Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ten drugi czarny to siostra mojego psa - AURORA
:angel:
ona tez zdobyła tytuł Mł. Zw. Europy

a jeżeli chodzi o pieprz i sól olbrzyma to był tylko
ULISES Z GRODU KSIĄŻT POMORSKICH
ale nie wiem czy to o niego chodzi - w katalogu nie ma jednak innego , był w klasie młodzieży

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

TULLN
U Rosjan byl wypadek autokarowy ( wystawcy i psy , 20 km przed Barwinkiem . 8 osób -rannych , zgubiła się suczka średni sznaucer - pieprz-sól , 9 mies , ogon i uszy niecięte , ogon zakręcony do gory , Tatuaz ( prawe ucho- 3MB 0204 ).

Wlaścicielka została na Słowacji i trwają poszykiwania . Reszta pasażerów i psy odjechali innym autobusem
.

Wszystkich proszą o pomoc!!!

Tu świętujemy sukcesy a tam sunia przeżywa dramat :( roześlijcie do wsyzstkich znajomych!!!!!!!!!!!!!!!1

Posted

Tu świętujemy sukcesy a tam sunia przeżywa dramat roześlijcie do wsyzstkich znajomych!!!!!!!!!!!!!!!1

Malawaszka, nie przesadzaj :roll: I co mamy zrobic, jechac na Slowacje i szukac ??? Oglosic zalobe narodowa bo sunia przezywa dramat ???

Posted

[quote name='Pink']

Tu świętujemy sukcesy a tam sunia przeżywa dramat roześlijcie do wsyzstkich znajomych!!!!!!!!!!!!!!!1

Malawaszka, nie przesadzaj :roll: I co mamy zrobic, jechac na Slowacje i szukac ??? Oglosic zalobe narodowa bo sunia przezywa dramat ???

:o a po co te słowa?? czy ja napisałam, że mam do kogoś pretensje że się cieszy z sukcesów??? :o sama bardzo się cieszę i gratuluję ale chyba nie boli rozesłać info do znajomych co? Barwinek to przejście graniczne i sunia równie dobrze może być już w polsce, ale sory, że to tu napisałam 0X nikt Ci się nie każe przejmować - inaczej byś pisała jakby to Twój pies zginął - czego oczywiście nie życzę :roll:

Posted

Bereniko !! Ogromne gratulacje dla ALterka !!!! jestem z Was dumna !!!!!!!!

Dziekujemy wszystkim za miłe słowa :)
NO co tu duzo mówic poprostu mamy dobre sznaucery w Polsce :)

Ja mysle ze ta biedna sunia mogła w szoku uciec gdzies w las i biedactwo tam siedzi... Ciezko bedzie ja znaleźc.. :(((( Jwedyne co mozemy zrobic to myslec o niej o pomóc jej dobrym serduszkiem... :(((

Posted

Waszko, sorry ale tak to wygladalo niestety. Na sznaucerach jest juz osobny topik specjalnie na ten temat i ten Twoj post z duzymi czerwonymi literami odebralam tak a nie inaczej.

Posted

specjalnie to tu wkleiłam bo tu jednak więcej sznauceromaniaków zagląda i większa szansa, że trafi się ktoś, kto może ma znajomych w tamtych okolicach... a jak to wyglądało dla Ciebie to już nie mój problem :roll:

Posted

Suczka juz sie odnalazla.Cale szczescie ,az mi sie serce scisnelo jak pomyslalam o tych biednych ludziach , w obcym kraju, moze w szpitalu i jeszcze psa zgubili.A pies tez musial nizly szok przezyc.Dobrze ,ze juz po strachu .

Posted

ja tez juz dotarlam...ja skolei zaluje, ze u nas nie bylo wyboru najlepszego szczeniecia:(((w niektorych rasach bylo, a u nas pani powiedziala, ze wszystkie z ocena wybitnie obiecujaca maja 1wsza lokate i ida na ring honorowy na bisa.Nawet nie wiem po co tam szlam, bo jak w kazdej rasie bylo po kilka szczeniat to mozecie sobie wyobrazic ile wylego na bisa, nawet liczac, ze polowa sie zmyla do domku. Byl olbrzymi ring honorowy , a psiaki byly dookola. No i pan sedzia Austriak nota bene wybral nas do scislego finalu!!!nie wiem ile psow wybral 8 czy 10?niewazne:))wazne, ze przeszlim dalej, a z psiakiem wlasniej hodowli to dopiero niesamowite uczucie!!!z nas juz wybral tylko 3 sztuki w tym Karoline Mleczko z olbrzymem i ona wygrala cale BIS PUPPY!!!a nam na oslode dali po pucharku!!!wiec bardzo mily maja zwyczaj.

Posted

A poza tym bylo super!no poza podroza, bo w jedna strone jakas nerwowa atmosfera panowala, a w druga to jakas naukowa skolei:)))))
W ogole Agatka to jest INNA :lol: :lol: :lol: :lol: pije jakies paskudztwa, ktore smakuja jak jakies lekarstwo z babelkami :lol: :lol: :lol: bleeeeee
a przed wyjazdem poszlismy na Starowke cos zjesc...to nas do jakiejs dziwnej knajpy zabrala, gdzie nawet nie mieli coca coli i frytek!!! :o :o :o :o :o a wredny KaVang mnie wysylal na parade smokow-mowila, ze mam duze szanse na wygrana :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: ja sie jeszcze odegram swołocz jedna no :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Mek:)))a jak Ty sie w sobote podlaczyles na gg to ja akurat siedzialam przy kompie:))i chcialam Ci juz troche popisac textow, ale sie balam Agatki , ze mnie zostawi w Krakowie:))ale next time...

Posted

orsini napisał(a):
Mek:)))a jak Ty sie w sobote podlaczyles na gg to ja akurat siedzialam przy kompie:))i chcialam Ci juz troche popisac textow, ale sie balam Agatki , ze mnie zostawi w Krakowie:))ale next time...

Że co ????

Posted

malawaszka napisał(a):
TULLN
U Rosjan byl wypadek autokarowy ...

Widziałam ten rozbity autobus, wyglądało to okropnie, ale nawet nie przypuszczałam, że to ludzie z wystawy :(
Dobrze, że suczka się znalazła :D

Posted

orsini napisał(a):
no jajco:))chcialam sobie z Toba popisac w moim stylu:))ale sie balam Agatki:))ze mi nogi z tylka pourywa:)))

:D :D :D hahahahaha to ta Agatka taka straszna ??? :D

Posted

berenika napisał(a):
Agatko !!! ogromne gratulacje dla Dengisława :smilecol:

przy okazji pochwale sie że mój Alter zbobył tytuł
Młodziezowego Zwycięzcy Europy :laola:

Ode mnie też ogromne gratulacje dla wszystkich zwycięzców :D
Bereniko, a gdzie foty Twojego zwycięzcy???

Posted

Niooooooo :)
Mamy II Vice Zw. Europy ;) czyli zaszczytną 3 lokatę z oceną doskonałą i pięknym opisem
Niestety nasz sędzia preferował psy w typie niemieckim, który w Polsce w zasadzie wyginął :P i dużo włosa na łapach to była ogromna wada
Naprawdę piękne pieprzaki, które były przed nami wylatywały z ringu z ocenami b.dobrymi i dobrymi, a wygrywały jakieś pokurcze okropne :-?
Szkoda, że nie mam zdjęć tych pieprzaków, które wygrały, moglibyście się pośmiać, gorzej było tym, którzy akurat musieli się wystawić i przegrali z takimi pokrakami - moje kondolencje
Mam trochę zdjęć z bialych, więc się napewno podzielę, jak tylko będę miala chwilę czasu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...