Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie wiec ja po tej 20-stronnicowej lektórce zabieram sie do odpisywania pewnie połowe zapomnie ale co tam:) licza sie checi:)

malawaszka napisał(a):
to ja sobie chyba zrobię sama kiedyś - taniej wyjdzie

a masz już jakąś wizję jak go będziesz robiła? bo jak tak to czekam na propozycję bo może też bym sie troche sama nad pełnowymiarpowym pomęczła... :roll:

elitesse napisał(a):
Madziorka czemu sie nie odzywasz ??

niestety nie zgadłyście odpowiedzi na ten temat, bo ja najzwyczajniej na konikach sobie byłam i o 10:30 wyjechałam z domku a powróciłam ptrzed minutką a dogomanie czytała sobie troche moja siostra a ja byłam zalogowana wiec dlatego tak wyszło, nie myslcie sobie czasem ze sie ukrywam przed wami :evilbat:

hm.. to chyba tyle co chciałam napisac acha i co do serwera to juz wszystko działa i wlasnie wgrywam filmiki wiec wieczorkiem beda na bank:)

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

a teraz śmiem domniemywać, że uciekacie przede mną... mnie nie było to 20 stron jak na złość napisąły, a teraz jak jestem i mam ochote cos popisac to wszyscy uciekli (albo sie pochowali:))....;/

Posted

Mek napisał(a):

Jakoś miliony kobiet rodzi i sobie to chwali.

I jestem ciekawa czy te miliony z usmiechem na twarzy Tobie powiedzialy ze to jest super, swietne itd :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :D :D :D :D :D :D

Posted

ja chciałam tylko oznajmiś wszem i w obec że temat z denisowymi filmikami już powstał wiec zaraszam ale prosze sie nie smiac bo wiem ze wieeeele rzeczy mamy niedopracowanych i doskonale sobie z tego zdaje sprawe ale mam nadzieje ze wy pomozecie nam to dopracowac:) i z wasza pomoca moze kiedys udałoby nam sie zdac PT - marzenia :roll:

Posted

Natalia_W napisał(a):
jak juz to 61 bo ona przeciez moja babcia jest :evilbat:

O WY!!!!
JA TU JESZCZE WROCE!!!!!! :evil: :evilbat: :evil: 0X 0X :chainsaw: :ak-shot: :chainsaw: :snipersm: :chainsaw: :boom: :2gunfire: :chainsaw: :ak-shot: :ghost_2: :chainsaw: :snipersm: :boom: :chainsaw: :chainsaw:

Posted

Uhuhuhu widze , że mnie wiele omineło :lol: :lol:

Ola jak tam Tobie idą cwiczenia z Bandziorkiem ? :)

Napiszcie mi jak to jest z waszymi sznaucerami , czy szczekają na wszystko co jest wieksze od nich , bo ja mam takiego waciaka na 1 piętrze i drze trepa na wszystko , podobają mi się mini i ciekawa jestem ich charakteru?
Więc jak to jest?

Posted

Przychodze zmeczona z pracy i co widze
-Mek zachwala porody ,proponuje samemu poprobowac tego miodu :lol:
-Orsini wydlubuje kijanki spomiedzy zebow :o
-Jostra cieszy sie ,ze umie wydawac pieniadze,nie tylko Ty kochana :D
-Aga ma depresje i potrzebuje renowacji swojego Przema
a pozostali jak w piosence "pojawiam sie i znikam ..."
Wobec takiej mnogosci roznorodnych problemow ja rowniez znikam :D .....ide wydawac kochane pieniazki ,bo mam obawy ,ze zostane za wami dziewczyny w tyle.

Ach! Znalazlam kocyk polarowy za 20 zlociszkow u nas na bazarku !!!!I problem z glowy !
To nara :D

Posted

orsini napisał(a):
Mek napisał(a):
No z wami to za chiny ludowe nie wygra w pyskówce .OD DZIS MOWCIE DO MNIE KRZYSZTOF KOLUMB:)))))
.

hahahaha znowu odkryl Ameryke no :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja tego do konxca nie napisałem . Orsini Ty przerabiasz cytaty , pewnie tak samo i zdjecia .

MAMY CIE.......

Posted

orsini napisał(a):
Tomek67 napisał(a):
Mek! Nie oddawaj pola! Ja takie pyskate baby, to na przegrychę!
A potem leżąc leniwie, wydłubuję szponami ich resztki spomiędzy zębów :evilbat:

ja to co innego z miedzy zebow wydlubuje:))ale nie napisze co i jak , bo nieletni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hahahaha, własnie po to one mają ogonki , żeby było za co wyciągac z miedzyzebia po .

Posted

Lo matko... Sumienia nie macie! Tyle postow naprodukowac??? :o Co ja gadam, stron??? :o :o :o
No to jak nastroje, Szanowne Wystawki? :lol: Bo Wystawcow tu rzadko mozna spotkac ;) Na Warszawke teraz czekacie? A pozniej co planujecie? Moze gdzies podskocze ze znajomymi to se na was polookam :P

Posted

witajcie z wiecxorka no mówiłąm... jak ja jestem to tu raptem jedna strona napisana a jak mnie nie ma... 20 ech.. widac tak juz musi byc:)) a ja lece zająć sie stronką bo jak mam juz udostepniony serwerek na któym moge filmiki wgrywac to dam co fajniejsze wreszcie na nasza strone:)

Posted

Natalia_W napisał(a):
hehe ja sie szykuje na klubowke... :evilbat: ale tylko pogoladac :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Eeeeeeeee... Za daleko :P Poczekam na inna wystawke :lol: Chyba, ze znajde jakiegos jelenia, co bedzie chcial sie wybrac tak daleko ;)

Posted

to super Natalia ze masz taką kuznke co z tobą pojedzie;) ech... ja zobacze moze na jesien na jakiś Rybnik albo Zabrze da sie rodziców namówić bo to a miarę blisko nas:)

a ja wlasnie uporałam się ze wstawianiem tych nieszcesnych filmików na strone i dodaniem nowej przyjaciółki Denisa Tiny, ale zmian w internecie jescze nie ma jak beda to oczywiscie dam znac:)

Posted

Zagladnę o poranku do Was, bo potem Orsini ślepia zaspawane otworzy i znowu będzie naftaliną od tego starocia :P
Orsini - nie zeżarły Cię mole? :P :wink:
Wszystkim dzieńdoberek :buzi:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Hahahaha nastepny szpieg :evilbat: .

hahahahhhahaha
wlasnie:))))))
jusz mi jeden Olsztyn obiecywal i co?
obiecanki cacanki...:(((((

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...