Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

[quote name='jostra']
Poza tym u mnie chłop robi w kuchni :P
No wlasnie tata moj tak samo, do tego pierze, robi zakupy, odkurza jak moj brat tego nie zrobi, wychodzi z psami. Taki kochany tatus :D . A nie jakies epokowe poglady jak Tomasz :evilbat: .

Posted

jostra napisał(a):
[
A Ty Tomeczku idź do lasu (czyli do swoich źródeł) i najlepiej już tam zostań :evilbat: :lol: :lol: :lol:

widze, ze chcialas byc mila, ja bym go raczej wyslala na palme bananowa , bo TAM jego zrodlo:))ale w sumie dzungle lasem mozna nazwac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

jostra napisał(a):

Ja tego wcale nie skomentuję 0X
A Ty Tomeczku idź do lasu (czyli do swoich źródeł) i najlepiej już tam zostań :evilbat: :lol: :lol: :lol:

Miałaś nie komentować, a komentujesz :evil: . Babska niekonskwencja albo niedostatek zwojów :P Las jest mój, jakem Robin Hood :wink:
A chłop robi w kuchni, bo nawet to lepiej od baby zrobi :P

Posted

orsini napisał(a):
Jostra czyli w sumie ile taki przelew w calosci kosztuje razem z bankami zagranicznymi?ok.50zl???

A musisz ponosić te koszty banku zagranicznego? :o
Koszty mogą być różnej wysokości, przy małej kwocie Niemcy nie powinni wziąć więcej niź 5-10 euro, ale np. Czesi wezmą więcej.

Posted

[quote name='Tomek67'][Miałaś nie komentować, a komentujesz :evil: . Babska niekonskwencja albo niedostatek zwojów :P DZUNGLA JEST MOJA JAKEM TARZAN SPOKREWNIONY Z GORYLEM, j :wink:
tak, tak... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Ka-Vanga'][quote name='jostra']
No wlasnie tata moj tak samo, do tego pierze, robi zakupy, odkurza jak moj brat tego nie zrobi, wychodzi z psami. Taki kochany tatus :D . A nie jakies epokowe poglady jak Tomasz :evilbat: .

Kawanga Banana - żyjesz w wodnym środowisku chyba. Gdzie pantofelków i pierwotniaków miliony :P Ale raczej cyganisz, aż w oczy szczypie :evil:

Posted

Tomek67 napisał(a):

Miałaś nie komentować, a komentujesz :evil: . Babska niekonskwencja albo niedostatek zwojów :P Las jest mój, jakem Robin Hood :wink:

To nie był komentarz tylko dobra rada :P
A jak nazwać chłopską niekonsekwencję??? :o
Najpierw babę do kuchni wysyła, a później stwierdza, że sam lepiej zrobi. :lol: :lol: :lol:
Czy to jakieś rozdwojenie jaźni drogi chłopcze w rajtuzkach? :roll: :lol: :lol: :lol:

Posted

jostra napisał(a):
orsini napisał(a):
Jostra czyli w sumie ile taki przelew w calosci kosztuje razem z bankami zagranicznymi?ok.50zl???

A musisz ponosić te koszty banku zagranicznego? :o
Koszty mogą być różnej wysokości, przy małej kwocie Niemcy nie powinni wziąć więcej niź 5-10 euro, ale np. Czesi wezmą więcej.

slowacy
musze...bo oni tam sa nienormalni niestety pamietam awanture w zeszlym roku i dziekuje za drugi raz to samo...
czyli cos ze 100zl jednak wyjdzie:((

Posted

orsini napisał(a):
slowacy
musze...bo oni tam sa nienormalni niestety pamietam awanture w zeszlym roku i dziekuje za drugi raz to samo...
czyli cos ze 100zl jednak wyjdzie:((

Podaj mi kod SWIFT tego banku to zerknę czy mam jakieś koszty od nich

Posted

[quote name='Tomek67']a w ogole to chcialem Was Kochane moje kolezanki przeprosic, wszystko przez to , ze cierpie na chorobe psychiczna, mam nadzieje, ze mi wybaczycie to co wczesniej napisalem???bardzo prosze....

dobrze Tomaszu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Orsini - Ty matrymonialna oszustko :evil: Uważaj, bo ja Ci też coś do ust mogę wcisnąć :evilbat: Mówimy o nie swoich tekstach, oczywiście :lol: :wink:

Posted

Tomek67 napisał(a):
jostra napisał(a):

Czy to jakieś rozdwojenie jaźni drogi chłopcze w rajtuzkach? :roll: :lol: :lol: :lol:

Rajtuzy zimą nie są złe :P

Ale jakie niemęskie :-? :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Orsini - Ty matrymonialna oszustko :evil: Uważaj, bo ja Ci też coś do ust mogę wcisnąć :evilbat: Mówimy o nie swoich tekstach, oczywiście :lol: :wink:

hahahahahhahaha
zupelnie nie rozumiem o co Ci chodzi Kotus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Tomek67 napisał(a):

hahahahahhahaha
zupelnie nie rozumiem o co Ci chodzi Kotus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dlatego nie piszę zdań poczwórnie złożonych, tylko proste teksty marynarskie, żebyś sobie żarówek nie poprzepalała. Ale i tak, jak widzę, masz boba :P

Posted

Tomek67 napisał(a):
jostra napisał(a):

No to po co w nich chodzisz?
hahahahaha
teraz to chyba Ty sie nacpales koka:)))))
hahahaha :lol: :lol: :lol:
w dzungli w sumie rosnie wiele drzewek koki:))))nazarl sie listkow i teraz bredzi :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

jostra napisał(a):
orsini napisał(a):
Jostra: swift TATR SK BX

minimalną mają chyba ok. 8 euro

czyli bedzie z 80zl za przelew...20 jewro...czyli samemu sie nie oplaca, bo tyle to sie placi na miejscu...KaVanga to albo razem, albo na mniejscu

Posted

Tomek67 napisał(a):
jostra napisał(a):

No to po co w nich chodzisz?

Po 1 - nie chodzę w rajtuzach, nawet zimą, najwyżej w rajstopach, a to znaczna różnica :roll:
Po 2 - ja jestem bardzo niemęska tj. bardzo kobieca, więc w czym problem??? I męska być nie zamierzam.
Po 3 - dlaczego Ty chodzisz w rajtuzach??? Nawet jesli tylko zimą. brrrrrrrrrrr :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

orsini napisał(a):

hahahahaha
teraz to chyba Ty sie nacpales koka:)))))
hahahaha :lol: :lol: :lol:
w dzungli w sumie rosnie wiele drzewek koki:))))nazarl sie listkow i teraz bredzi :lol: :lol: :lol: :lol:

Tego się nie je, tylko żuje jak betel. Ale żeby to wiedzieć, trzeba trochę wiedzy, a nie całe życie za ladą w osiedlowym warzywniaku :P

Posted

jostra napisał(a):
[
Po 3 - dlaczego Ty chodzisz w rajtuzach??? Nawet jesli tylko zimą. brrrrrrrrrrr :evilbat: :evilbat: :evilbat:

jakbys zlazla z palmy bananowej to tez bys chodzila:))hihihi
a moze on jednak jest ten teges jak to szlo...jakies zagraniczne slowo...metrosexualny? :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...