Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elitesse napisał(a):
pisemko o rejestracje przydomka juz naskrobalam :) zobaczymy ile bede czekala :)
tak sie zastanawiam czy jest sens zebym to robila bo w sumie ani nie wystawaim za duzo - ok 15 wystaw rocznie ani nie mam wielu szczeniat jakies 1-2 miotow rocznie ani jakis super ututulowanych psow ot zwykle championy zwyc klubu itp ani jakiegos wspanialego pochodzenia tylko po kilka Interchampionow w rodowodach...a przecoiez sa inne lepsze hodowle i to one powinny miec FCI przy przodomku ... co myslicie ??

no i wlasnie dlatego ja nie mam FCI, bo po co?miot mialam 1, na wystawki jezdze i owszem, ale co to tam za wystawki jakies intery, jakis caciby itp a kogo to obchodzi? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Romas napisał(a):
No wiec Orsini ,faktycznie nie ma we wzorcu jaki powinien byc ogon sznuacera tyle tylko ,ze wysoko osadzony ,noszony ku gorze lecz nie nachylony ku grzbietowi .Ale publicznosci podobaja sie ogony proste ,noszone lekkim lukiem nad grzbietem.I_)

i teraz wlasnie popatrz JAK powinien wygladac ogon kopiowany. I jak mu zrobisz przedluzenie to bedzie sie zakrecal na grzbiet, czyli to zakrecony jest wzorcowy, a taki jak szabelka jak obetniesz to nie bedzie stal w pionie, nie? :lol: :lol: tak na chlopski rozum:))
a publicznosc jakchce to oznacza, ze sie nie zna i juz, bo nie ma we wzorcu, jak ma ogon wygladac:))))))

Posted

[quote name='jostra'][quote name='alexandra']hmmm, to kto jest tam modem/adminem ze za free sypie banami?? :o

Uzytkownicy zgłaszają bana, admin blokuje, a później sprawdza sprawę
Na szczęście już pół godziny nas odblokował, jak zobaczył jakie grzeczne, miłe i niegroźna dziewczynki z nas som :P
hihihihhih
to bylo zabawne:))ban for everyone!!!
ale taki wnioskujacy to chyba sam powinien kopas w dupas dostac nie???a nas sie czepili!!!

Posted

orsini napisał(a):
zaluje, ze w ogole psy zglosilam, bylo nie zglaszac i sie tylko relaksowac:)))))a tak?ehhh trudno sie mowi-dobrze chociaz ze na miejscu,jakbym znalazla kierowce to i napic sie bedzie mozna :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Moze jakis los Cie do domu odwiezie?????? :P :P :P :P :P Bedzie ich tam troche to cos znajdziesz :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='orsini'][quote name='jostra'][quote name='alexandra']hmmm, to kto jest tam modem/adminem ze za free sypie banami?? :o

Uzytkownicy zgłaszają bana, admin blokuje, a później sprawdza sprawę
Na szczęście już pół godziny nas odblokował, jak zobaczył jakie grzeczne, miłe i niegroźna dziewczynki z nas som :P
hihihihhih
to bylo zabawne:))ban for everyone!!!
ale taki wnioskujacy to chyba sam powinien kopas w dupas dostac nie???a nas sie czepili!!!

wnioskujacy to sam powinien bana dostac za sianie nieprawdziwych oskarzen :) !!

Posted

No niestety Orsini masz racje z tymi ogonami .....z trudem to przyznaje :D Ale te sredniaczki jakos traca szlachetny wyglad z tymi precelkami :-)...no trudno bede miala malo szlachetnego sredniaka :lol: :lol:

Posted

jostra napisał(a):
tak mi się wydaje, że kara jakaś powinna być, że adminowi zawracają doopę

no dokladnie!!!!!
a wiem co chcialam:))
Jostra masz taki sliczny emblemacik u nich moze sobie i u nas wymienisz?:))))) :lol: :lol: :lol:

Posted

Romas napisał(a):
No niestety Orsini masz racje z tymi ogonami .....z trudem to przyznaje :D Ale te sredniaczki jakos traca szlachetny wyglad z tymi precelkami :-)...no trudno bede miala malo szlachetnego sredniaka :lol: :lol:

mi sie najbardziej podoba taki lekko zagiety ogon jak szabla noszono pod katem 45 st tak jak to : / :)

Posted

nie rozdwojenie tylko wqrzenie, bo sie jeszcze dowiedzialam, ze kolezanka bedzie ze mna w klasie wystawiac, a jak ja Piotrus zna to wiadomo jak posedziuje, wiec ja chyba serio zabiore tylko Wiktora na wystawke :evil: :evil:

Posted

orsini napisał(a):
nie rozdwojenie tylko wqrzenie, bo sie jeszcze dowiedzialam, ze kolezanka bedzie ze mna w klasie wystawiac, a jak ja Piotrus zna to wiadomo jak posedziuje, wiec ja chyba serio zabiore tylko Wiktora na wystawke :evil: :evil:

To tyle szczeniakow zgloszonych??????? :D :D :D :D Wyrzucisz kolezanke z ringu , albo wytruc konkurencje :P :P :P :P

Posted

Wlasnie o takich ogonach ,jak szabla pisalam,ale takie teoretycznie sa za malo na sztorc postawione...zreszta .... musze isc do pracy ...to jakie zanczenie maja ogony wobec tego okropnego faktu.....bleeeee
To Pa !

Posted

Romas napisał(a):
Wlasnie o takich ogonach ,jak szabla pisalam,ale takie teoretycznie sa za malo na sztorc postawione...zreszta .... musze isc do pracy ...to jakie zanczenie maja ogony wobec tego okropnego faktu.....bleeeee
To Pa !

to milego i nie za meczocego dnia ci zycze !! no i ladnego ogonka w przydziale :)

Posted

Orcus napisał(a):
A nie wiesz kiedy bedzie katalog przedwystawowy?????? :D :D

nestety nie znaju:((((
ale pewnie sama jestes z Kenzem w klasie:))))

Posted

orsini napisał(a):
nie, ja jeszcze Mafie mialam zgloszona, a sama przyznaj , ze przegrac z Jurata to obciach bylby :evil: :evil: :evil:

No to masz problem :D :D :D :D :D

Posted

W Dobrym Miescie nie zaciekawie wygladala , ale czemu zaraz zakladasz ze przegrasz ona ma za malo podpalen przynajmniej kufe ma czarna . mam jej zdjecia z Dobrego :D :D :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...