madzior_ka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Witajcie wiec ja po tej 20-stronnicowej lektórce zabieram sie do odpisywania pewnie połowe zapomnie ale co tam:) licza sie checi:) malawaszka napisał(a):to ja sobie chyba zrobię sama kiedyś - taniej wyjdzie a masz już jakąś wizję jak go będziesz robiła? bo jak tak to czekam na propozycję bo może też bym sie troche sama nad pełnowymiarpowym pomęczła... :roll: elitesse napisał(a):Madziorka czemu sie nie odzywasz ?? niestety nie zgadłyście odpowiedzi na ten temat, bo ja najzwyczajniej na konikach sobie byłam i o 10:30 wyjechałam z domku a powróciłam ptrzed minutką a dogomanie czytała sobie troche moja siostra a ja byłam zalogowana wiec dlatego tak wyszło, nie myslcie sobie czasem ze sie ukrywam przed wami :evilbat: hm.. to chyba tyle co chciałam napisac acha i co do serwera to juz wszystko działa i wlasnie wgrywam filmiki wiec wieczorkiem beda na bank:)
madzior_ka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 a teraz śmiem domniemywać, że uciekacie przede mną... mnie nie było to 20 stron jak na złość napisąły, a teraz jak jestem i mam ochote cos popisac to wszyscy uciekli (albo sie pochowali:))....;/
Orcus Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Mek napisał(a): Jakoś miliony kobiet rodzi i sobie to chwali. I jestem ciekawa czy te miliony z usmiechem na twarzy Tobie powiedzialy ze to jest super, swietne itd :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :D :D :D :D :D :D
madzior_ka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 ja chciałam tylko oznajmiś wszem i w obec że temat z denisowymi filmikami już powstał wiec zaraszam ale prosze sie nie smiac bo wiem ze wieeeele rzeczy mamy niedopracowanych i doskonale sobie z tego zdaje sprawe ale mam nadzieje ze wy pomozecie nam to dopracowac:) i z wasza pomoca moze kiedys udałoby nam sie zdac PT - marzenia :roll:
Ka-Vanga Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 No wiecie, czlowiekowi odlaczaja net to akurat taka fajna zabawa :evilbat: .
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Natalia_W napisał(a):jak juz to 61 bo ona przeciez moja babcia jest :evilbat: O WY!!!! JA TU JESZCZE WROCE!!!!!! :evil: :evilbat: :evil: 0X 0X :chainsaw: :ak-shot: :chainsaw: :snipersm: :chainsaw: :boom: :2gunfire: :chainsaw: :ak-shot: :ghost_2: :chainsaw: :snipersm: :boom: :chainsaw: :chainsaw:
Angelka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Uhuhuhu widze , że mnie wiele omineło :lol: :lol: Ola jak tam Tobie idą cwiczenia z Bandziorkiem ? :) Napiszcie mi jak to jest z waszymi sznaucerami , czy szczekają na wszystko co jest wieksze od nich , bo ja mam takiego waciaka na 1 piętrze i drze trepa na wszystko , podobają mi się mini i ciekawa jestem ich charakteru? Więc jak to jest?
Romas Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Przychodze zmeczona z pracy i co widze -Mek zachwala porody ,proponuje samemu poprobowac tego miodu :lol: -Orsini wydlubuje kijanki spomiedzy zebow :o -Jostra cieszy sie ,ze umie wydawac pieniadze,nie tylko Ty kochana :D -Aga ma depresje i potrzebuje renowacji swojego Przema a pozostali jak w piosence "pojawiam sie i znikam ..." Wobec takiej mnogosci roznorodnych problemow ja rowniez znikam :D .....ide wydawac kochane pieniazki ,bo mam obawy ,ze zostane za wami dziewczyny w tyle. Ach! Znalazlam kocyk polarowy za 20 zlociszkow u nas na bazarku !!!!I problem z glowy ! To nara :D
Angelka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Heheheh :D :D Romas dobre pojawiam się i znikam i znikam i zikam i zni....
Mek Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a):Mek napisał(a):No z wami to za chiny ludowe nie wygra w pyskówce .OD DZIS MOWCIE DO MNIE KRZYSZTOF KOLUMB:))))) . hahahaha znowu odkryl Ameryke no :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ja tego do konxca nie napisałem . Orsini Ty przerabiasz cytaty , pewnie tak samo i zdjecia . MAMY CIE.......
Mek Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a):Tomek67 napisał(a):Mek! Nie oddawaj pola! Ja takie pyskate baby, to na przegrychę! A potem leżąc leniwie, wydłubuję szponami ich resztki spomiędzy zębów :evilbat: ja to co innego z miedzy zebow wydlubuje:))ale nie napisze co i jak , bo nieletni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hahahaha, własnie po to one mają ogonki , żeby było za co wyciągac z miedzyzebia po .
Mek Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a):Mek - jest przed 23! :evilbat: co 23 ?? bo nie kumam ?
Ka-Vanga Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Angelka napisał(a):Ola jak tam Tobie idą cwiczenia z Bandziorkiem ? :) Nio na razie mamy przerwe, ale juz niedlugo powracamy na treningi :D .
dixie_s Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Lo matko... Sumienia nie macie! Tyle postow naprodukowac??? :o Co ja gadam, stron??? :o :o :o No to jak nastroje, Szanowne Wystawki? :lol: Bo Wystawcow tu rzadko mozna spotkac ;) Na Warszawke teraz czekacie? A pozniej co planujecie? Moze gdzies podskocze ze znajomymi to se na was polookam :P
Natalia_W Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 hehe ja sie szykuje na klubowke... :evilbat: ale tylko pogoladac :evilbat: :evilbat: :evilbat:
madzior_ka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 witajcie z wiecxorka no mówiłąm... jak ja jestem to tu raptem jedna strona napisana a jak mnie nie ma... 20 ech.. widac tak juz musi byc:)) a ja lece zająć sie stronką bo jak mam juz udostepniony serwerek na któym moge filmiki wgrywac to dam co fajniejsze wreszcie na nasza strone:)
dixie_s Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Natalia_W napisał(a):hehe ja sie szykuje na klubowke... :evilbat: ale tylko pogoladac :evilbat: :evilbat: :evilbat: Eeeeeeeee... Za daleko :P Poczekam na inna wystawke :lol: Chyba, ze znajde jakiegos jelenia, co bedzie chcial sie wybrac tak daleko ;)
Natalia_W Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 hehe ja znalazlam... moja kuzynka ze mna jedzie wiec rodzicow nie musze targac ze soba...
madzior_ka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 to super Natalia ze masz taką kuznke co z tobą pojedzie;) ech... ja zobacze moze na jesien na jakiś Rybnik albo Zabrze da sie rodziców namówić bo to a miarę blisko nas:) a ja wlasnie uporałam się ze wstawianiem tych nieszcesnych filmików na strone i dodaniem nowej przyjaciółki Denisa Tiny, ale zmian w internecie jescze nie ma jak beda to oczywiscie dam znac:)
madzior_ka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 to znowuż ja:) chciałam powiadomić, ze nowości na stronie ruszyły, już działa dział z filmikami i jest dodana przyjaciółka Tinka - zapraszamy!
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Zagladnę o poranku do Was, bo potem Orsini ślepia zaspawane otworzy i znowu będzie naftaliną od tego starocia :P Orsini - nie zeżarły Cię mole? :P :wink: Wszystkim dzieńdoberek :buzi:
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Hahahaha nastepny szpieg :evilbat: . hahahahhhahaha wlasnie:)))))) jusz mi jeden Olsztyn obiecywal i co? obiecanki cacanki...:(((((
Recommended Posts