orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):jostra napisał(a): To w takim razie ja jestem starą wredną babą Odrzucam lokalny patriotyzm i nie prostuję :evil: hahahahhaa
Mek Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a):Mek napisał(a):No wiesz Tomek my to tu jak kosmici. Nie dość, że chłopy to jeszcze jesteśmy za tym by dzieci mieć . . DOKLADNIE MIEC!!!! bo nie Wy je rodzicie!!! dla Was minuta przyjemnosci a w ciazy kto chodzi?kto zyga w jej trakcie?komu maly pasozyt rozwijajacy sie w brzuchy kradnie skladniki odzywcze jak wapn?ze sie ma osteoporoze na stare lata????dlugo by wymieniac..... a na koniec i tak sobie znajdujecie mlodsza i zostawiacie nas w piz... :cry: 0X :evil: 0X 0X 0X Jakoś miliony kobiet rodzi i sobie to chwali.
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='Mek'][quote name='orsini'][quote name='Mek']No wiesz Tomek my to tu jak kosmici. Nie dość, że chłopy to jeszcze jesteśmy za tym by dzieci mieć . . DOKLADNIE MIEC!!!! bo nie Wy je rodzicie!!! dla Was minuta przyjemnosci a w ciazy kto chodzi?kto zyga w jej trakcie?komu maly pasozyt rozwijajacy sie w brzuchy kradnie skladniki odzywcze jak wapn?ze sie ma osteoporoze na stare lata????dlugo by wymieniac..... a na koniec i tak sobie znajdujecie mlodsza i zostawiacie nas w piz... :cry: 0X :evil: 0X 0X 0X Jakoś miliony kobiet rodzi i sobie to chwali. biedne ciemiezone...KOBIETY SWIATA LACZMY SIE I POWIEDZMY NIE TYM MESKIM SZ..S..
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 a MY myslimy, one widac nie!!! Miliony poszly za Hitlerem, nie??? wiec nie zawsze to co robia miliony jest dobre! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Mek napisał(a): Jakoś miliony kobiet rodzi i sobie to chwali. Tu już przesadziłeś :roll: :evilbat:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='Elitesse']...KOBIETY SWIATA LACZMY SIE I POWIEDZMY NIE TYM MESKIM SZ..S.. o i za to sie napije:))) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a):Mek napisał(a): Jakoś miliony kobiet rodzi i sobie to chwali. Tu już przesadziłeś :roll: :evilbat: a maja wyjscie mowic cos innego ?? tylko by sprobowaly...
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Elitesse napisał(a):Jostra mozemy zalozyc Stwoarzszenie Doskonalych Wydawaczy kasiorki ... Oczywiście przystępuję z Piterem z przyjemnością :D
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a):dlugo by wymieniac..... a na koniec i tak sobie znajdujecie mlodsza i zostawiacie nas w piz... :cry: 0X :evil: 0X 0X 0X No bo się taki Orsini trafi i co zrobić? :niewiem:
Mek Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Jostra nie obraż sie , ale czemu Wy sie nie decydujecie na dzieci ???
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomasz stary pierniku nie podlizuj sie :evil: :evilbat: :evil: 0X 0X 0X :lol: :lol: :lol:
dixie_s Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Mek napisał(a):Jakoś miliony kobiet rodzi i sobie to chwali. No wiesz... Facetow miliony tez maja chwile przyjemnosci z bzykania :lol: A jak myslisz, co jest przyjemniejsze? :evilbat: :oops: Kurna chata, zapomnialam o bialasach... :o
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Mek napisał(a):Jostra nie obraż sie , ale czemu Wy sie nie decydujecie na dzieci ??? mek przeczytaj ostatnie 20 kartek sie dowiesz! Jostra nie dosc, ze ladna to jeszcze mysli i umi eliczyc 1 dziecko=zajefajna chata na wsi z basenem i jeszcze zostanie, wiec mozesz mi wyjasnic po co inwestowac w cos takiego?tfu sorki PRZEinwestowac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Mek napisał(a):Jostra nie obraż sie , ale czemu Wy sie nie decydujecie na dzieci ??? Czasami sama natura się nie decyduje :P I człowiek nie ma wpływu, ale chyba dobrze zdecydowała :D
Mek Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a):Mek napisał(a):Jostra nie obraż sie , ale czemu Wy sie nie decydujecie na dzieci ??? mek przeczytaj ostatnie 20 kartek sie dowiesz! Jostra nie dosc, ze ladna to jeszcze mysli i umi eliczyc 1 dziecko=zajefajna chata na wsi z basenem i jeszcze zostanie, wiec mozesz mi wyjasnic po co inwestowac w cos takiego?tfu sorki PRZEinwestowac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jak to po co????? Orsini dla Ciebie to jedyna szansa by Ci ktos powiedział, ze Cie kocha bezineresownie.
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 dixie_s napisał(a):Kurna chata, zapomnialam o bialasach... :o Niedobra dziewczynka :evilbat: A już niedługo będą :P
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 hehehehehe tak a za chwile : no to pa, po kinie skoro jusz mi dalas kase to skocze jeszcze na pizze... To ja jusz wole moje pieski:)) co prawda nie mowia, ale ze mnie kochaja bezinteresownie to tego jestem pewna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Mek napisał(a):orsini napisał(a):Mek napisał(a):Jostra nie obraż sie , ale czemu Wy sie nie decydujecie na dzieci ??? mek przeczytaj ostatnie 20 kartek sie dowiesz! Jostra nie dosc, ze ladna to jeszcze mysli i umi eliczyc 1 dziecko=zajefajna chata na wsi z basenem i jeszcze zostanie, wiec mozesz mi wyjasnic po co inwestowac w cos takiego?tfu sorki PRZEinwestowac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jak to po co????? Orsini dla Ciebie to jedyna szansa by Ci ktos powiedział, ze Cie kocha bezineresownie. Ma jeszcze psy :P :lol: :lol: :lol:
Mek Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a):Mek napisał(a):Jostra nie obraż sie , ale czemu Wy sie nie decydujecie na dzieci ??? Czasami sama natura się nie decyduje :P I człowiek nie ma wpływu, ale chyba dobrze zdecydowała :D a wiesz to w takim razie przykro mi :(
Mek Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a):Mek napisał(a):orsini napisał(a):Mek napisał(a):Jostra nie obraż sie , ale czemu Wy sie nie decydujecie na dzieci ??? mek przeczytaj ostatnie 20 kartek sie dowiesz! Jostra nie dosc, ze ladna to jeszcze mysli i umi eliczyc 1 dziecko=zajefajna chata na wsi z basenem i jeszcze zostanie, wiec mozesz mi wyjasnic po co inwestowac w cos takiego?tfu sorki PRZEinwestowac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jak to po co????? Orsini dla Ciebie to jedyna szansa by Ci ktos powiedział, ze Cie kocha bezineresownie. Ma jeszcze psy :P :lol: :lol: :lol: no ale to już nie to samo .
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Mek napisał(a):[ no ale to już nie to samo . masz racje dzieki Bogu NIE to samo:))) tansze o wiele:)))i wdzieczniejsze, a jak mnie wqrza to sruuu do klatek i siedza cicho:))))) ja nie nazekam!niecierpie dzieciuf!!!!
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Mek napisał(a):jostra napisał(a):Mek napisał(a):Jostra nie obraż sie , ale czemu Wy sie nie decydujecie na dzieci ??? Czasami sama natura się nie decyduje :P I człowiek nie ma wpływu, ale chyba dobrze zdecydowała :D a wiesz to w takim razie przykro mi :( Kiedyś też mi było, ale już mi przeszło :) Trzeba się godzić z pewnymi rzeczami i żyć dalej :roll: Gorsza byłaby jakaś poważna choroba :(
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 to ja po tygodniu miecia szczeniat mialam depresje to juz sobie wyobrazam przy dzieciaku co by bylo! szczenki szybko rosna i jusz takie 4tygodniowe sa prawie samodzielne.
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a):Tomasz stary pierniku nie podlizuj sie :evil: :evilbat: :evil: 0X 0X 0X :lol: :lol: :lol: Nie dość, że stara to jeszcze nie kumata... Stare baby się porzuca, bo mają orsiniowy charakter. :P Między innymi, oczywiście. :wink:
Recommended Posts