alexandra Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Justa napisał(a): Wypisywanie świadectw?! :o Czy to już nie przeżytek? U mnie to od kilku lat świadectwa drukowane są :o Jak widac nie kazda szkola praktykuje drukowanie swiadectw, na moje nieszczescie :evil:
jostra Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 alexandra napisał(a):Juz sobie zazyczylam cos :lol: - transport do Bratyslawy :lol: :lol: :lol: Cwana bestia z Ciebie :P :lol: :lol: :lol:
Justa Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 To współczuję trochę tego wypisywania :roll: Ale z drugiej strony biedne dzieci tez nie muszą nieźle napisac przez cały rok, stresowac i uczyc poo nocach! :evilbat: dorotak, to może wyślesz mi na pw zdjęcie Atosa teraźniejsze? żebym mogła się przygotować... :D A to ja sie pochwalę co sobie zrobiłam w piątek na rowerze... :roll: http://img212.echo.cx/my.php?image=dsc077711gl.jpg
Pasavera Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Justa napisał(a):Wypisywanie świadectw?! :o Czy to już nie przeżytek? U mnie to od kilku lat świadectwa drukowane są :o U mnie też chyba ręcznie wypisują :roll: W gimnazjum też wypisywali :wink:
alexandra Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Justa napisał(a): Ale z drugiej strony biedne dzieci tez nie muszą nieźle napisac przez cały rok, stresowac i uczyc poo nocach! :evilbat: No nie wszystkie sie stresuja i ucza patrzac na oceny na swiadectwach :evilbat: Zreszta takie zycie taka kolej rzeczy- ja kiedys tez uczylam sie caly rok, pisalam, wkuwalam po nocach itp :wink:
alexandra Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 jostra napisał(a):alexandra napisał(a):Juz sobie zazyczylam cos :lol: - transport do Bratyslawy :lol: :lol: :lol: Cwana bestia z Ciebie :P :lol: :lol: :lol: A co :lol: Jak nie chcial po dobroci, to trzeba bylo szantazyk zastosowac :P :lol:
jostra Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 alexandra napisał(a): A co :lol: Jak nie chcial po dobroci, to trzeba bylo szantazyk zastosowac :P :lol: I podziałało?
Elitesse Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='Justa'] A to ja sie pochwalę co sobie zrobiłam w piątek na rowerze... :roll: http://img212.echo.cx/my.php?image=dsc077711gl.jpg łojoj niezle !!!!!
Elitesse Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 ja całe liceum pisalam swiadectwa za wychowawcow z kolezanka :) nawet mam dwa wypisane dla siebie hihihi a nam mowili ze drukowac swiadectw nie wolno i ze musza byc pisane recznie...
madzior_ka Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 justa :o widząc to jescze bardziej ci współczuję rowerowego wypadku.... Agatko wystawiaj Dengiego:)) jak juz jest zgoszony to tym bardziej i będziemy miały na co<a raczej kogo> popatrzeć :iloveyou: u nas te juz swiadectwa sa drukowane chociaz z 1kl mam drukowane a z 2 pisan a teraz znowu drukowane ale trzeba to wszystko do komputeraz wstukac (co ja oczywisxcie musiałam zrobicx) i i tak przepisywac recznie do arkuszy ocen!!! matko jaka głupota i jescze 29 razy to samo - nawet nazwy przedmiotów musiałam pisac bo nie chciało im sie wydrukowac :roll: moja biedna rączka odpada ale za to wychowawczyni mnie dzisiaj wczesniej zwolniła i jzu od godzinki jestem w domku:) a tata naprawił mi keyboard i wreszcie sobie moge grac oi juz w połowie umiem takiego fajnego Menueta Bacha:)
alexandra Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 jostra napisał(a):alexandra napisał(a): A co :lol: Jak nie chcial po dobroci, to trzeba bylo szantazyk zastosowac :P :lol: I podziałało? Chyba tak :D Bo jak nie!! :evil: 0X :evilbat: Madziorko Ty mnie tylko w kompleksy wpdzasz!! Napisz lepiej czego Ty nie robisz??!! Bo póki co to juz naliczylam tyle zajec ponadprogramowych, ze zastanawiam sie kiedy Ty to robisz :o
madzior_ka Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Oluś:) spokojnie:) teraz chodze tylko na konie :iloveyou: , a w rokus zkolnym to jeszce na angielski i basen (korekcyjna :evilbat: )..;) a w wolnych chwilach to sie sama ucze na keyboardzie i gitarze:) tzn na keyboardzie to juz daawno ale wlasnie był zepsuty i długo nie graklam i jak jest naprawiony to teraz sobie przypomniałam i chce sie własnie przez wakacje chce sie poduczyc:) a w kompleksy nie wpadaj:) bo ja nie chce wiedziec jak zaraz bedzie Denis wyglądał bo ide go troche podtrymowac bo mama mówi ze jak mi sie chce to zebym mu jescze wytrwała troche siersci bo jeszce troche na dywanie zostawia:) więc jak chce to bedzie miec: łysawego Deniska:) ciekawe jak mi to wyjdzie, w sumie to został mi tylko podszerstek i troche og przerzedze bo całkowitego łysolka to ja nie chce:) wiec lece papa!
Elitesse Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 orsini napisał(a):no jestem jusz jezdem:))) ty sie chyba dzis za bardzo w prace zaangazowalas :)
jostra Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Co Ty??? :o :o :o Orsini nie znasz :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 jostra napisał(a):Co Ty??? :o :o :o Orsini nie znasz :lol: :lol: :lol: no wiesz taka milczaca dzis jest wiec zaczelam miec watpliwosci :)
orsini Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 a wlasnie musialam popracowac!!! :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: 0X 0X 0X
Romas Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Dorotak :-)! Ale mnie wlasnie chodzilo o te poprzednie strzyzenia :lol: Co prawda Twoje strzyzenie tez jest piekne :D ale wlasnie chcialam porownac jak hodowca ta dolna linie prowadzi. Ja bym tam na Twoim miejscu sie nie stresowala ,bo kazdy kiedys nauczyc sie musiala i nawieksi mistrzowie nozeyczek knoty odstawiali. Szkoda,ze nie mam zdjec Zuzi z pierwszych strzyzen,boki rwac poprostu albo wlosy z glowy :-) Moim zdaniem wogole czarne jest trudniej strzyc ,bo widac skore odrazu.Za to na jasniejszej siersci bardziej widac n nierownosci wlosa. Justa kupuj maszynke i do dziela ,nie ma czego sie bac :-)
Natalia_W Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Witam... heh ale pospalam dzisiaj...wstalam o 13.00 :wink: bo moja imprezka skonczyla sie cos po 5.00.... bylo suppper :wink: :D sporo popisaliscie od wczoraj... przynajmniej bylo co poczytac...i nawet wanio raczyl nas odwiedzic :wink: :evilbat: Agatka mysle ze powinnas go wystawic... A teraz biore sie za skubanie kenza :wink:
Elitesse Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 a jakis taki dziwny dzien sie zdarzyl...ale to dobrze dla tych co ich nie ma bo maja mniej do czytania :)
Natalia_W Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 heh tak byc nie moze..jak mnie nie ma to mam tyle do czytania ze szok...a oni teraz maja za dobrze
Recommended Posts