Pasavera Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 buu u nas chmurzyska :-? jostra zapodaj mi troszke słonka na jutrzejszy dzień :lol: 8)
Orcus Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Pasavera napisał(a):buu u nas chmurzyska :-? jostra zapodaj mi troszke słonka na jutrzejszy dzień :lol: 8) u nas tez upal i piekne sloneczko :D :D :D :D :D LAP SLONCE :P :P :P :P :P
madzior_ka Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 witajcie a ja dzisiaj bardzo milutko spedziłam dzionek:) rano duzo pocwiczyłam z Deniskiem na ogrodzie u babci:) mam filmiki wiec jutro powinnam je juz wstawic:) a moze nawet dzisiaj i bede prosiła o komentarze dot. wykonywania cwiczen przez nas:) a ja tyz nie chce zeby jutro padało bo na koniki mam na rowerku jechac:) a jak bedzie padac to zanim te 8 km dojade to mokra bede!!
Romas Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Najwyrazniej o ten :-) Ja go przypadkiem na Karusku znalazlam :-) i dalam linka.A teraz to juz musze sie pozegnac ,bo zasypiam na siedzaco ,jakas nie wytrzymala jestem ostatni ....pa.....
dixie_s Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Hello all! ;) Mam nadzieje, ze przyjmiecie zblakana dusze w swe progi :P Skacze sobie po forum, to i tu mam zamiar pobrykac :) Wpadlam na genialny pomysl z zakupem sznaucera :oops: Mam nadzieje, ze dzieki wam cos fajnego znajde :lol: Orsini, w koncu moze czegos sie dowiem od Ciebie o czarno-srebrnych szczotkach ;) Wyszlo na to, ze nie mialam kiedy ruszyc na zwiady :roll: :fadein: No to :drinking: wszystkim, dla ochlody rzecz jasna :P A dla nieletnich :drink1:
Elitesse Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Witaj dixie !! a po cholere ci takie psakudztwo jak sznaucer ?? :)
dixie_s Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Elitesse napisał(a):Witaj dixie !! a po cholere ci takie psakudztwo jak sznaucer ?? :) A bo czasem lubie se popyskowac... :oops: A we dwojke zawsze razniej :lol:
Mek Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Elitesse napisał(a):Witaj dixie !! a po cholere ci takie psakudztwo jak sznaucer ?? :) No włąsnie . A tak na poważnie to na serio , serio czy tak sobie robisz jaja z Orsini??? Bo ona taka łatwowierna jest i juz w niejeden kanał sie dała wpusvcić.
dorotak Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [quote name='Ka-Vanga']jestescie na zawodoach teraz w Wawie, bo Wind ma robic fotki :D . Nie wiem, czy jesteśmy na zawodach :roll: To znaczy zgłosiłam nas, ale równie dobrze mogłabym pisać na Berdyczów. Jak kamień w studnię... Ani potwierdzenia, ani "pocałujcie mnie w d..." :evil: Jostra, dziękujemy za zaproszenie :calus: . Ale do "jedynki" to jeszcze będziemy raczej za "surowi"... No, jeszcze zobaczymy... [quote name='Madziara']Piękna fota i piękny pies :) Co do foty, to się zgadzam ;) A co do psa... :calus: Atos przesyła liźnięcie w nos ;)
dixie_s Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Mek napisał(a): No włąsnie . A tak na poważnie to na serio , serio czy tak sobie robisz jaja z Orsini??? Bo ona taka łatwowierna jest i juz w niejeden kanał sie dała wpusvcić. Buuuuuuuuuuu... Bede miec teraz wyrzuty sumienia... :cry: Orsini, ja nie chcialam! :lol: Ale duchota... Dziwne rzeczy zaczynaja sie dziac... 8)
Mek Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 dixie_s napisał(a):Mek napisał(a): No włąsnie . A tak na poważnie to na serio , serio czy tak sobie robisz jaja z Orsini??? Bo ona taka łatwowierna jest i juz w niejeden kanał sie dała wpusvcić. Buuuuuuuuuuu... Bede miec teraz wyrzuty sumienia... :cry: Orsini, ja nie chcialam! :lol: Ale duchota... Dziwne rzeczy zaczynaja sie dziac... 8) no ale czyli co???? żartowałs czy na serio szukasz sznaucerka????
dixie_s Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 No jasne, ze szukam! Ale ja wybredna jestem :P Licze na pomoc Orsini i paru innych osob z tego forum :D
Mek Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 yhy no to powodzenia bo znając te "paru innych osób" to każda Ci powie co innego. ;););)
Elitesse Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Ola Bangi przyjeta jak na razie w konkurencji ma tylko ETERNA BLACK Empayer a w minikach czarno srebrnych w mlodziezy jest tylko SZAPURS Narator ale zgloszenia ciagle naplywaja :)
Elitesse Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 caly dzien chcialam deszczu...no i spadl...no i w sumie dobrze ze spadl....ale dlaczego akurat wtedy jak bylam z psami na spacerze ???? i na dodatek kwiatki mi z parapetu zwialo i musialam po nie na dol biegac narazajac sie na podejzliwe spojrzenia sasiadow !!!!
Elitesse Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 no i jak zwykle nudzi mi sie wieczorkiem a tu puuuuusto az eho jest :(
dixie_s Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Mek, nie strasz mnie :P Mam zalozyc gumowe uszy? :lol:
madzior_ka Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Witajcie! no zreczywiscie fajny ten koziołek, fota z Atosem cudna:)) zresztą jak sam Atosik :lol: a ja juz mam w połowie wgrane na serwer filmiki szkoleniowe wiec mam nadzieje ze jutro opowiecie mi co sadzicie o tym moim rozrabiace:))
Pasavera Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Madziorko filmiki świetne :angel: :angel: :angel: Tańczący Den mnie rozbroił :lol: 8) Cudoffny jest :calus: wstawać śpiochy :evilbat: :lol: :evilbat:
orsini Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Elitesse napisał(a):Ola Bangi przyjeta jak na razie w konkurencji ma tylko ETERNA BLACK Empayer a w minikach czarno srebrnych w mlodziezy jest tylko SZAPURS Narator ale zgloszenia ciagle naplywaja :) ej o czym Ty mowisz???o Klubie???? bo ja wczoraj wyslalam fax wieczorem, mozesz pliz zobaczyc czy doszedl??? dzieki
orsini Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Mek napisał(a):yhy no to powodzenia bo znając te "paru innych osób" to każda Ci powie co innego. ;););) hehheheehe no dokladnie:)) ale to normalne, ze jednemu sie to podoba a drugiemu tamto:))))) diexie sama potem wybierze co jej bardziej pasuje:)) a ze latwowirna jestem?:))no coz:)))jak mnie w balona robicie... :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 dixie_s:))napisz cos wiecej o sobie, skad jestes czego szukasz, dlaczego cz-sr itp. wiesz po ostatnich wypadkach tutaj to juz ja taka latwowierna nie jestem:)))) tylko bagsika szkoda:(((((((((((((((((((( zlamal mi serce i poszedl w czorta:(((((((((((((((((((buuuuuuuuuuuu
Pasavera Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Elitesse napisał(a):caly dzien chcialam deszczu...no i spadl...no i w sumie dobrze ze spadl....ale dlaczego akurat wtedy jak bylam z psami na spacerze ???? i na dodatek kwiatki mi z parapetu zwialo i musialam po nie na dol biegac narazajac sie na podejzliwe spojrzenia sasiadow !!!! Ha widzisz :lol: A ja w końcu pewnie nie pójdę na ten spacerek przez to deszczysko :bigcry: dixie witaj :angel:
jostra Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Hello dixie! Hello All! :D Ja chcę słoneczko :roll: , a nie jakieś wstrętne chmurzyska :-?
Recommended Posts