Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Pasavera napisał(a):
buu u nas chmurzyska :-?

jostra zapodaj mi troszke słonka na jutrzejszy dzień :lol: 8)

u nas tez upal i piekne sloneczko :D :D :D :D :D LAP SLONCE :P :P :P :P :P

Posted

witajcie a ja dzisiaj bardzo milutko spedziłam dzionek:) rano duzo pocwiczyłam z Deniskiem na ogrodzie u babci:) mam filmiki wiec jutro powinnam je juz wstawic:) a moze nawet dzisiaj i bede prosiła o komentarze dot. wykonywania cwiczen przez nas:)

a ja tyz nie chce zeby jutro padało bo na koniki mam na rowerku jechac:) a jak bedzie padac to zanim te 8 km dojade to mokra bede!!

Posted

Najwyrazniej o ten :-) Ja go przypadkiem na Karusku znalazlam :-) i dalam linka.A teraz to juz musze sie pozegnac ,bo zasypiam na siedzaco ,jakas nie wytrzymala jestem ostatni ....pa.....

Posted

Hello all! ;)
Mam nadzieje, ze przyjmiecie zblakana dusze w swe progi :P
Skacze sobie po forum, to i tu mam zamiar pobrykac :) Wpadlam na genialny pomysl z zakupem sznaucera :oops: Mam nadzieje, ze dzieki wam cos fajnego znajde :lol:
Orsini, w koncu moze czegos sie dowiem od Ciebie o czarno-srebrnych szczotkach ;) Wyszlo na to, ze nie mialam kiedy ruszyc na zwiady :roll: :fadein:
No to :drinking: wszystkim, dla ochlody rzecz jasna :P A dla nieletnich :drink1:

Posted

Elitesse napisał(a):
Witaj dixie !! a po cholere ci takie psakudztwo jak sznaucer ?? :)

A bo czasem lubie se popyskowac... :oops: A we dwojke zawsze razniej :lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
Witaj dixie !! a po cholere ci takie psakudztwo jak sznaucer ?? :)

No włąsnie . A tak na poważnie to na serio , serio czy tak sobie robisz jaja z Orsini???

Bo ona taka łatwowierna jest i juz w niejeden kanał sie dała wpusvcić.

Posted

[quote name='Ka-Vanga']jestescie na zawodoach teraz w Wawie, bo Wind ma robic fotki :D .

Nie wiem, czy jesteśmy na zawodach :roll: To znaczy zgłosiłam nas, ale równie dobrze mogłabym pisać na Berdyczów. Jak kamień w studnię... Ani potwierdzenia, ani "pocałujcie mnie w d..." :evil:

Jostra, dziękujemy za zaproszenie :calus: . Ale do "jedynki" to jeszcze będziemy raczej za "surowi"... No, jeszcze zobaczymy...

[quote name='Madziara']Piękna fota i piękny pies :)

Co do foty, to się zgadzam ;) A co do psa... :calus: Atos przesyła liźnięcie w nos ;)

Posted

Mek napisał(a):

No włąsnie . A tak na poważnie to na serio , serio czy tak sobie robisz jaja z Orsini???

Buuuuuuuuuuu... Bede miec teraz wyrzuty sumienia... :cry:
Orsini, ja nie chcialam! :lol:

Ale duchota... Dziwne rzeczy zaczynaja sie dziac... 8)

Posted

dixie_s napisał(a):
Mek napisał(a):

Buuuuuuuuuuu... Bede miec teraz wyrzuty sumienia... :cry:
Orsini, ja nie chcialam! :lol:

Ale duchota... Dziwne rzeczy zaczynaja sie dziac... 8)

no ale czyli co????

żartowałs czy na serio szukasz sznaucerka????

Posted

Ola Bangi przyjeta jak na razie w konkurencji ma tylko ETERNA BLACK Empayer a w minikach czarno srebrnych w mlodziezy jest tylko SZAPURS Narator ale zgloszenia ciagle naplywaja :)

Posted

caly dzien chcialam deszczu...no i spadl...no i w sumie dobrze ze spadl....ale dlaczego akurat wtedy jak bylam z psami na spacerze ???? i na dodatek kwiatki mi z parapetu zwialo i musialam po nie na dol biegac narazajac sie na podejzliwe spojrzenia sasiadow !!!!

Posted

Witajcie! no zreczywiscie fajny ten koziołek, fota z Atosem cudna:)) zresztą jak sam Atosik :lol:

a ja juz mam w połowie wgrane na serwer filmiki szkoleniowe wiec mam nadzieje ze jutro opowiecie mi co sadzicie o tym moim rozrabiace:))

Posted

Madziorko filmiki świetne :angel: :angel: :angel:
Tańczący Den mnie rozbroił :lol: 8)
Cudoffny jest :calus:

wstawać śpiochy :evilbat: :lol: :evilbat:

Posted

Elitesse napisał(a):
Ola Bangi przyjeta jak na razie w konkurencji ma tylko ETERNA BLACK Empayer a w minikach czarno srebrnych w mlodziezy jest tylko SZAPURS Narator ale zgloszenia ciagle naplywaja :)

ej o czym Ty mowisz???o Klubie????
bo ja wczoraj wyslalam fax wieczorem, mozesz pliz zobaczyc czy doszedl???
dzieki

Posted

Mek napisał(a):
yhy
no to powodzenia bo znając te "paru innych osób" to każda Ci powie co innego. ;););)

hehheheehe no dokladnie:))
ale to normalne, ze jednemu sie to podoba a drugiemu tamto:)))))
diexie sama potem wybierze co jej bardziej pasuje:))
a ze latwowirna jestem?:))no coz:)))jak mnie w balona robicie... :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

dixie_s:))napisz cos wiecej o sobie, skad jestes czego szukasz, dlaczego cz-sr itp.
wiesz po ostatnich wypadkach tutaj to juz ja taka latwowierna nie jestem:))))
tylko bagsika szkoda:((((((((((((((((((((
zlamal mi serce i poszedl w czorta:(((((((((((((((((((buuuuuuuuuuuu

Posted

Elitesse napisał(a):
caly dzien chcialam deszczu...no i spadl...no i w sumie dobrze ze spadl....ale dlaczego akurat wtedy jak bylam z psami na spacerze ???? i na dodatek kwiatki mi z parapetu zwialo i musialam po nie na dol biegac narazajac sie na podejzliwe spojrzenia sasiadow !!!!

Ha widzisz :lol:
A ja w końcu pewnie nie pójdę na ten spacerek przez to deszczysko :bigcry:

dixie witaj :angel:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...