Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 orsini napisał(a):tak sobie mysle, Orcus, moze grilla u Krysi zrobimy????kiedys???ona sobie usmazy chlebek, ale my juz nie! hmmm trzeba chyba ekipe skrzyknac:)))))) Krysia juz tego grila miala robic chyba ze dwa tygodnie temu tylko pogoda do du## byla, ale mozna by bylo :D :D :D :D Teraz chyba nie ma nikt zadnej wystawy a i pogoda zapowiada sie :P :P :P
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Orcus napisał(a):orsini napisał(a):tak sobie mysle, Orcus, moze grilla u Krysi zrobimy????kiedys???ona sobie usmazy chlebek, ale my juz nie! hmmm trzeba chyba ekipe skrzyknac:)))))) Krysia juz tego grila miala robic chyba ze dwa tygodnie temu tylko pogoda do du## byla, ale mozna by bylo :D :D :D :D Teraz chyba nie ma nikt zadnej wystawy a i pogoda zapowiada sie :P :P :P no wlasnie!!! trzeba opic dzialke!!! wilczysko sukcesy!!! mysli, ze sei wywinie??? ale ja kce winko, bo Wy stare chlory to wode pewnie!
jostra Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 orsini napisał(a):aha a na wystawki czy na kanape?bo jak na wystawki to bedziesz miala konkurencje pod bokiem :lol: :lol: :lol: już tak z tą konkurencją nie przesadzajmy Dam sobie radę Mądra dziewczynka jezdem, nie :P
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 "orsini" napisał(a):[quote name='Orcus'] no wlasnie!!! trzeba opic dzialke!!! wilczysko sukcesy!!! mysli, ze sei wywinie??? ale ja kce winko, bo Wy stare chlory to wode pewnie! Hehehehee i tu sie mylisz ja to arystokracja i tez winko a wody nie lubie :D :D :D :D Wilk to tak okretkami chodzi zeby nie postawic :P :P :P
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 jostra napisał(a):[Mądra dziewczynka jezdem, nie :P TAK???? :o :o :o :o :o :o :o :o
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Orcus napisał(a):[Hehehehee i tu sie mylisz ja to arystokracja i tez winko a wody nie lubie :D :D :D :D Wilk to tak okretkami chodzi zeby nie postawic :P :P :P ooo no to super!!!myslalam, ze ja sama jabola bede saczyla trzeba pomyslec nad jutrzejszym wieczorem...tylko nie wiem czy nie za szybko, i czy zaraz kazdemu cos nie wypadnie:((((((
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 orsini napisał(a):Orcus napisał(a):[Hehehehee i tu sie mylisz ja to arystokracja i tez winko a wody nie lubie :D :D :D :D Wilk to tak okretkami chodzi zeby nie postawic :P :P :P ooo no to super!!!myslalam, ze ja sama jabola bede saczyla trzeba pomyslec nad jutrzejszym wieczorem...tylko nie wiem czy nie za szybko, i czy zaraz kazdemu cos nie wypadnie:(((((( Wilkowi na pewno wypadna jakies zawody albo trening zeby nie postawic za sukcesy :D :D :D :D
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 No masz racje zawsze cos sie znajdzie!!! a tyle BISow to az wstyd, ze nie kce postawic!!!!
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Orsini a bedziesz dzisiaj moze u Krychy to moze jakos sie dotelepie i plytke z Dobrego przywioze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='orsini']No masz racje zawsze cos sie znajdzie!!! a tyle BISow to az wstyd, ze nie kce postawic!!!! bo on jakis dziwny jest , powinien sam nam zaproponowac a on tylko ze bysmy mogli i nic wiecej :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 oki ja spadywuje, trzeba pomyslec nad grilikiem,bo chodzi za mna kaszaneczka z grila...mniaaaaaam,mniaaaaaaam.....i salatka grecka, tylko ja mam 2 lewe rece i nie wiem jak ja sie robi:((((
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 orsini napisał(a):oki ja spadywuje, trzeba pomyslec nad grilikiem,bo chodzi za mna kaszaneczka z grila...mniaaaaaam,mniaaaaaaam.....i salatka grecka, tylko ja mam 2 lewe rece i nie wiem jak ja sie robi:(((( Jak bedziesz grzeczna i sie usmiechniesz to ja zrobie :P :P :P :P
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Orcus napisał(a):Orsini a bedziesz dzisiaj moze u Krychy to moze jakos sie dotelepie i plytke z Dobrego przywioze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: w plytke z Dobrego to ja juz nie wierze:))hihihi kurcze nie wiem czy dzis do niej podjade, bo nie wiem czy ojciec mi auto da:(((on dzis chcial jechac na zakupy, wiec moze nie dac, wiec chyba kanal:(( ehhh co za zycie, mam jeszcze rower, ale w taki upal???i co jak za bardzo schudne hihihi :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Orcus napisał(a):orsini napisał(a):oki ja spadywuje, trzeba pomyslec nad grilikiem,bo chodzi za mna kaszaneczka z grila...mniaaaaaam,mniaaaaaaam.....i salatka grecka, tylko ja mam 2 lewe rece i nie wiem jak ja sie robi:(((( Jak bedziesz grzeczna i sie usmiechniesz to ja zrobie :P :P :P :P to drugie to jeszcze ,ale to 1wsze?hmm nie da rady:))))))hihihihi oki ja spadam! papapapa] bo nigdy stad nie wyleze :lol:
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 orsini napisał(a):Orcus napisał(a):Orsini a bedziesz dzisiaj moze u Krychy to moze jakos sie dotelepie i plytke z Dobrego przywioze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: w plytke z Dobrego to ja juz nie wierze:))hihihi kurcze nie wiem czy dzis do niej podjade, bo nie wiem czy ojciec mi auto da:(((on dzis chcial jechac na zakupy, wiec moze nie dac, wiec chyba kanal:(( ehhh co za zycie, mam jeszcze rower, ale w taki upal???i co jak za bardzo schudne hihihi :lol: :lol: :lol: :lol: wieczorem to juz chlodniej bedzie i mozesz zrzucic kilka kilo :P :P :P :P
Natalia_W Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 no ladnie sie rozpisaliscie... :wink: a ja juz po tej szopce zwanej zakonczeniem roku.... :wink: :evilbat: mielsmy male przedstawienie w wykonaniu mojej klasy...masakra nie umielismy tekstu i wyszla WIELKA improwizacja 8) Widze ze jakis grill sie szykuje...uuu ja tez chce.... :( a u mnie na wsi dzisiaj jakies imprezy w stylu dni gminy czy cos.. pewnie beznadzieja ale co tam przejde sie zobaczyc.. jakies imprezki przy stadninie koni maja fajne byc wiec skocze zobaczyc co i jak... a w poniedzialek wybywam na trzy tygodnie nad morze...ale sie nie cieszcie bo itak do netu bede wpadac :evilbat: :evilbat: :evilbat: A jesli chodzi o zdjecia i plytki to ja tez czekam na fotki od Wilka z leszna i nic... :evilbat: :evil: :evilbat: 8)
Natalia_W Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 a i to za 1100 stronke :drinking: :drinking: :drinking: :wink: orcus dzieki za wpis do KG :D
jostra Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Natalia_W napisał(a):no ladnie sie rozpisaliscie... :wink: a ja juz po tej szopce zwanej zakonczeniem roku.... :wink: :evilbat: mielsmy male przedstawienie w wykonaniu mojej klasy...masakra nie umielismy tekstu i wyszla WIELKA improwizacja 8) Widze ze jakis grill sie szykuje...uuu ja tez chce.... :( a u mnie na wsi dzisiaj jakies imprezy w stylu dni gminy czy cos.. pewnie beznadzieja ale co tam przejde sie zobaczyc.. jakies imprezki przy stadninie koni maja fajne byc wiec skocze zobaczyc co i jak... a w poniedzialek wybywam na trzy tygodnie nad morze...ale sie nie cieszcie bo itak do netu bede wpadac :evilbat: :evilbat: :evilbat: A jesli chodzi o zdjecia i plytki to ja tez czekam na fotki od Wilka z leszna i nic... :evilbat: :evil: :evilbat: 8) Odzywaj się, odzywaj Czekamy i zazdrościmy wakacji
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Natalia_W napisał(a): A jesli chodzi o zdjecia i plytki to ja tez czekam na fotki od Wilka z leszna i nic... :evilbat: :evil: :evilbat: 8) Witaj Natalia! OOOOOOOOOOOOOOOOOO to mozesz dlugo jeszcze czekac :D :D :D :D :D
madzior_ka Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='orsini']BAN FOR EVERYONE:))))))))))))) heh ale ci sie zrymowało:)) a kiedy robicie kolejny napad na FZ? bo coś mało tam teraz piszecie a smiesznie by było:) a zreszta lece ich troche poczytac bo przynajmniej na zdrowie mi smiech wyjdzie a jutra równiez sie nie moge doczekac:) tym bardziej ze wreszcie kupimy Deniskowi ten komplecik z Rogza który kupujemy jakie spół roku tylko ciagle cos nie wypala mam nadzieje ze jutro beda na wystawie (MUSZA!! :evilbat: ):) i bardzo sie ciesze bo z tego co czytałam podział ringów to bede mogła obejrzec wszystkei miniaturki:) bo jest don nich jeden sedzia i sa po kolei na jednym ringu wiec wreszcie wszystkie kolorki zobacze a nie tak jak w katowicach równoległe na dwóch ringach były czarne i pieprzaki :-? a ja już złozyłam sobie kopie swiadectwa i wyników tstów do liceów i cos wam powiem strasznego!! do mojej szkoły tzw pierwszego wyboru czyli gdzie złizyłam pierwsza kopie i gdzie chce isc (zdecydowałam sie jednak na stere liceum z tradycjami) zapytałam z ciekawosci ile jest podan do kl. biol-chem do której ja ide i wiecie ile? 118 dokładnie!! a mabyc tylko jedna klasa biol -chem czyli jakies 30 oare osób :o chyba ze zrobia dwie ale watpie... no wiadomo niektórzy złozyli tam podania ale chca isc gdzie indziej ale nie zmienia to faktu z ei tak mnóstwo osób sie na ta klase napaliło. wiec bedzie ciezko.... a to zbaczy ze równiez wiele osób z mojego rocznika bedzie chciało isc na studnia zwiazane z biologia i chemią (weterynaria, zootechnika its) wiec potem bedzie jescze gorzej i juz czuje ten straszny klimat, wiem wiem justa ze ostrzegałas :evilbat: ale ja sie nie poddam!!
Natalia_W Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 wlasnie wrocilam z zakupow... widzialam super komplecik na wystawy tylko ze marynarka byla troche za duza :( a byl taki fajny...buuu...a za chwilke przyjada goscie..i bede musiala kuzynce wybic z glowy kolczyk w nosie ktory chce sobie zrobic...(ciocia prosila...) heh ale bedzie gadanina...masakra... Orcus juz sie prawie z tym pogodzilam ze sobie dllluuugggooo poczekam :wink: :evil: A teraz troche apropos wakacji... to moje ostatnie dwu miesieczne wakacje... pozniej beda trzy miechy (na studiach jak sie dostane :wink: ) madziroka trzymam kciuki za szkolke!!! :D
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Natalia_W napisał(a):a za chwilke przyjada goscie..i bede musiala kuzynce wybic z glowy kolczyk w nosie ktory chce sobie zrobic...(ciocia prosila...) heh ale bedzie gadanina...masakra... To niech sobie w pepku zalozy :D :D :D :D moze ciocia nie zauwazy?????? :P :P :P :P
Natalia_W Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 wiesz ona ma 12 lat... :wink: to chyba nie jest za dobry pomysl... :wink: 8) :lol:
Recommended Posts