Pasavera Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 :D Nio to dobrze, bo jestem ciekawa co to za jedna :wink: Stronki w necie nie znalazłam, to pewnie nie mają :-? Elitesse pisz na PW jak będziesz miała czas i ochotę :P
Romas Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Weszlam do sklepu internetowego co sie reklamuje u gory dgm ,i tam znalazlam automatyczne smycze ,zwijane ze stalowa linka zamiast parciana.I cena niezwykle niska 30 zl.Wytrzymuja do 45 kg. Ja teraz chodze z Zuzia tlko na flexi ,bo to wielece wygodne ale ona ma taka flexi dla ras olbrzymich :lol: :lol: bo ta przeznaczona dla sredniakow zerwala po kilku dniach :lol: I tak sobie mysle czy to bylby dobry zakup ??Jak myslicie ,cos podejrzanie tania ta smycz.
orsini Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 a Pass wydalo, sie ze nas nie czytasz!!! :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: bo ze dwa dni temu akurat i tym byla mowa
Pasavera Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Jak czytam to i tak nie wiem o co chodzi :-? bo piszecie o rzeczach czy psach o których ja nie mam zielonego pojęcia :roll:
orsini Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Romas ja tam nie mam zielonego pojecia:))zapytaj na innym forum tam sami fachowcy siedza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Pass my tez nie mamy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Korzystajac z tego zes mod: czy mozna dac banika za klony?tzn. jak ktos sie rozmnaza i wystepuje w kilku postaciach?
orsini Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 berenika napisał(a):mój też był teraz czas na inny kolor hahahahahaha proponuje bialego z duuuuuza iloscia cashu :lol: :lol: :lol: :lol:
Pasavera Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Jeśli chodzi o rozmnażanie się loginów to usuwane są oba konta 8) Co powieliłaś się? :lol: A za posty raczej ostrzeżenie się daje :evilbat: Ale to jak już ktoś specjalnie i przez cały czas powiela swoje wiadomości :wink:
orsini Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Pass no co Ty ostrzezenia????? eeee ja wprowadze haslo: BANIKA DLA KLONIKA :lol: :lol: :lol: :lol: prowadze kampanie wyborcza w tym kierunku
Pasavera Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 orsini napisał(a):... ze dwa dni temu akurat i tym byla mowa e jakoś nie mogę znaleźć :lol: przez jeden dzień 20 stron zapisaliście :o
orsini Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 tylko 20 stron?? dobra nie szukaj bo tylko 1 zdanie bylo:))))
Pasavera Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Pasavera napisał(a):orsini napisał(a):... ze dwa dni temu akurat i tym byla mowa e jakoś nie mogę znaleźć :lol: znalazłam :angel:
Pasavera Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 orsini napisał(a):tylko 20 stron?? dobra nie szukaj bo tylko 1 zdanie bylo:)))) :eviltong: właśnie widze :(
maga18 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 [quote name='Pasavera'] A co mi powiecie na temat hodowli "Cerber"? Znacie? u mnie na osiedlu jest suczka czarna miniatura z tej hodowli... Celia Cerber... raz czy dwa byla nawet wystawiana... teraz jej Pani nie ma czasu, a wogle jak sie okazalo suczka jest powaznie chora na serce... szczerze mowiac ta Pani nie ejst zadowolona z tej hodowli... teraz kupila sobie druga czarna miniature z innej hodowli... nie pamietam jakiej... jakas lacinska nazwa :roll:
berenika Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 witaj Maga18 :) widziałam twoje grzywacze wczoraj na żywo - są ekstra mój znajomy jest właścicielem Bergo - ale ten świat jest malutki nie ?? a i zapomniałam mam 100 postów - hura :drinking: - dla wszystkich a czy ta hodowla o łacińskiej nazwie jest z Legnicy ??
Pasavera Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Maga dzięki :angel: :calus: No ale informacje nie są rewelecyjne :(
orsini Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 hahaha napisalam kilka postow gdzie indziej i ciiiiszaaaa:))) to tylko mnie utwierdza w przekonaniu, ze jak zrobimy zmasowany atak to przejmiemy forum:)))hahahahah :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
orsini Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Pass mnie wystarczylo to 1 zdanie Agi :lol: :lol: :lol:
maga18 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Berenika Ty z Legnicy jestes??!! :angel: a dokladnie to z ktorego osiedla ??
Recommended Posts