jostra Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Ja ide na mniejsze, poza tym mam jeszcze coś do załatwienia w Krakowie W ogóle to miałam w sobote przyjechać ze znajomymi, którzy biorą Livkovą córę, ale okazało się, że nie mogą przyjechać w sobotę :(
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 aaa to Ty po suczke jedziesz myslalam, ze na wystawke:)) a jak oni po suczke wejda to Ty co?na zewnatrz zostaniesz dziku jeden??? :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Czy Ty rozumiesz co ja piszę? :o Ze względu na party nie mogą przyjechać w sobotę tylko w niedzielę. A chcieli z nami pojechać na wystawkę i pooglądać sobie psiaki. A później wziąć małą.
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 aaaa Ty o jakim party mowisz??? wybierasz sie do Alexandry tak? no i pytanie pozostaje otwarte jak po suczke pojedziecie to co w aucie zostaniesz dzikunie?:))))))) :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 tak sobie mysle, Orcus, moze grilla u Krysi zrobimy????kiedys???ona sobie usmazy chlebek, ale my juz nie! hmmm trzeba chyba ekipe skrzyknac:))))))
jostra Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Ale u Oli nie ma party, w każdym razie nic o tym nie wiem Orsini, ale ty mieszasz :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 jostra napisał(a):Ale u Oli nie ma party, w każdym razie nic o tym nie wiem Orsini, ale ty mieszasz :lol: :lol: :lol: jak to nie ma u niej Party???to po co robi jedzonko???i to cale popoludnie kce robic , ze az z dogo sobie poszla?
jostra Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Bo Ci mówię blondi, że jadę na visit do niej :evilbat: Pójdziemy se na wystawkę, pooglądamy co nie co :lol: :lol: :lol: A później coś zjemy pysznego, bo ja VIP jezdem :evilbat: :lol: :lol: :lol: I mam wymagania, nie wiesz??? ***** albo nawet ****** :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 jostra napisał(a):Bo Ci mówię blondi, że jadę na visit do niej :evilbat: Pójdziemy se na wystawkę, pooglądamy co nie co :lol: :lol: :lol: A później coś zjemy pysznego, bo ja VIP jezdem :evilbat: :lol: :lol: :lol: I mam wymagania, nie wiesz??? ***** albo nawet ****** :lol: :lol: :lol: no OK, a gdzie bedziesz spala? Maja w Kraku Sheratona???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Magda proste rozwiazanie: NIE czytaj:)))przewin w dol i juz:)))) a oni pierwsi zaczeli:)))))))hihihi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 orsini napisał(a):no OK, a gdzie bedziesz spala? Maja w Kraku Sheratona???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Wieczorem wracam do chałupy, bo musze się piesami zajmować
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 aaaa no tak Ty masz rzut beretem!!! a po Livkowe dziecie kiedy jedziesz w koncu?bo nie skumalam-w sobote czy w niedziele?
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Magda&Egri napisał(a):orsini napisał(a): a oni pierwsi zaczeli:)))))))hihihi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szkoda gadać :( Trudno się czyta tak wybiórczo.... Magda NIE marudz co?:)))) Ciesz sie wakacjami a nie tu smecisz i smecisz:))))))) :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: czytanie z tego co wielokrotnie juz pisalam jest czynnoscia zalezna od naszej woli w przeciwienstwie do..niewazne do czego:))kcesz czytasz, nie kcesz nie czytasz!ja problemu nie widze
alexandra Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 hehehe, ale zamotanie z tymi party :lol: :lol: Party/grill jak co roku u Agatki jest ;-) A my z Jostra umówilysmy sie po wystawce u mnie, tak zeby pogadac i co by nasze psiury sie blizej poznaly :wink: , bo szykuje sie wkrotce malzenstwo, i my z Jostra rodzina bedziemy :wink: :lol:
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 alexandra napisał(a):hehehe, ale zamotanie z tymi party :lol: :lol: Party/grill jak co roku u Agatki jest ;-) A my z Jostra umówilysmy sie po wystawce u mnie, tak zeby pogadac i co by nasze psiury sie blizej poznaly :wink: , bo szykuje sie wkrotce malzenstwo, i my z Jostra rodzina bedziemy :wink: :lol: aaa sex w wielkim miescie?czy na ukrainskiej prowincji?:)))))))) i planowany slub kiedy???
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 no i zazdroszcze Wam tego party ehhhh..... wesolo bedzie...tylko sie w tej rzeczce co z tylu plynie nie potopcie:))) a kiedy sa sznaucie wystawiane?jutro?czy w niedziele?
jostra Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 orsini napisał(a):aaaa no tak Ty masz rzut beretem!!! a po Livkowe dziecie kiedy jedziesz w koncu?bo nie skumalam-w sobote czy w niedziele? No właśnie się rozminę ze znajomymi, bo ja jadę w sobotę, a oni muszą w niedzielę. :( A tak byśmy sobie razem pooglądali psiaki. Teraz się napalili na olbrzymka. Chyba się zarazili :wink: :lol: Na razie sexu nie będzie, przedmałżeński nie wskazany :evilbat:
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 jostra napisał(a):[ Na razie sexu nie będzie, przedmałżeński nie wskazany :evilbat: a slub kiedy????
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 ale pogoda ehhh... a ci znajomi to w koncu jaki kolor biora?czarna dziewczynke?
alexandra Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 orsini napisał(a):jostra napisał(a):[ Na razie sexu nie będzie, przedmałżeński nie wskazany :evilbat: a slub kiedy???? A tak planujemy weselicho na pazdziernik :wink:
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 aha a na wystawki czy na kanape?bo jak na wystawki to bedziesz miala konkurencje pod bokiem :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 alexandra napisał(a):orsini napisał(a):jostra napisał(a):[ Na razie sexu nie będzie, przedmałżeński nie wskazany :evilbat: a slub kiedy???? A tak planujemy weselicho na pazdziernik :wink: no to niezle pol roku naprzod:)))))
Recommended Posts