Mek Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Orcus napisał(a):Elitesse napisał(a): niestety :( jeszcze zadnego nie zrobilam wiec nie bardzo...chyba musze wziac korepetycje :P wiem tylko jak sie szczeniaki produkuje :) I moze lepiej na tym poprzestan , mniej klopotu :P :P :P :P :P :P No niby tak . tylko komu zostawicie ta kasiore co sie na psach dorobicie???
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Elitesse i tak wszyscy wiemy, ze masz szczeniete z checi zysku i zarobienia kasy, wiec nie musisz tego nam przypominac, tak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a):Elitesse i tak wszyscy wiemy, ze masz szczeniete z checi zysku i zarobienia kasy, wiec nie musisz tego nam przypominac, tak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak mi sie tylko wymsknelo :) jusz nie bendem :)
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Elo, Mek. Tylko nie mów na mnie Tomasz, bo nie jestem taki stary. Jak Orsini na przykład. :P
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Mek kase zawsze mozna psom zapisac albo na jakies schronisko dla psow dac :) po co niewdzecznym dzieciom zostawiac zeby im sie za dobrze zrobilo ?? niech sie same dorobia :P
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='Mek'][No niby tak . tylko komu zostawicie ta kasiore co sie na psach dorobicie??? Mek a Ty spadles z choinki????? co my kurcze chomiki jakies zeby odkladac???? proste jak slonce, jak 2 razy 2... WYDAMY
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):Elo, Mek. Tylko nie mów na mnie Tomasz, bo nie jestem taki stary. Jak Orsini na przykład. :P to chyba sprawa dyskusyjna :)
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Kasę najlepiej wydać samemu :P Ja nie mam z tym problemów 8) Każdemu chętnie w tym pomogę :wink: :P :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='orsini'][quote name='Mek'][No niby tak . tylko komu zostawicie ta kasiore co sie na psach dorobicie??? Mek a Ty spadles z choinki????? co my kurcze chomiki jakies zeby odkladac???? proste jak slonce, jak 2 razy 2... WYDAMY ooo !! to jeszcze lepszy pomysl :P
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Elitesse napisał(a):Tomek67 napisał(a):Elo, Mek. Tylko nie mów na mnie Tomasz, bo nie jestem taki stary. Jak Orsini na przykład. :P to chyba sprawa dyskusyjna :) hihihihihi no wlasnie:))))
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 z Przemem stwierdzilismy ze jestesmy instytucja ktora wchlonie kazda ilosc kasiorki i nigdy nam nie bedzie za wiele :) wiec jakby ktos mial nadmiar to moze sie podzielic :)
Mek Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 No wiesz Tomek my to tu jak kosmici. Nie dość, że chłopy to jeszcze jesteśmy za tym by dzieci mieć . A one to tylko kasa, kasa i kasa. Jakieś bezsercowce sa te kobitki .
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Elitesse napisał(a):Tomek67 napisał(a):Elo, Mek. Tylko nie mów na mnie Tomasz, bo nie jestem taki stary. Jak Orsini na przykład. :P to chyba sprawa dyskusyjna :) To sprawa bezdyskusyjna. Orsini ma cztery dychy mocno przełożone, a mnie jeszcze lata świetlne do tego. Mek - one tą kase na puder wydadzą, że niby im czas na trzydziestce się zatrzymał :wink:
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Jostra mozemy zalozyc Stwoarzszenie Doskonalych Wydawaczy kasiorki ...
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):Elo, Mek. Tylko nie mów na mnie Tomasz, bo nie jestem taki stary. Jak Orsini na przykład. :P Tomasz, plączesz się w zeznaniach. Przed chwilą pisałeś, że jak ty do LO chodziłeś to ja na kapciu pod szafę coś tam :o To w takim razie jak ja jestem starą wredną babą to Ty chyba jesteś jeszcze starszym zgrzybiałym dziadem. Proszę się teraz nie odmładzać. :evilbat: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):Elitesse napisał(a):Tomek67 napisał(a):Elo, Mek. Tylko nie mów na mnie Tomasz, bo nie jestem taki stary. Jak Orsini na przykład. :P to chyba sprawa dyskusyjna :) To sprawa bezdyskusyjna. Orsini ma cztery dychy mocno przełożone, a mnie jeszcze lata świetlne do tego. Mek - one tą kase na puder wydadzą, że niby im czas na trzydziestce się zatrzymał :wink: na jaki puder ?? na WACIKI !!
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a):Tomek67 napisał(a):Elo, Mek. Tylko nie mów na mnie Tomasz, bo nie jestem taki stary. Jak Orsini na przykład. :P Tomasz, plączesz się w zeznaniach. Przed chwilą pisałeś, że jak ty do LO chodziłeś to ja na kapciu pod szafę coś tam :o To w takim razie jak ja jestem starą wredną babą to Ty chyba jesteś jeszcze starszym zgrzybiałym dziadem. Proszę się teraz nie odmładzać. :evilbat: :lol: :lol: :lol: sie zaplatal facet :) ale jak zwykle kazdy facet miesza sie w zeznaniach :P
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a):[To w takim razie jak ja jestem starą wredną babą to Ty chyba jesteś jeszcze starszym zgrzybiałym dziadem. Proszę się teraz nie odmładzać. :evilbat: :lol: :lol: :lol: hahahahahahahahaha
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Mek napisał(a):No wiesz Tomek my to tu jak kosmici. Nie dość, że chłopy to jeszcze jesteśmy za tym by dzieci mieć . . DOKLADNIE MIEC!!!! bo nie Wy je rodzicie!!! dla Was minuta przyjemnosci a w ciazy kto chodzi?kto zyga w jej trakcie?komu maly pasozyt rozwijajacy sie w brzuchy kradnie skladniki odzywcze jak wapn?ze sie ma osteoporoze na stare lata????dlugo by wymieniac..... a na koniec i tak sobie znajdujecie mlodsza i zostawiacie nas w piz... :cry: 0X :evil: 0X 0X 0X
dixie_s Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Jak milo, ze o mnie pamietacie :lol: Orsini, pamietasz chyba, ze wyciagalam od Ciebie nr gg? ;) Wpadne na spytki, coby konkurencja zlego zdania nie miala. Bo in publico to chyba nie damy rady pogadac :lol: Przez prace mam zero czasu na private sprawy :evilbat: Ale co sie odwlecze... jak to mawiaja :P Ciebie popytam o czarno-srebrne gady, jostre o czarne, a Agatke o pieprzaki :) Sa tu jeszcze jacys hodowcy miniuchow? ;) A o sobie powiem jeszcze, ze mieszkam w bylym woj. leszczynskim ;) Ale pewnie sie przeprowadze do Poznania, o ile ktos mnie poprosi i reke :lol: A jak nie, to se sprawie pyskatego sznaucera i poszczekamy razem do ksiezyca :evilbat:
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a): To w takim razie ja jestem starą wredną babą Odrzucam lokalny patriotyzm i nie prostuję :evil:
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 dixie_s napisał(a):Jak milo, ze o mnie pamietacie :lol: Orsini, pamietasz chyba, ze wyciagalam od Ciebie nr gg? ;) Wpadne na spytki, coby konkurencja zlego zdania nie miala. Bo in publico to chyba nie damy rady pogadac :lol: Przez prace mam zero czasu na private sprawy :evilbat: Ale co sie odwlecze... jak to mawiaja :P Ciebie popytam o czarno-srebrne gady, jostre o czarne, a Agatke o pieprzaki :) Sa tu jeszcze jacys hodowcy miniuchow? ;) A o sobie powiem jeszcze, ze mieszkam w bylym woj. leszczynskim ;) Ale pewnie sie przeprowadze do Poznania, o ile ktos mnie poprosi i reke :lol: A jak nie, to se sprawie pyskatego sznaucera i poszczekamy razem do ksiezyca :evilbat: dixie po co chcesz takie gowno jak minik ?? kup sobie sredniaka !! a skoro w leszczynskim mieszkasz to masz tak blisko do mnie :P
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 dixie_s napisał(a):Jak milo, ze o mnie pamietacie :lol: Orsini, pamietasz chyba, ze wyciagalam od Ciebie nr gg? ;) Wpadne na spytki, coby konkurencja zlego zdania nie miala. Bo in publico to chyba nie damy rady pogadac :lol: Przez prace mam zero czasu na private sprawy :evilbat: Ale co sie odwlecze... jak to mawiaja :P Ciebie popytam o czarno-srebrne gady, jostre o czarne, a Agatke o pieprzaki :) Sa tu jeszcze jacys hodowcy miniuchow? ;) A o sobie powiem jeszcze, ze mieszkam w bylym woj. leszczynskim ;) Ale pewnie sie przeprowadze do Poznania, o ile ktos mnie poprosi i reke :lol: A jak nie, to se sprawie pyskatego sznaucera i poszczekamy razem do ksiezyca :evilbat: dixie jeszcze białe mogą być :P :lol:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 diexie witaj:)))))) ja jestem stara wredna baba, wiec niewiele pamietam-mam klopoty z pewnym niemcem...on sie chyba Alzheimer wabi, wiec wybacz:))) ale dolacz sie do naszej dyskusji:)) jest zabawnie :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra zapominasz ze ja twoje bialasy jako sredniaki sprzedam :P czego to sie nie robi dla zysku ! :D
Recommended Posts