Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orsini napisał(a):
tak sobie mysle, Orcus, moze grilla u Krysi zrobimy????kiedys???ona sobie usmazy chlebek, ale my juz nie!
hmmm trzeba chyba ekipe skrzyknac:))))))

Krysia juz tego grila miala robic chyba ze dwa tygodnie temu tylko pogoda do du## byla, ale mozna by bylo :D :D :D :D Teraz chyba nie ma nikt zadnej wystawy a i pogoda zapowiada sie :P :P :P

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Orcus napisał(a):
orsini napisał(a):
tak sobie mysle, Orcus, moze grilla u Krysi zrobimy????kiedys???ona sobie usmazy chlebek, ale my juz nie!
hmmm trzeba chyba ekipe skrzyknac:))))))

Krysia juz tego grila miala robic chyba ze dwa tygodnie temu tylko pogoda do du## byla, ale mozna by bylo :D :D :D :D Teraz chyba nie ma nikt zadnej wystawy a i pogoda zapowiada sie :P :P :P

no wlasnie!!!
trzeba opic dzialke!!!
wilczysko sukcesy!!! mysli, ze sei wywinie???
ale ja kce winko, bo Wy stare chlory to wode pewnie!

Posted

orsini napisał(a):
aha a na wystawki czy na kanape?bo jak na wystawki to bedziesz miala konkurencje pod bokiem :lol: :lol: :lol:

już tak z tą konkurencją nie przesadzajmy
Dam sobie radę
Mądra dziewczynka jezdem, nie :P

Posted

"orsini" napisał(a):
[quote name='Orcus']
no wlasnie!!!
trzeba opic dzialke!!!
wilczysko sukcesy!!! mysli, ze sei wywinie???
ale ja kce winko, bo Wy stare chlory to wode pewnie!

Hehehehee i tu sie mylisz ja to arystokracja i tez winko a wody nie lubie :D :D :D :D Wilk to tak okretkami chodzi zeby nie postawic :P :P :P

Posted

Orcus napisał(a):
[Hehehehee i tu sie mylisz ja to arystokracja i tez winko a wody nie lubie :D :D :D :D Wilk to tak okretkami chodzi zeby nie postawic :P :P :P

ooo no to super!!!myslalam, ze ja sama jabola bede saczyla
trzeba pomyslec nad jutrzejszym wieczorem...tylko nie wiem czy nie za szybko, i czy zaraz kazdemu cos nie wypadnie:((((((

Posted

orsini napisał(a):
Orcus napisał(a):
[Hehehehee i tu sie mylisz ja to arystokracja i tez winko a wody nie lubie :D :D :D :D Wilk to tak okretkami chodzi zeby nie postawic :P :P :P

ooo no to super!!!myslalam, ze ja sama jabola bede saczyla
trzeba pomyslec nad jutrzejszym wieczorem...tylko nie wiem czy nie za szybko, i czy zaraz kazdemu cos nie wypadnie:((((((

Wilkowi na pewno wypadna jakies zawody albo trening zeby nie postawic za sukcesy :D :D :D :D

Posted

Orsini a bedziesz dzisiaj moze u Krychy to moze jakos sie dotelepie i plytke z Dobrego przywioze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='orsini']No masz racje zawsze cos sie znajdzie!!!
a tyle BISow to az wstyd, ze nie kce postawic!!!!

bo on jakis dziwny jest , powinien sam nam zaproponowac a on tylko ze bysmy mogli i nic wiecej :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Posted

oki ja spadywuje, trzeba pomyslec nad grilikiem,bo chodzi za mna kaszaneczka z grila...mniaaaaaam,mniaaaaaaam.....i salatka grecka, tylko ja mam 2 lewe rece i nie wiem jak ja sie robi:((((

Posted

orsini napisał(a):
oki ja spadywuje, trzeba pomyslec nad grilikiem,bo chodzi za mna kaszaneczka z grila...mniaaaaaam,mniaaaaaaam.....i salatka grecka, tylko ja mam 2 lewe rece i nie wiem jak ja sie robi:((((

Jak bedziesz grzeczna i sie usmiechniesz to ja zrobie :P :P :P :P

Posted

Orcus napisał(a):
Orsini a bedziesz dzisiaj moze u Krychy to moze jakos sie dotelepie i plytke z Dobrego przywioze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

w plytke z Dobrego to ja juz nie wierze:))hihihi
kurcze nie wiem czy dzis do niej podjade, bo nie wiem czy ojciec mi auto da:(((on dzis chcial jechac na zakupy, wiec moze nie dac, wiec chyba kanal:((
ehhh co za zycie, mam jeszcze rower, ale w taki upal???i co jak za bardzo schudne hihihi :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Orcus napisał(a):
orsini napisał(a):

Jak bedziesz grzeczna i sie usmiechniesz to ja zrobie :P :P :P :P

to drugie to jeszcze ,ale to 1wsze?hmm nie da rady:))))))hihihihi
oki ja spadam!
papapapa]
bo nigdy stad nie wyleze :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Orcus napisał(a):

w plytke z Dobrego to ja juz nie wierze:))hihihi
kurcze nie wiem czy dzis do niej podjade, bo nie wiem czy ojciec mi auto da:(((on dzis chcial jechac na zakupy, wiec moze nie dac, wiec chyba kanal:((
ehhh co za zycie, mam jeszcze rower, ale w taki upal???i co jak za bardzo schudne hihihi :lol: :lol: :lol: :lol:

wieczorem to juz chlodniej bedzie i mozesz zrzucic kilka kilo :P :P :P :P

Posted

no ladnie sie rozpisaliscie... :wink:
a ja juz po tej szopce zwanej zakonczeniem roku.... :wink: :evilbat:
mielsmy male przedstawienie w wykonaniu mojej klasy...masakra nie umielismy tekstu i wyszla WIELKA improwizacja 8)

Widze ze jakis grill sie szykuje...uuu ja tez chce.... :(
a u mnie na wsi dzisiaj jakies imprezy w stylu dni gminy czy cos.. pewnie beznadzieja ale co tam przejde sie zobaczyc.. jakies imprezki przy stadninie koni maja fajne byc wiec skocze zobaczyc co i jak...
a w poniedzialek wybywam na trzy tygodnie nad morze...ale sie nie cieszcie bo itak do netu bede wpadac :evilbat: :evilbat: :evilbat:
A jesli chodzi o zdjecia i plytki to ja tez czekam na fotki od Wilka z leszna i nic... :evilbat: :evil: :evilbat: 8)

Posted

Natalia_W napisał(a):
no ladnie sie rozpisaliscie... :wink:
a ja juz po tej szopce zwanej zakonczeniem roku.... :wink: :evilbat:
mielsmy male przedstawienie w wykonaniu mojej klasy...masakra nie umielismy tekstu i wyszla WIELKA improwizacja 8)

Widze ze jakis grill sie szykuje...uuu ja tez chce.... :(
a u mnie na wsi dzisiaj jakies imprezy w stylu dni gminy czy cos.. pewnie beznadzieja ale co tam przejde sie zobaczyc.. jakies imprezki przy stadninie koni maja fajne byc wiec skocze zobaczyc co i jak...
a w poniedzialek wybywam na trzy tygodnie nad morze...ale sie nie cieszcie bo itak do netu bede wpadac :evilbat: :evilbat: :evilbat:
A jesli chodzi o zdjecia i plytki to ja tez czekam na fotki od Wilka z leszna i nic... :evilbat: :evil: :evilbat: 8)

Odzywaj się, odzywaj
Czekamy i zazdrościmy wakacji

Posted

Natalia_W napisał(a):

Witaj Natalia!

OOOOOOOOOOOOOOOOOO to mozesz dlugo jeszcze czekac :D :D :D :D :D

Posted

[quote name='orsini']BAN FOR EVERYONE:)))))))))))))
heh ale ci sie zrymowało:)) a kiedy robicie kolejny napad na FZ? bo coś mało tam teraz piszecie a smiesznie by było:) a zreszta lece ich troche poczytac bo przynajmniej na zdrowie mi smiech wyjdzie a jutra równiez sie nie moge doczekac:) tym bardziej ze wreszcie kupimy Deniskowi ten komplecik z Rogza który kupujemy jakie spół roku tylko ciagle cos nie wypala mam nadzieje ze jutro beda na wystawie (MUSZA!! :evilbat: ):) i bardzo sie ciesze bo z tego co czytałam podział ringów to bede mogła obejrzec wszystkei miniaturki:) bo jest don nich jeden sedzia i sa po kolei na jednym ringu wiec wreszcie wszystkie kolorki zobacze a nie tak jak w katowicach równoległe na dwóch ringach były czarne i pieprzaki :-?

a ja już złozyłam sobie kopie swiadectwa i wyników tstów do liceów i cos wam powiem strasznego!! do mojej szkoły tzw pierwszego wyboru czyli gdzie złizyłam pierwsza kopie i gdzie chce isc (zdecydowałam sie jednak na stere liceum z tradycjami) zapytałam z ciekawosci ile jest podan do kl. biol-chem do której ja ide i wiecie ile? 118 dokładnie!! a mabyc tylko jedna klasa biol -chem czyli jakies 30 oare osób :o chyba ze zrobia dwie ale watpie... no wiadomo niektórzy złozyli tam podania ale chca isc gdzie indziej ale nie zmienia to faktu z ei tak mnóstwo osób sie na ta klase napaliło. wiec bedzie ciezko.... a to zbaczy ze równiez wiele osób z mojego rocznika bedzie chciało isc na studnia zwiazane z biologia i chemią (weterynaria, zootechnika its) wiec potem bedzie jescze gorzej i juz czuje ten straszny klimat, wiem wiem justa ze ostrzegałas :evilbat: ale ja sie nie poddam!!

Posted

wlasnie wrocilam z zakupow... widzialam super komplecik na wystawy tylko ze marynarka byla troche za duza :( a byl taki fajny...buuu...a za chwilke przyjada goscie..i bede musiala kuzynce wybic z glowy kolczyk w nosie ktory chce sobie zrobic...(ciocia prosila...) heh ale bedzie gadanina...masakra...
Orcus juz sie prawie z tym pogodzilam ze sobie dllluuugggooo poczekam :wink: :evil:
A teraz troche apropos wakacji... to moje ostatnie dwu miesieczne wakacje... pozniej beda trzy miechy (na studiach jak sie dostane :wink: )
madziroka trzymam kciuki za szkolke!!! :D

Posted

Natalia_W napisał(a):
a za chwilke przyjada goscie..i bede musiala kuzynce wybic z glowy kolczyk w nosie ktory chce sobie zrobic...(ciocia prosila...) heh ale bedzie gadanina...masakra...

To niech sobie w pepku zalozy :D :D :D :D moze ciocia nie zauwazy?????? :P :P :P :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...