Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ha, ha widze Agnieszka ,ze Ciebie tez pieski poderwaly z lozeczka skoro swit :-) Nic nie piszesz o maluszkach , napisz jak sie rozwijaja :-) , ktory najsprytniejszy,napisz troche coby dac choc sie pocieszyc czytanie sprawgnionym szczeniat :-)
Kciuki trzymam caly czas az przez to pisac nie moge :-)

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

witajcie, a u nas burzowo dzisiaj pewnie dlateog dopiero własnie wstałam:)) ech wreszcie od niewiem kiedy jestem wyspana:))) :wink:

ja również trzymam kciuki za wystawiających i piszących różne egzaminy i zaliczenia, ja na sczescie przyszły tydzien mam luzik tylko jutro kartkówka z chemi i w srode do soboty do Pragi:))) a potem jak wrócimy to tylko tydzien do konferencji wiec tez wiele nie beda pytac pewnie tych którym sie oceny wachaja, ale ja sie do nich narazie ni zaliczam:)

a Denisek ma coś problemy z brzusiem :roll: ale nie dziwić się bo teraz czereśnie nam dojrzewają i dużo z nich spada a on jak tylko wyleci na ogód to juz pod czeresnie i je to co spadło czasem tez z pestkami :roll: tzn raz pojadł jak nie zauwazyłam bo etarz to juz go pilnuje ale cos za duzo zjadł bo ma biegunke, w której są calutkie pestki tych czereśni miejmy nadzieje ze mu szybko przejdzie.... :roll:

Posted

Oj czereśnie to jeszcze nic... Pies mojej ciotuni zjadł piłeczke kauczukową i zabawkę z kinder niespodzianki i bidula miał operacje :( Już jest po, ale słabiutki bardzo i leży w lecznicy... Mam nadzieję, że przeżyje, to i tak cud, że sie wybudził z narkozy bo jamnior ma już 13 lat!

A mi sie dzisiaj śniło, że Gala sie utopiła :o Rano sie obudziłam i od razu poleciałam zobaczyć czy psina jest :o Ale sie przeraziłam na serio! :o

Wczoraj Galciowa cały dzień na działce z rodzicami była hihi 8) Wylatała się ze sznaucerem sąsiadów. 2 sznaucery się ze sobą najlepeiej bawią - te same strategie, uniki :D
I jeszcze spryciara przeskoczyła przez płot na bobry i paradowała za nim, żeby na złośc zrobić westiemu Fuksiokowi (ten co jest w Galerii) bo bidulek taki skoczny nie jest :lol: Terrorystka :D

A nasi sąsiedzi mają 8-tygodniowego malucha sznaucerka :D Tylko jeszcze psinek nie wychodzi, bo kwarantanna trwa, więc na razie nie widziałam, tylko słyszałam ;)

Posted

a jakiegom kolorku jest owy sznaucerek? oj to Galuśka będzie miała kumpla do zabaw - super!!!:) a jha jescze jutro mam kartkówkę z chemi i w ogóle mi sie na to uczyć nie chce bo tak apropo to "super:" sytuacje mamy w tym roku c chemi nie umiemy nic a do tego jescze nie mamy ocen, bo nasza naucz. poszła na macierzynski bo jest w ciazy na pocztku roku i dawali nam zastepstwa oczywiscie na których nie było chemi wiec wszyscy maja jedna ocene i jest cool :roll: ja na szcescie na półrocze 5 i teraz 5 wiec jest ok ale niektórzy co gorsze mieli tonbyło nieciekawie teraz nam zmienili naucz. i zrobiła ostatnio spr. był łatwy wioec beda dobre ocenki i przeszła do moli, zrobiła jedną lekcje i jutro jest z tego spr. zeby oceny były chociaż trzy :roll: uff mam nadzieje ze bedzie dobrze bo czasu na poprawy i dopytywania juz nie ma.... :roll:

Posted

Romas napisał(a):
Ha, ha widze Agnieszka ,ze Ciebie tez pieski poderwaly z lozeczka skoro swit :-) Nic nie piszesz o maluszkach , napisz jak sie rozwijaja :-) , ktory najsprytniejszy,napisz troche coby dac choc sie pocieszyc czytanie sprawgnionym szczeniat :-)
Kciuki trzymam caly czas az przez to pisac nie moge :-)

nie szczeniaki a sesja spie po 2-3 h na dobe :( ale jak na razie wszystko do przedu :) szczeniat nie widzialam przez caly weekend ale w poniedzialek porobie nowe fotki i cos skrobne

Posted

Czekamy na fotecki kluchów małych!!!! :angel:

madziorko moja kobieta od chemii sobie odeszła 3 miesiące temu ze szkoły i też mam po jednej ocenie! Wogóle zastępstw nie mieliśmy w tym czasie (a jestemw biolchemie) i ogółem uroczo :-? Nie umiała uczyc i nagle poczuła powołanie uczenia, ale samej dla siebie :-? No i teraz przyszła kobieta, która nas weźmie na nasteopne 2 lata i w tym tyg mam 2 klasówki z chemii :-? Bosko :roll: :evil:

Ja już mykam, bo rano nie wstane, a 2 zaliczenia mam... Dobranocki...

Posted

nie szczeniaki a sesja spie po 2-3 h na dobe

No to wspolczuje ...ale wakacje niedlugo to i Ty biedna studentko sobie odpoczniesz :-)
ale w poniedzialek porobie nowe fotki i cos skrobne

O ! To super , czekam niecierpliwie na fotecki:-)

Posted

Widzę/słyszę że nauka na Dogomanii wre :lol: :lol: :lol: Oj współczuję Wam :-? Ale jeszcze trochę i macie WAKACJE!!!!!

Ciekawe jak tam naszym poszło na wystawie europejskiej w Tulln??? Halo wstawać i zdawać relacje!!! :D

Posted

No to sie Wam pochwalimy :))

My tez juz wrócilismy... Choc pół przytomni, ale bardzo szczesliwi.
jechalismy pokazac Dengisłąwa, chcielismy tylko zbey troche wiecej osób go zobacyzło, nie licyzlismy na nic.
W drodz epowiedziałam ze bede skakac pod niebo jak bedziemy na 4 lokacie...

Przyjechalismy prawie na styk, bo oczywiscie problem z winietka i trzebabyło jechac bocznął droga.

W stawce 7 młodych psów, moze nie tak duzo, ale same piekne psy z pieknymi przydomkami.

jeden odpada na wstepie

potem biegamy i pokolei sedzina dziekuje niektórym pieskom. W koncu na ringu zostaja 4 :) A ja juz szczesliwa!!! POtem dalje biegamy i sedzian pokazuje pieskowi 4 lokate - napiecie rosnie
za chwile inny piesek 3 lokata....

Na ringu zostaje Dengi i inny pies (z tego wszystkiego nawet nie wiem który miał numer...) i zaczeło sie porównanie.... Bieganie, stanie, bieganie stanie i tak przez 5 minut...

W końcu sedzina nie mogac sie zdecysowac sprawdza jeszcze raz siersc noi chyba tylko to spowodowało ze w efekcie stanelismy na 2 lokacie - tamten pies miał grubszy włos - stałam jak ogłupiała Dla mnie to ogromny sukces!!!
No i od wczoraj Dengi jest
V-ce MŁODZIEZOWYM ZWYCIEZCA EUROPY

Ludziska robili fotki a mój maz pryjmował gratulacje :) Zleciało sie kilku rosjan , finów i innych Wielu twierdziło, ze Dengi powinien byc pierwszy, ale dla nos to i tak ogromne wyróznienie.

Posted

:angel: :angel: :angel: :angel:

!!!Wielkie gratulacje dla Dengiego!!!

Swoją drogą, jakie mamy wspaniałe psiska na Dogo :D Nie ma co :D

A fotecki jakieś będą???

Posted

Agatka :klacz: wielkie gratulacje - uwielbiam czytać Twoje relacje z ringów :angel: :angel: :angel: i wielkie Gratulacje dla Dengika :laola: aaale interchampion nam rośnie :multi:

Posted

Agatko !!! ogromne gratulacje dla Dengisława :smilecol:

przy okazji pochwale sie że mój Alter zbobył tytuł
Młodziezowego Zwycięzcy Europy :laola:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...