Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mysle ,Orsini ,ze wiesz o jakie okno chodzi :-)
Moze przy miniaturce nie ma to az takiego znaczenia :-) ,ale po doswiadczeniach z czyms wiekszym niz miniatura przyrzeklam sobie ,ze nastepnego psa wezme wczesniej i bede energiczniej socjalizowac.
To mowisz Ola, ze jezdzilas do znajomych :-), no to ja zapraszam sie do Ciebie a w rewaznu Ty do mnie :-).
Szkoda ,ze tak daleko od siebie mieszkamy :-)

No mysle wlasnie o tych chorobskach i skoro mozna przyniesc na butach ,albo moj drugi pies wychodzac moze przyniesc to wlasciwie cala ta kwarantanna jaki ma sens ....

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Romas jak masz pecha to i ceglanka na glowe Ci spadnie nie?:))ale ryzyko spadniecia ceglanki na glowe jest duzo mniejsze po nowym budynkiem, niz jak przechadzasz sie pod jakimis ruinami nie? :lol: :lol: :lol: :lol:
stad ta kwarantanna-no ja bym nie szalala...a najlepiej, choc wiem, ze u Ciebie w Wawce ciezko bedzie znalezc kogos z ogrodem i tam puszczac, ja swoje bachory puszczam u siebie w ogrodku i tfu tfu jak na razie jest ok.wiesz ogrodek ogrodzony wiec raczej obce psy nie maja wstepu.
No tak z miniaturowym oknem to nie ma zadnego problemu nawet jak sie zamknie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ja mam ogrodek :-) , wiec tam planuje puszczac psiaka.Ale tez przyjmowac gosci z psami i tu mnie boli ,na ile to niebezpieczne.
Wiem ,ze nie ma co szalec ale rozumiesz ,ze mam uraz :-) po doswiadczeniecha ze stara i dzika w momencie kupna, Zuzia :-)
Ja sobie zartuje z ta miniatura ,ze nie ma problemu :-) kazdy dziki pies to problem choc na pewno latwiej opanowac miniaturke niz np olbrzyma,tak :-)

Posted

Romas ZADNYCH obcych psow!!!
na zimne lepiej dmuchac!Nigdy nie wiesz czy psiak nie jest jakims nosicielem czegos!Maluch zdazy sie zcywilizowac jeszcze, natomiast jak go cos dopadnie to juz nie bardzo:(((

Posted

orsini napisał(a):
KaVanga a co sie stalo???
Wiem, wiem NIE zdalas!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nie wiem czy zdalam czy nie, ale w kazdym badz razie na 5 rok mnie przyjeli i moze nawet ze stypendium :evilbat: .

Posted

Romas ZADNYCH obcych psow!!!

Powaznie !!! jak to ?? no one nie beda obce ,bo ze znajomymi .A co z moja suczka ,przeciez jej nie zamkne na cztery tyg. w domu ,bedzie wychodzic.Jeju ,Orsini ,straszysz mnie :-(

Posted

orsini napisał(a):
gupi to jednak ma szczescie :lol: :lol: :lol:

Taaaaaa, a niektorzy chcieli wystapic na paradzie smokow i byc glowna atrakcja :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

Romas nie zamkniesz a bedziesz puszczac w ogrodku tak?
Obce mam na mysli, ze nie Twoje:)))co z tego ze je znasz:))))ale nie wiesz czy czasem wczoraj piesek nie spotkal sie na spacerze z jakims innym co mu sprezentowal jakies badziewie. Ja tam na zimne wole dmuchac:))ale widzisz puszczam do ogrodu, natomiast nie puszczam dalej,a teoretycznie i do ogrodu nie powinnam:))))

Posted

[quote name='Ka-Vanga'][quote name='orsini']gupi to jednak ma szczescie :lol: :lol: :lol:
Taaaaaa, a niektorzy chcieli wystapic na paradzie smokow i byc glowna atrakcja :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: .
FAK JU!!! 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X :evil: :evil: :evilbat: :evilbat: 0X :evil: 0X :evilbat:

Posted

[quote name='orsini']FAK JU!!! 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X :evil: :evil: :evilbat: :evilbat: 0X :evil: 0X :evilbat:
Haha no widzisz jak to jest, z innych milo jest sie smiac tak, a jak juz z Ciebie to zle :evilbat: .

Posted

Romas nie zamkniesz a bedziesz puszczac w ogrodku tak?

No Zuzia bedzie normalnie wychodzic na spacery na ulice a maly/mala tylko do ogrodka,miniaturowego zreszta :-)
No bo jakby Zuzia mi zaczela sikac w tym ogrodku to kicha,zasikalaby go calego,ze nie wspomne o kupach.
Matko,ale to kram jest z tymi szczeniakami.Ja zawsze mialam psy z odzysku,starsze a jak wzielam Zuzie to juz po kwarantannie,tak samo Toro.No i teraz martwie sie na zapas.
Dorotak ! Slyszysz ! Atosa do sterylizatora :-)

Posted

[quote name='Ka-Vanga'][quote name='orsini']FAK JU!!! 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X :evil: :evil: :evilbat: :evilbat: 0X :evil: 0X :evilbat:
Haha no widzisz jak to jest, z innych milo jest sie smiac tak, a jak juz z Ciebie to zle :evilbat: .
ZLE???
BARDZO ZLE!!! :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evil:
ale JA moge, bo co wolno wojewodzie to nie tobie...itd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='orsini']Hmmm z tej stronki najfajniejszy jest ten hendler!!!super wystawia pieska nie? :lol: :lol: :lol:

Hahaha, bo Ty sie nie znasz, to przeciez ona musi ladnie wygladac, a co tam pies :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

hahaha Romas ja Ci tylko napisalam co sie MOZE zdarzyc, a nie co sie zdarzy:)))wiesz nawet jak na 99 przypadkow by bylo OK, to jak masz pecha to trafisz na ten jeden jedyny i wtedy sobie do konca zycia nie darujesz

Posted

orsini napisał(a):
ZLE???
BARDZO ZLE!!! :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evil:
ale JA moge, bo co wolno wojewodzie to nie tobie...itd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hahahaha wiedzialam, zaraz mnie zacznie jeszcze wyzywac :evilbat: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
[Hahaha, bo Ty sie nie znasz, to przeciez ona musi ladnie wygladac, a co tam pies :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

hahaha no, ona chyba siebie wystawia:))a pies jest przymusowym dodatkiem:)))bo bez tego na ring nie wpuszcza

Posted

hahaha Romas ja Ci tylko napisalam co sie MOZE zdarzyc, a nie co sie zdarzy:)))wiesz nawet jak na 99 przypadkow by bylo OK, to jak masz pecha to trafisz na ten jeden jedyny i wtedy sobie do konca zycia nie darujesz

Taaa...to mnie pocieszylas :lol: tym postem ...no nic mam jeszcze czas sie namyslic czy wogole chce szczeniaka :lol: Moze lepiej wezme mamuske :D przynajmniej wiem jaki ma charakter i czego mozna sie spodziewac i sprawa socjalizacji odpada :lol:
No to ide polerowac mieszkanie i rozmyslac na postami Orsini :-)

Posted

orsini napisał(a):
hahaha no, ona chyba siebie wystawia:))a pies jest przymusowym dodatkiem:)))bo bez tego na ring nie wpuszcza

No wlasnie, moze niespelnione marzenia z dziecinstwa o byciu modelka :wink: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...