Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uni tabletki chowa w brodzie :P i tak zaciska zęby, że trudno mu wcisnąć cokolwiek do dzióba ;), no i nie da się nabrać, jak chowamy coś np. w kiełbasce. Kiełbaskę zje, a tabletkę wypluje, ale tak żebyśmy tego nie zobaczyli. :roll:
Ale za to Larsik i Fifka uwielbiają wszelkie lekarstwa, każde świństwo zjedzą. Lars w swoim życiu zjadł kilka listków różnych tabletek, zazwyczaj były to witaminki i wszystko kończyło się to rozwolnionkiem :evilbat: :lol:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Jednym słowem Lars to lekoman :lol: :lol: :lol:
No moja też ostatnio zaciska zębiska ale jeszcze daję rady, natomiast z metody wkładania tabletki w kiełbaskę już dawno zrezygnowałam, bo robiła dokładnie to samo co Unison :lol:

Posted

Haha, a jak to dalej szlo: jak sie bedziesz duzo uczyc to bedziesz miec duzo kluczy, a jak bedziesz miec duzo kluczy to zostaniesz dozorca :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

eee to ja znam tak:
ucz sie ucz, nauka to potegi klucz
im wiecej tych kluczy zdobedziesz
tym lepszym woznym bedziesz
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

No madra sie odezwala :evil: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Czekaj nastepnym razem same sobie do ZG pojedziesz :evilbat: .

Posted

kurcze no...ja cos mialam z Wawki zabrac?cholerka no , ta moja pamiec mi szwankuje...starosc nie radosc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Haha Ty sie tak nie ciesz, bo moze uda mi sie egzamin jeden przelozyc i wtedy sama pojade :lol: .

oj nieeeee tylko ni e to , mam nadzieje, ze Ci sie ni e uda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
dlatego tak pyskujesz do starszych!!! :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :evilbat:

Babciu wybacz :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

orsini napisał(a):
Ka-Vanga napisał(a):
Haha Ty sie tak nie ciesz, bo moze uda mi sie egzamin jeden przelozyc i wtedy sama pojade :lol: .

oj nieeeee tylko ni e to , mam nadzieje, ze Ci sie ni e uda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Haha zaraz zadzwonie do dziekana i powiem, ze specjalnie dla Krysi musi mi przelozyc egzamin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

hahahahaha

ludzie kto ma lub mial nokie 3510????jak tu sie zglasnia w sluchawce jak ktos dzwoni???bo ja glucha jestem i nie wiem jak to zglosnic???opcji z boku nie ma:(((

Posted

ja sie zgłaszam. tylko zawsze ieczorem jak mam czas by se popisać z kims to tu nikogo nie ma .

A ja w pracy w przeciwienstwie do wszystkich pracuje i nie mam czasu na neta :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...