Romas Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Ha, ha widze Agnieszka ,ze Ciebie tez pieski poderwaly z lozeczka skoro swit :-) Nic nie piszesz o maluszkach , napisz jak sie rozwijaja :-) , ktory najsprytniejszy,napisz troche coby dac choc sie pocieszyc czytanie sprawgnionym szczeniat :-) Kciuki trzymam caly czas az przez to pisac nie moge :-)
madzior_ka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 witajcie, a u nas burzowo dzisiaj pewnie dlateog dopiero własnie wstałam:)) ech wreszcie od niewiem kiedy jestem wyspana:))) :wink: ja również trzymam kciuki za wystawiających i piszących różne egzaminy i zaliczenia, ja na sczescie przyszły tydzien mam luzik tylko jutro kartkówka z chemi i w srode do soboty do Pragi:))) a potem jak wrócimy to tylko tydzien do konferencji wiec tez wiele nie beda pytac pewnie tych którym sie oceny wachaja, ale ja sie do nich narazie ni zaliczam:) a Denisek ma coś problemy z brzusiem :roll: ale nie dziwić się bo teraz czereśnie nam dojrzewają i dużo z nich spada a on jak tylko wyleci na ogód to juz pod czeresnie i je to co spadło czasem tez z pestkami :roll: tzn raz pojadł jak nie zauwazyłam bo etarz to juz go pilnuje ale cos za duzo zjadł bo ma biegunke, w której są calutkie pestki tych czereśni miejmy nadzieje ze mu szybko przejdzie.... :roll:
Justa Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Oj czereśnie to jeszcze nic... Pies mojej ciotuni zjadł piłeczke kauczukową i zabawkę z kinder niespodzianki i bidula miał operacje :( Już jest po, ale słabiutki bardzo i leży w lecznicy... Mam nadzieję, że przeżyje, to i tak cud, że sie wybudził z narkozy bo jamnior ma już 13 lat! A mi sie dzisiaj śniło, że Gala sie utopiła :o Rano sie obudziłam i od razu poleciałam zobaczyć czy psina jest :o Ale sie przeraziłam na serio! :o Wczoraj Galciowa cały dzień na działce z rodzicami była hihi 8) Wylatała się ze sznaucerem sąsiadów. 2 sznaucery się ze sobą najlepeiej bawią - te same strategie, uniki :D I jeszcze spryciara przeskoczyła przez płot na bobry i paradowała za nim, żeby na złośc zrobić westiemu Fuksiokowi (ten co jest w Galerii) bo bidulek taki skoczny nie jest :lol: Terrorystka :D A nasi sąsiedzi mają 8-tygodniowego malucha sznaucerka :D Tylko jeszcze psinek nie wychodzi, bo kwarantanna trwa, więc na razie nie widziałam, tylko słyszałam ;)
madzior_ka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 a jakiegom kolorku jest owy sznaucerek? oj to Galuśka będzie miała kumpla do zabaw - super!!!:) a jha jescze jutro mam kartkówkę z chemi i w ogóle mi sie na to uczyć nie chce bo tak apropo to "super:" sytuacje mamy w tym roku c chemi nie umiemy nic a do tego jescze nie mamy ocen, bo nasza naucz. poszła na macierzynski bo jest w ciazy na pocztku roku i dawali nam zastepstwa oczywiscie na których nie było chemi wiec wszyscy maja jedna ocene i jest cool :roll: ja na szcescie na półrocze 5 i teraz 5 wiec jest ok ale niektórzy co gorsze mieli tonbyło nieciekawie teraz nam zmienili naucz. i zrobiła ostatnio spr. był łatwy wioec beda dobre ocenki i przeszła do moli, zrobiła jedną lekcje i jutro jest z tego spr. zeby oceny były chociaż trzy :roll: uff mam nadzieje ze bedzie dobrze bo czasu na poprawy i dopytywania juz nie ma.... :roll:
Elitesse Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Romas napisał(a):Ha, ha widze Agnieszka ,ze Ciebie tez pieski poderwaly z lozeczka skoro swit :-) Nic nie piszesz o maluszkach , napisz jak sie rozwijaja :-) , ktory najsprytniejszy,napisz troche coby dac choc sie pocieszyc czytanie sprawgnionym szczeniat :-) Kciuki trzymam caly czas az przez to pisac nie moge :-) nie szczeniaki a sesja spie po 2-3 h na dobe :( ale jak na razie wszystko do przedu :) szczeniat nie widzialam przez caly weekend ale w poniedzialek porobie nowe fotki i cos skrobne
Justa Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Czekamy na fotecki kluchów małych!!!! :angel: madziorko moja kobieta od chemii sobie odeszła 3 miesiące temu ze szkoły i też mam po jednej ocenie! Wogóle zastępstw nie mieliśmy w tym czasie (a jestemw biolchemie) i ogółem uroczo :-? Nie umiała uczyc i nagle poczuła powołanie uczenia, ale samej dla siebie :-? No i teraz przyszła kobieta, która nas weźmie na nasteopne 2 lata i w tym tyg mam 2 klasówki z chemii :-? Bosko :roll: :evil: Ja już mykam, bo rano nie wstane, a 2 zaliczenia mam... Dobranocki...
Romas Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 nie szczeniaki a sesja spie po 2-3 h na dobe No to wspolczuje ...ale wakacje niedlugo to i Ty biedna studentko sobie odpoczniesz :-) ale w poniedzialek porobie nowe fotki i cos skrobne O ! To super , czekam niecierpliwie na fotecki:-)
alexandra Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Widzę/słyszę że nauka na Dogomanii wre :lol: :lol: :lol: Oj współczuję Wam :-? Ale jeszcze trochę i macie WAKACJE!!!!! Ciekawe jak tam naszym poszło na wystawie europejskiej w Tulln??? Halo wstawać i zdawać relacje!!! :D
Agatka Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 No to sie Wam pochwalimy :)) My tez juz wrócilismy... Choc pół przytomni, ale bardzo szczesliwi. jechalismy pokazac Dengisłąwa, chcielismy tylko zbey troche wiecej osób go zobacyzło, nie licyzlismy na nic. W drodz epowiedziałam ze bede skakac pod niebo jak bedziemy na 4 lokacie... Przyjechalismy prawie na styk, bo oczywiscie problem z winietka i trzebabyło jechac bocznął droga. W stawce 7 młodych psów, moze nie tak duzo, ale same piekne psy z pieknymi przydomkami. jeden odpada na wstepie potem biegamy i pokolei sedzina dziekuje niektórym pieskom. W koncu na ringu zostaja 4 :) A ja juz szczesliwa!!! POtem dalje biegamy i sedzian pokazuje pieskowi 4 lokate - napiecie rosnie za chwile inny piesek 3 lokata.... Na ringu zostaje Dengi i inny pies (z tego wszystkiego nawet nie wiem który miał numer...) i zaczeło sie porównanie.... Bieganie, stanie, bieganie stanie i tak przez 5 minut... W końcu sedzina nie mogac sie zdecysowac sprawdza jeszcze raz siersc noi chyba tylko to spowodowało ze w efekcie stanelismy na 2 lokacie - tamten pies miał grubszy włos - stałam jak ogłupiała Dla mnie to ogromny sukces!!! No i od wczoraj Dengi jest V-ce MŁODZIEZOWYM ZWYCIEZCA EUROPY Ludziska robili fotki a mój maz pryjmował gratulacje :) Zleciało sie kilku rosjan , finów i innych Wielu twierdziło, ze Dengi powinien byc pierwszy, ale dla nos to i tak ogromne wyróznienie.
alexandra Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Izka, Rafał, Ola no i Dengi WIELGACHNE GRATULACJE!!!!!!! :laola: no to teraz poprzeczkę ustawiliście stanowczo dla nas za wysoko :lol: :lol: :lol:
Pasavera Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Agatko gratulacje I wielki :calus: dle Dengisawa :angel: :angel: :angel:
dorotak Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Agatko, super! Wielkie gratulacje dla Was i Dengiego :terazpol: :laola: :klacz:
Justa Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 :angel: :angel: :angel: :angel: !!!Wielkie gratulacje dla Dengiego!!! Swoją drogą, jakie mamy wspaniałe psiska na Dogo :D Nie ma co :D A fotecki jakieś będą???
Elitesse Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 nono ciekawe te wyniki z Euro..zastanawiam sie tylko czemu w moich średnich nie pojawiły sie pewne znane hodowle...
Romas Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Brawo Agatka ,Brawo Dengi :-) Za Wasze zwyciestwo :drinking:
malawaszka Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Agatka :klacz: wielkie gratulacje - uwielbiam czytać Twoje relacje z ringów :angel: :angel: :angel: i wielkie Gratulacje dla Dengika :laola: aaale interchampion nam rośnie :multi:
madzior_ka Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 ojojoj alwe sie porobiło, ale mozna sir tego bylo spodziwac Agatko ogromniaste gratulacje dla ciebie i Dengusia!!! ode mnie i Denusia!!!!!!!!!!!!
berenika Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Agatko !!! ogromne gratulacje dla Dengisława :smilecol: przy okazji pochwale sie że mój Alter zbobył tytuł Młodziezowego Zwycięzcy Europy :laola:
alexandra Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Wow!!! Berenika super!!! Gratulacje zatem i dla Ciebie i Twojego Mł.Zw.Europy Alterka!!!!! :D
Elitesse Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 no kilka [polskich pieskow zostalo zwyciezcami europy :) 2 olbrzymy czarne jeden pieprzasty i minaitura czarno srebrna :) GRATULUJE !!
malawaszka Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 łoohohooo Gratulacje dla Bereniki i Alterka :angel: :angel: :angel: :D :P rewelacja :angel: a jaki jeszcze olbrzym??? :D
Recommended Posts