Pasavera Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Elitesse :klacz: :angel: :klacz: :angel: :klacz: :angel: :klacz: Hi hi nareszcie laba :multi: Gratulacje :calus: :popcorn:
Elitesse Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 no nareszcie :) a teraz za rada przyjaciolki robie sobie defragmentacjie mozgu :)
Orcus Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 "Mek" napisał(a):[quote name='"orsini"'][quote name='Mek'] no nie moge :lol: :lol: :lol: :lol: dawno sie tak nie usmiałem . Orsini bo moja figa to ma tam chyba od wylizywania się a u Ciebie to nie wiem naprawde po czym by sie mogły tam robić . Mek no jak to nie wiesz od czego u orsini :D :D :D :D :D tak samo od wylizywania tyle ,ze raczej nie sie :P :P :P :P :P
Orcus Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='Elitesse']zdalam ZDALAM !! i juz mam wakacje !! az 3 miesiace ehh jak dobrze !! :laola: :B-fly: :multi: GRATULACJE!!!!!!!!!!! :klacz: :klacz: :klacz:
Elitesse Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Orcus nie moge sie napatrzec na ta twoja piekna bialaske !! ja chcem jej klona !!
Orcus Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Elitesse napisał(a):Orcus nie moge sie napatrzec na ta twoja piekna bialaske !! ja chcem jej klona !! Poczekaj toche postaram sie wyhodowac cos lepszego niz ona :D :D :D i wtedy dam ci znac , bede nad tym intensywnie pracowac. Ale niestety to troche potrwa :cry: :cry: :cry: :cry:
Elitesse Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Orcus napisał(a):Elitesse napisał(a):Orcus nie moge sie napatrzec na ta twoja piekna bialaske !! ja chcem jej klona !! Poczekaj toche postaram sie wyhodowac cos lepszego niz ona :D :D :D i wtedy dam ci znac , bede nad tym intensywnie pracowac. Ale niestety to troche potrwa :cry: :cry: :cry: :cry: to trzymam cie za slowo !
Orcus Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Elitesse bede sie starala bo bardzo mi zalezy na tym :P :P :P :P :P :P sama chcialabym miec po niej bardzo fajnego pieska lub suczke :D :D :D :D
alexandra Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='Elitesse']zdalam ZDALAM !! i juz mam wakacje !! az 3 miesiace ehh jak dobrze !! :laola: :B-fly: :multi: WIELKIE GRATULACJE!!! Zazdroszczę Ci tej 3mc laby!! Osobiście już gratulowałam i ściskałam zwycięzców, ale co tam jeszcze raz wszystkim ogromne gratki. No i niech się chwalą Ci co jeszcze się nie pochwalili !!! ( Olivka słyszysz !!! to do Ciebie!! :wink: )
jostra Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Elitesse wielkie gratki - trzymałam kciuki i pomogło :P Gratulacje dla wszystkich wystawcow z Kraka, szkoda, że byłam tak krótko i nie z wszystkimi sie zobaczyłam :( Alexandra dzięki za gościnę i czekamy na rewizytę :)
Mek Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 "Orcus" napisał(a):"Mek" napisał(a):[quote name='orsini'][quote name='Mek'] no nie moge :lol: :lol: :lol: :lol: dawno sie tak nie usmiałem . Orsini bo moja figa to ma tam chyba od wylizywania się a u Ciebie to nie wiem naprawde po czym by sie mogły tam robić . Mek no jak to nie wiesz od czego u orsini :D :D :D :D :D tak samo od wylizywania tyle ,ze raczej nie sie :P :P :P :P :P Ja dzis przez cały dzień jak tylko sobie przyp0omnne o tej orsini biednej z kołtunami to się śnieje jak bóbr :lol: :lol: :lol: A co do wystawki krakowskiej to ja niestety dalej żyje w ciemnocie i nie wiem kto co wygrał . No mozre nie licząc dengiego bo Agatka solodne zdała relacje juz wczoraj .
Orcus Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Mek ja tez pekam ze smiechu :lol: :lol: :lol: :lol: Biedna ta orsini :P :P :P :P :P :P
Olivka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Orsini kochanie , najlepszy sposób, to maszynką do golenia i po kłopocie. :lol: Chciałam podziękować wszystkim trzymającym za nas kciuki na wystawie w Krakowie. To ta pozytywna aura nam pomogła, bo dzięki dobrym fluidom wysyłanym przez dogomaniaków udało się Olivce skończyć CHAMPIONA POLSKI . Sędzia docenił urodę Olivki i przyznał jej także CACIB-a dzięki czemu sunia rozpoczęła INTERCHAMPIONAT. Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich spotkanych na wystawie dogomaniaków , a Julci dziękuję za przypilnowanie Fancy .
alexandra Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 jostra napisał(a):Alexandra dzięki za gościnę i czekamy na rewizytę :) Cała przyjemność po naszej stronie :wink: Z chęcią skorzystamy z zaproszenia :D Mek napisałabym Ci co i jak z wynikami, zwłaszcza u czarnych mini, bo zapewne te naj Cię interesują, no ale jest taka jedna :lol: która powinna się sama pochwalić, bo się jej to należy, więc wybacz nie mogę :wink: No chyba że interesują Cię też wyniki czarnych mini psów??
alexandra Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 No w końcu Oliwka!!!! :lol: Jeszcze raz brawa!!!!! :multi: :BIG: Zdrówko Oliwki :drinking:
Mek Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Aleksandro dzięki za checi ale juz widać ze wszystkop zgarneła Oliwka. Brawo
Orcus Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='Olivka']Orsini kochanie , najlepszy sposób, to maszynką do golenia i po kłopocie. :lol: Chciałam podziękować wszystkim trzymającym za nas kciuki na wystawie w Krakowie. To ta pozytywna aura nam pomogła, bo dzięki dobrym fluidom wysyłanym przez dogomaniaków udało się Olivce skończyć CHAMPIONA POLSKI . Sędzia docenił urodę Olivki i przyznał jej także CACIB-a dzięki czemu sunia rozpoczęła INTERCHAMPIONAT. Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich spotkanych na wystawie dogomaniaków , a Julci dziękuję za przypilnowanie Fancy . Ale moze orsini tak lubi :D :D :D :D :D :D , i maszynki nie uzywa?????????????? :P :P :P :P :P Dla Ciebie i Twojej pupilki wielkie GRATKI!!!!!!!
madzior_ka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Oliwko ja też ci już gratulowałam osobiście, ale jescze raz ogrooomne gratulacje dla ciebie i Oliwki bo naprawdę się wam należą:)) :angel: :angel: a więc znowu jest powód do picia, za zwyciezców: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
madzior_ka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Aha, zdjęcia z wystawy postaramy się jutro wstawić.. :)
julcia_so Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Olivko, jeszcze raz ogromnie Wam gratuluję!! :D :angel: :drinking: Olivka napisał(a):a Julci dziękuję za przypilnowanie Fancy . nie ma za co! :D Było mi baaaardzo miło popilonować i wypieścić małą!!! :P :D
jostra Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Olivka - wielekie gratki - też trzymaliśmy kciuki :D
Romas Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Mek! jak zobaczylam to zdjecie to z zazdrosci musialam isc sie upic :lol: ,Ty z okna domu takie widoczki masz ??? A te gory to co one sa ??? Ja nie wiem ale moze wystapie z taka niesmiala propozycja coby zlozyc sie na maszynke -golarke dla kolezanki Orsini :lol: :lol: Wszystkim Wygranym W Krakowie Wielkie Gartulacje !!!Nie wymieniam personalnie ,bo jeszcze cos pomyle i obciach bedzie :D Agnieszka ,jak tam defragmentacje mozgu :lol: To ide spac ,co tu bede tak sama se siedziec :-) (psy ogladalam )!
madzior_ka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 romas nie jestes sama:) ale ja też już chyba będe do łózia zmykać:) Denis już śpi na całego koło mnie, a tu jesze na ogródek musi isć:) biedaczek, ale sie na mnie obrazi :evilbat: do rana m moze mu przejdzie :roll:
Romas Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 No to Pa Madziorka ,bo ja tez musze Zuzie wyprowadzic :-)
Recommended Posts