranicznymi?ok.50zl??? A musisz ponosić te koszty banku zagranicznego? :o Koszty mogą być różnej wysokości, przy małej kwocie Niemcy nie powinni wziąć więcej niź 5-10 euro, ale np. Czesi wezmą więcej. slowacy musze...bo oni tam sa nienormalni niestety pamietam awanture w zeszlym roku i dziekuje za drugi raz to samo... czyli cos ze 100zl jednak wyjdzie:((
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 jostra napisał(a): Czy to jakieś rozdwojenie jaźni drogi chłopcze w rajtuzkach? :roll: :lol: :lol: :lol: Rajtuzy zimą nie są złe :P
jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a):slowacy musze...bo oni tam sa nienormalni niestety pamietam awanture w zeszlym roku i dziekuje za drugi raz to samo... czyli cos ze 100zl jednak wyjdzie:(( Podaj mi kod SWIFT tego banku to zerknę czy mam jakieś koszty od nich
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Tomek67']a w ogole to chcialem Was Kochane moje kolezanki przeprosic, wszystko przez to , ze cierpie na chorobe psychiczna, mam nadzieje, ze mi wybaczycie to co wczesniej napisalem???bardzo prosze.... dobrze Tomaszu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Orsini - Ty matrymonialna oszustko :evil: Uważaj, bo ja Ci też coś do ust mogę wcisnąć :evilbat: Mówimy o nie swoich tekstach, oczywiście :lol: :wink:
jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomek67 napisał(a):jostra napisał(a): Czy to jakieś rozdwojenie jaźni drogi chłopcze w rajtuzkach? :roll: :lol: :lol: :lol: Rajtuzy zimą nie są złe :P Ale jakie niemęskie :-? :evilbat: :evilbat: :evilbat:
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomek67 napisał(a):Orsini - Ty matrymonialna oszustko :evil: Uważaj, bo ja Ci też coś do ust mogę wcisnąć :evilbat: Mówimy o nie swoich tekstach, oczywiście :lol: :wink: hahahahahhahaha zupelnie nie rozumiem o co Ci chodzi Kotus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 jostra napisał(a): Rajtuzy zimą nie są złe :P Ale jakie niemęskie :-? :evilbat: :evilbat: :evilbat: No to po co w nich chodzisz?
jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a):Jostra: swift TATR SK BX minimalną mają chyba ok. 8 euro
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a):Tomek67 napisał(a):Orsini - Ty matrymonialna oszustko :evil: Uważaj, bo ja Ci też coś do ust mogę wcisnąć :evilbat: Mówimy o nie swoich tekstach, oczywiście :lol: :wink: hahahahahhahaha zupelnie nie rozumiem o co Ci chodzi Kotus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dlatego nie piszę zdań poczwórnie złożonych, tylko proste teksty marynarskie, żebyś sobie żarówek nie poprzepalała. Ale i tak, jak widzę, masz boba :P
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomek67 napisał(a):jostra napisał(a): Rajtuzy zimą nie są złe :P Ale jakie niemęskie :-? :evilbat: :evilbat: :evilbat: No to po co w nich chodzisz? hahahahaha teraz to chyba Ty sie nacpales koka:))))) hahahaha :lol: :lol: :lol: w dzungli w sumie rosnie wiele drzewek koki:))))nazarl sie listkow i teraz bredzi :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 jostra napisał(a):orsini napisał(a):Jostra: swift TATR SK BX minimalną mają chyba ok. 8 euro czyli bedzie z 80zl za przelew...20 jewro...czyli samemu sie nie oplaca, bo tyle to sie placi na miejscu...KaVanga to albo razem, albo na mniejscu
jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomek67 napisał(a):jostra napisał(a): Rajtuzy zimą nie są złe :P Ale jakie niemęskie :-? :evilbat: :evilbat: :evilbat: No to po co w nich chodzisz? Po 1 - nie chodzę w rajtuzach, nawet zimą, najwyżej w rajstopach, a to znaczna różnica :roll: Po 2 - ja jestem bardzo niemęska tj. bardzo kobieca, więc w czym problem??? I męska być nie zamierzam. Po 3 - dlaczego Ty chodzisz w rajtuzach??? Nawet jesli tylko zimą. brrrrrrrrrrr :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a): hahahahaha teraz to chyba Ty sie nacpales koka:))))) hahahaha :lol: :lol: :lol: w dzungli w sumie rosnie wiele drzewek koki:))))nazarl sie listkow i teraz bredzi :lol: :lol: :lol: :lol: Tego się nie je, tylko żuje jak betel. Ale żeby to wiedzieć, trzeba trochę wiedzy, a nie całe życie za ladą w osiedlowym warzywniaku :P
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 jostra napisał(a):[ Po 3 - dlaczego Ty chodzisz w rajtuzach??? Nawet jesli tylko zimą. brrrrrrrrrrr :evilbat: :evilbat: :evilbat: jakbys zlazla z palmy bananowej to tez bys chodzila:))hihihi a moze on jednak jest ten teges jak to szlo...jakies zagraniczne slowo...metrosexualny? :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts