Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

"Mek" napisał(a):
[quote name='"orsini"'][quote name='Mek']

no nie moge :lol: :lol: :lol: :lol: dawno sie tak nie usmiałem . Orsini bo moja figa to ma tam chyba od wylizywania się a u Ciebie to nie wiem naprawde po czym by sie mogły tam robić .

Mek no jak to nie wiesz od czego u orsini :D :D :D :D :D tak samo od wylizywania tyle ,ze raczej nie sie :P :P :P :P :P

Posted

[quote name='Elitesse']zdalam ZDALAM !! i juz mam wakacje !! az 3 miesiace ehh jak dobrze !! :laola: :B-fly: :multi:

GRATULACJE!!!!!!!!!!! :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

Elitesse napisał(a):
Orcus nie moge sie napatrzec na ta twoja piekna bialaske !! ja chcem jej klona !!

Poczekaj toche postaram sie wyhodowac cos lepszego niz ona :D :D :D i wtedy dam ci znac , bede nad tym intensywnie pracowac. Ale niestety to troche potrwa :cry: :cry: :cry: :cry:

Posted

Orcus napisał(a):
Elitesse napisał(a):
Orcus nie moge sie napatrzec na ta twoja piekna bialaske !! ja chcem jej klona !!

Poczekaj toche postaram sie wyhodowac cos lepszego niz ona :D :D :D i wtedy dam ci znac , bede nad tym intensywnie pracowac. Ale niestety to troche potrwa :cry: :cry: :cry: :cry:

to trzymam cie za slowo !

Posted

Elitesse bede sie starala bo bardzo mi zalezy na tym :P :P :P :P :P :P sama chcialabym miec po niej bardzo fajnego pieska lub suczke :D :D :D :D

Posted

[quote name='Elitesse']zdalam ZDALAM !! i juz mam wakacje !! az 3 miesiace ehh jak dobrze !! :laola: :B-fly: :multi:

WIELKIE GRATULACJE!!! Zazdroszczę Ci tej 3mc laby!!

Osobiście już gratulowałam i ściskałam zwycięzców, ale co tam jeszcze raz wszystkim ogromne gratki. No i niech się chwalą Ci co jeszcze się nie pochwalili !!! ( Olivka słyszysz !!! to do Ciebie!! :wink: )

Posted

Elitesse wielkie gratki - trzymałam kciuki i pomogło :P
Gratulacje dla wszystkich wystawcow z Kraka, szkoda, że byłam tak krótko i nie z wszystkimi sie zobaczyłam :(
Alexandra dzięki za gościnę i czekamy na rewizytę :)

Posted

"Orcus" napisał(a):
"Mek" napisał(a):
[quote name='orsini'][quote name='Mek']

no nie moge :lol: :lol: :lol: :lol: dawno sie tak nie usmiałem . Orsini bo moja figa to ma tam chyba od wylizywania się a u Ciebie to nie wiem naprawde po czym by sie mogły tam robić .

Mek no jak to nie wiesz od czego u orsini :D :D :D :D :D tak samo od wylizywania tyle ,ze raczej nie sie :P :P :P :P :P

Ja dzis przez cały dzień jak tylko sobie przyp0omnne o tej orsini biednej z kołtunami to się śnieje jak bóbr :lol: :lol: :lol:

A co do wystawki krakowskiej to ja niestety dalej żyje w ciemnocie i nie wiem kto co wygrał . No mozre nie licząc dengiego bo Agatka solodne zdała relacje juz wczoraj .

Posted

Orsini kochanie , najlepszy sposób, to maszynką do golenia i po kłopocie. :lol:

Chciałam podziękować wszystkim trzymającym za nas kciuki na wystawie w Krakowie. To ta pozytywna aura nam pomogła, bo dzięki dobrym fluidom wysyłanym przez dogomaniaków udało się Olivce skończyć CHAMPIONA POLSKI . Sędzia docenił urodę Olivki i przyznał jej także CACIB-a dzięki czemu sunia rozpoczęła INTERCHAMPIONAT.
Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich spotkanych na wystawie dogomaniaków , a Julci dziękuję za przypilnowanie Fancy .

Posted

jostra napisał(a):
Alexandra dzięki za gościnę i czekamy na rewizytę :)

Cała przyjemność po naszej stronie :wink: Z chęcią skorzystamy z zaproszenia :D

Mek napisałabym Ci co i jak z wynikami, zwłaszcza u czarnych mini, bo zapewne te naj Cię interesują, no ale jest taka jedna :lol: która powinna się sama pochwalić, bo się jej to należy, więc wybacz nie mogę :wink:
No chyba że interesują Cię też wyniki czarnych mini psów??

Posted

[quote name='Olivka']Orsini kochanie , najlepszy sposób, to maszynką do golenia i po kłopocie. :lol:

Chciałam podziękować wszystkim trzymającym za nas kciuki na wystawie w Krakowie. To ta pozytywna aura nam pomogła, bo dzięki dobrym fluidom wysyłanym przez dogomaniaków udało się Olivce skończyć CHAMPIONA POLSKI . Sędzia docenił urodę Olivki i przyznał jej także CACIB-a dzięki czemu sunia rozpoczęła INTERCHAMPIONAT.
Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich spotkanych na wystawie dogomaniaków , a Julci dziękuję za przypilnowanie Fancy .

Ale moze orsini tak lubi :D :D :D :D :D :D , i maszynki nie uzywa?????????????? :P :P :P :P :P

Dla Ciebie i Twojej pupilki wielkie GRATKI!!!!!!!

Posted

Oliwko ja też ci już gratulowałam osobiście, ale jescze raz ogrooomne gratulacje dla ciebie i Oliwki bo naprawdę się wam należą:)) :angel: :angel: a więc znowu jest powód do picia, za zwyciezców: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Olivko, jeszcze raz ogromnie Wam gratuluję!! :D :angel: :drinking:

Olivka napisał(a):
a Julci dziękuję za przypilnowanie Fancy .

nie ma za co! :D Było mi baaaardzo miło popilonować i wypieścić małą!!! :P :D

Posted

Mek! jak zobaczylam to zdjecie to z zazdrosci musialam isc sie upic :lol: ,Ty z okna domu takie widoczki masz ???
A te gory to co one sa ???

Ja nie wiem ale moze wystapie z taka niesmiala propozycja coby zlozyc sie na maszynke -golarke dla kolezanki Orsini :lol: :lol:

Wszystkim Wygranym W Krakowie Wielkie Gartulacje !!!Nie wymieniam personalnie ,bo jeszcze cos pomyle i obciach bedzie :D

Agnieszka ,jak tam defragmentacje mozgu :lol:

To ide spac ,co tu bede tak sama se siedziec :-) (psy ogladalam )!

Posted

romas nie jestes sama:) ale ja też już chyba będe do łózia zmykać:) Denis już śpi na całego koło mnie, a tu jesze na ogródek musi isć:) biedaczek, ale sie na mnie obrazi :evilbat: do rana m moze mu przejdzie :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...