jostra Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Megi N napisał(a):Jostra, u mnie urlop toze za 3 tygodnie, ale w tej chwili to jest dla mnie tak odlegly jakby to bylo 3 lata :D Jakoś dociągniesz :roll:
Megi N Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 jostra napisał(a):Megi N napisał(a): orsini, trzepnac cie? :lol: Napewno nie zaszkodzi :evilbat: :lol: :lol: :lol: ale tak na dzien dobry? moze najpierw sie przywitam i o zdrowie zapytam? :D Dzien dobry dgm !!!! Jak zdrowko dziewczynki? :lol:
Elitesse Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 oddam z dopłatą 3 sznaucery średnie 1 miniature i 2 szczeniaki !! moge dowieźć nawet na koniec świata byle szybko !!
Pasavera Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 :o :o :o Elitesse czyżbyś miała dość swoich sznaucerków kochanych? :lol:
Megi N Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Elitesse, nie wywalaj tak gal bo moze ci tak juz na stale zostac :lol:
Elitesse Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Pasavera napisał(a)::o :o :o Elitesse czyżbyś miała dość swoich sznaucerków kochanych? :lol: jakich kochanych ??? bleee zabierajcie te paskudztwa ode mnie !! przeciez ja wcale nie kocham psow a juz zwlaszcza sznaucerow srednich !! wogole nie wiem co mi strzelilo do lba zeby tyle psow miec :o
orsini Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 [quote name='Elitesse']oddam z dopłatą 3 sznaucery średnie 1 miniature i 2 szczeniaki !! moge dowieźć nawet na koniec świata byle szybko !! hahhahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 [quote name='Elitesse']oddam z dopłatą 3 sznaucery średnie 1 miniature i 2 szczeniaki !! moge dowieźć nawet na koniec świata byle szybko !! A co się stało??? :o A chłopa do tego stada nie dodasz? Może Krysia się skusi ;) :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 moze to dzis pogoda nie taka ale moim psom odbilo :evilbat:
Elitesse Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 [quote name='jostra'][quote name='Elitesse']oddam z dopłatą 3 sznaucery średnie 1 miniature i 2 szczeniaki !! moge dowieźć nawet na koniec świata byle szybko !! A co się stało??? :o A chłopa do tego stada nie dodasz? Może Krysia się skusi ;) :lol: :lol: :lol: o tak i jeszcze paskudnego faceta ktory zachowuje sie jak ksiezniczka !!
orsini Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Megi N napisał(a):[ Dzien dobry dgm !!!! Jak zdrowko dziewczynki? :lol: dzien nie jest dobry-jest piekna pogoda, slonko swieci jezioro czeka i czeka a ja tu tkwie...ehhhh
Elitesse Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 orsini napisał(a):chlop nie jest bogaty, wiec sie nie skusi:))) a cos ty taka wybredna ?? jak tak dalej pojdzie to nikogo sobie nie znajdziesz :) zawsze mozesz ty byc bogata :)
Elitesse Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 orsini napisał(a):Megi N napisał(a):[ Dzien dobry dgm !!!! Jak zdrowko dziewczynki? :lol: dzien nie jest dobry-jest piekna pogoda, slonko swieci jezioro czeka i czeka a ja tu tkwie...ehhhh i kielbaski !!
orsini Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 jak bede bogata to sie z darmozjadem dzielic nie bede:)))) ja potrzebuje sponsora a nie chlopa na stale, bo i po co mi takowy???
jostra Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Po takim stwierdzeniu trudno cokolwiek powiedzieć :roll: Orsini opanuj się, tu są młode osoby, nie deprawuj ich :x Jaka kasa???? :o Miłość się liczy nie???????????? :P
orsini Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 no mlode:)) niech sie ucza:))nie?:)))) nie musza na swoich bledach moga na bledach innych:)))
Romas Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Orsini ,po co Pan Bog stworzyl facetow to sie dowiesz ...ale dopiero poslubie :lol: :lol: MegiN Witaj !!!! Jostra ,a co to za Rosman u Was, a te kocyki to jeszcze sa tam?? Ja wiem ,ze mi sie ten polar zmechaci ale wlasnie chcialam zapobiec polykaniom gabki :-) dlatego sobie tak kocyk wymyslilam.No ale jeszcze nie wiem ,to powazna decyzja :wink: Na razie kupilam nowa miseczke w ktorej moje szczenie z pewnoscia bedzie moglo plywac a nie tylko jesc z niej :lol: No i zabaweczke tradycyja ,sznurek do przeciagania ,no i pyszne ciasteczka dla mamuski moich szczeniatek bo ide w odwiedziny ,no i oczywiscie ciasteczka dla mojej Zuzanki ,no i zabaweczke dla nowego labka krewniakow .....i wyszlam lzejsza o pare ladnych zlotych :lol: Ale co tam :-) ,ogladalam super spodnie letnie ....jednak tak pomyslalam ,ze spodnie nie zajac a miseczke miec musze :lol: Madziorka ,teraz to juz lece do pracy ,to nie zdaze zobaczyc tamtych filmow,bo u mnie to trwa godzinami zanim takie cos wielogigabajtowe sie otworzy.Wrzuc tamte to bedziemy sie martwic. No to niestety porzucam Was ide zarabiac na kocyk dla pieska :lol:
jostra Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 No chyba macie Rossmana w Wawie? Chyba nawet gdzieś w centrum widziałam. U nas chyba już nie ma, bo wszystkie sama wykupiłam :lol:
jostra Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Chyba nawet więcej niż jeden sklep mają u Was :lol: zobacz na stronie http://www.rossmann.com.pl/
orsini Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2805630.html
Recommended Posts