Natalia_W Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 mam pytanko ile wy czekaliscie na dyplom ml.ch.pl??
jostra Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 ponad 3 miechy, bo z Krosna nie dali protokołu z nazwiskami sędziów :( I dopiero telefonicznie ich pogoniłam :P
Natalia_W Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 heh ledwo pisze bo mnie palce bola od skubania kenza...a jaszcze mam troche do wyskubania..masakra
madzior_ka Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Natalio, a calego Kenzia palcami skubiesz, czy używasz też trymerka? ja Denisowi jeden bok wyskubałam dzisiakj ale trymerem tak ze został samiutki jasniutki podszerstek jescze mu reszte musze dopracowac:) zeby sie mama nie czepiała ze sie leni
Elitesse Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 ja tez dlugo czekalam na championaty i tez sie raz zdarzylo ze ktorys z oddzialow czegos tam nie doslala i nie mogli mi wystawic
pelka Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 ORSINI napisała: pelka ale nastepnym razem podejdziesz?:)))))nawet i z dzieciaczkami:))))) jasne, trochę byłam zalatana, poza tym, nie byłam pewna kto jest kim, Czemu stwierdziłyście, że w koszalinie będzie masakra? jeśli chodzi o wystawy to jestem zielona, czy jest coś, co powinnam wiedzieć, bo chciałam, żeby ktoś ocenił moją Nestkę i tam miałam pierwszy raz wystawiać
alexandra Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Elitesse napisał(a):orsini napisał(a):no jestem jusz jezdem:))) ty sie chyba dzis za bardzo w prace zaangazowalas :) Nie w pracę tylko wciągnęło ją forum DGM ale psy ozdobne -Grzywki :evilbat: Ładnie to tak "zdradzać" sznaucerki??? :wink:
Romas Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Chwale sie ,choc nie ma w tym zadnej mojej zaslugi :D ,bylam dzis u "moich" szczeniatek :D Oto one Jak Wam sie podobaja :-) ?? No mi bardzo tyle ,ze sa jak dwie krople wody :-)( co ja mowie piec kropli) i na razie nie mozna odroznic. Mamuska bardzo o nie dba a pieski sa silne i juz staraja sie stawac na lapki :-) Najsmieszniejsze to te zarosniete uszy :-) Nie wiem ktore jest moje,najchetniej to wszystkie :-)
pelka Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 ale słodkości. Jak się takie maluszki ogląda to aż sie ciepło na sercu robi
alexandra Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Romas, one są śliczne!!! Ja też bym chciała i też wszystkie 5 :) I wszystko takie maluchy mają kochane, i uszka, i mięciutkie nie starte jeszcze podusie na łapkach, nic tylko siedzieć przy takich, oglądać i przytulać :lilangel:
Romas Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 No lapeczki maja rozkoszne ,takie bezbronne ,wisza tak sobie z tylu :-) I jak ssaly mamuske to te lapeczki podeszwami do gory wywalone i ogonki juz lekko poruszaja sie przy ssaniu. A uszka jeszcze zrosniete :-) przesmieszne :-) Ale z tym ,ze bym wszystkie zabrala to klamalam :-))) ,one sa bardzo ruchliwe,bo widzialam i mam wizje jak tem szczeniak demoluje mi mieszkanie :-))
Natalia_W Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 madziorka ja go calego palcami skubie...i juz mam sine :wink: Romas jakie slodkie malenstwa...ja tez chce takie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pink Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 :lilangel: ale cacy maluchy Szczeniorki sa zawsze the best :multi: Ostatnio wymietolilam Elitessowe szczeniorki :B-fly:
alexandra Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Romas napisał(a):one sa bardzo ruchliwe,bo widzialam i mam wizje jak tem szczeniak demoluje mi mieszkanie :-)) Ee tam, skąd :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 mi sie najbardziej podoba ten na lapce mamy :D jaki slodziasek
Natalia_W Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Zapraszam Was do mojej Ksiegi Gosci!!!!!!!!!!!!! zostawcie tam swoja opinie o stronce!!!! www.sznaucermini.dog.pl 8) :D 8)
Romas Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 O ,Pink to fajnie mialas :-) Agi szczeniatka to juz duze ,to mozna sie z nimi pobawic :-) .Moje na razie tylko robily wahadelko z glowy :-) Z to te malutkie miniaturki ( bo tam jest jeszcze miot miniaturek p/s ) to juz maja otwarte oczy i robia miny :-))))
alexandra Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Ja oglądam film dokumentalny na TVP 2 i płaczę, bo niestety troszkę mnie to dotyczy :cry:
jostra Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Ola nie płacz :roll: Romas - śliczne te szczeniorki :D
madzior_ka Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Natalia_W napisał(a):madziorka ja go calego palcami skubie...i juz mam sine no to cię podziwiam:) a czy dłoby sie cie przekonać abyś wstawiła jakieś zdjątko Kenzia po skubanku? ja dzisiaj też Denisa jesscze trymowałam tak zeby samiusienki podszerstek został i miejscami nawet juz łysy jest ale jednak to jest plus pieprzaka że nie odróżniaja sie te miejsca gołe i zarosiete z daleka bo kolor podobny juz sobie wyobrazam jak na czarnym to musi wyglądac jak skórka przeswtuje, ale za to jaki potem jest efekt:) ślicznej szorstkiej siersci:) a szczeniaczki rzeczywiscie rozkoszne!! jak mnie sie czarne sredniaki podobają :angel: :drinking: mam nadzieje ze w przyszłosci będę włascicielem takiego wysportowanego, wystawowego czarnego sredniaka:))
alexandra Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Ach :( Czasem nie mogę się już opanować i chcąc niechcąc płaczę :( Ale już film się skończył.. A szczenki śliczne, śliczne, też za raptem 2 mc będziesz się takimi cieszyć, tylko białymi :D Ale Ci dobrze!!!
alexandra Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 madzior_ka napisał(a):juz sobie wyobrazam jak na czarnym to musi wyglądac jak skórka przeswtuje, ale za to jaki potem jest efekt:) ślicznej szorstkiej siersci:) Dobrze sobie wyobrażasz :lol: Kiedyś Ci pokażę :D
madzior_ka Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 alexandra napisał(a):Kiedyś Ci pokażę trzymam za słowo :D
Recommended Posts