jostra Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Uni tabletki chowa w brodzie :P i tak zaciska zęby, że trudno mu wcisnąć cokolwiek do dzióba ;), no i nie da się nabrać, jak chowamy coś np. w kiełbasce. Kiełbaskę zje, a tabletkę wypluje, ale tak żebyśmy tego nie zobaczyli. :roll: Ale za to Larsik i Fifka uwielbiają wszelkie lekarstwa, każde świństwo zjedzą. Lars w swoim życiu zjadł kilka listków różnych tabletek, zazwyczaj były to witaminki i wszystko kończyło się to rozwolnionkiem :evilbat: :lol:
alexandra Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Jednym słowem Lars to lekoman :lol: :lol: :lol: No moja też ostatnio zaciska zębiska ale jeszcze daję rady, natomiast z metody wkładania tabletki w kiełbaskę już dawno zrezygnowałam, bo robiła dokładnie to samo co Unison :lol:
Ka-Vanga Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Jakie leniwce :evilbat: , uczyc sie musze :evilbat: .
Ka-Vanga Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Haha, a jak to dalej szlo: jak sie bedziesz duzo uczyc to bedziesz miec duzo kluczy, a jak bedziesz miec duzo kluczy to zostaniesz dozorca :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 eee to ja znam tak: ucz sie ucz, nauka to potegi klucz im wiecej tych kluczy zdobedziesz tym lepszym woznym bedziesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Hellou! :D Ja znam inne: Ucz się ucz, a garb ci sam wyrośnie :evilbat:
orsini Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 jostra napisał(a):Hellou! :D Ja znam inne: Ucz się ucz, a garb ci sam wyrośnie :evilbat: hahahahahahahahahahahahaha
orsini Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Hahaha, jaki z tego moral ... :wink: :evilbat: . ze KaVanga jest gupia? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 No madra sie odezwala :evil: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: . Czekaj nastepnym razem same sobie do ZG pojedziesz :evilbat: .
orsini Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 kurcze no...ja cos mialam z Wawki zabrac?cholerka no , ta moja pamiec mi szwankuje...starosc nie radosc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Haha Ty sie tak nie ciesz, bo moze uda mi sie egzamin jeden przelozyc i wtedy sama pojade :lol: .
orsini Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 dlatego tak pyskujesz do starszych!!! :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :evilbat:
orsini Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Haha Ty sie tak nie ciesz, bo moze uda mi sie egzamin jeden przelozyc i wtedy sama pojade :lol: . oj nieeeee tylko ni e to , mam nadzieje, ze Ci sie ni e uda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 orsini napisał(a):dlatego tak pyskujesz do starszych!!! :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: Babciu wybacz :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Ka-Vanga Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 orsini napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):Haha Ty sie tak nie ciesz, bo moze uda mi sie egzamin jeden przelozyc i wtedy sama pojade :lol: . oj nieeeee tylko ni e to , mam nadzieje, ze Ci sie ni e uda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Haha zaraz zadzwonie do dziekana i powiem, ze specjalnie dla Krysi musi mi przelozyc egzamin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 hahahahaha ludzie kto ma lub mial nokie 3510????jak tu sie zglasnia w sluchawce jak ktos dzwoni???bo ja glucha jestem i nie wiem jak to zglosnic???opcji z boku nie ma:(((
Elitesse Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 ehh Olu to obie zostaniemy garbatymi wożnymi :(( a od ubezpieczeń i nauki o przedsiebiorstwie juz mi sie chce...bleee....
Mek Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 ja sie zgłaszam. tylko zawsze ieczorem jak mam czas by se popisać z kims to tu nikogo nie ma . A ja w pracy w przeciwienstwie do wszystkich pracuje i nie mam czasu na neta :(
Elitesse Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 to musisz prace zmienić hihi aaa o 10 mam koło z rosyjskiego :(
Ka-Vanga Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Aga to trzymam za Ciebie kciuki, ja mam dzisiaj o 12 egzam z integracji europejskiej.
orsini Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 pchiiiii tez mi przedmiot?1 maja weszlim do UE i sie z nia zintegrowalismy, czego wiecej chciec????
Recommended Posts