Agatka Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 tak sobie mysle, ze gdyby nie dała jej zw.mł. to by jej na porównanie chyba nie brała, bo po co...
orsini Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 to moze wklejcie TU w galerii?????a nie gdzies po katach ogladacie!!! no i ciekawe co jeszcze po tych katach robicie.... :lol: :lol: :lol:
wanio Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Orsini - Poprawiamy katowania i wzbogacamy włos. A Ty Orsini co taka ciekawska , poczekaj jak nie pojedziesz do Leszna to tez bedziesz mogla sie wykazać jako ten pojazd wodny.Hmm... znajac Ciebie to pewnie skuter wodny Yamaha 2000 Agatka - wklejaj fotki jeśli chcesz.
Agatka Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Wanio Thanks :) Ja CI juz powiedziałam spakuj w voyager i na siłe ;)
Elitesse Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 a ja do Leszna mam niecala godzine drogi : ))) :sweetCyb:
orsini Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Elitesse napisał(a):a ja do Leszna mam niecala godzine drogi : ))) :sweetCyb: hehehee ale za to bedzie wypadek i beda mega korki i utkniesz w szczerym polu i podroz Ci zajmnie 5 razy dluzej :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 orsini napisał(a):Elitesse napisał(a):a ja do Leszna mam niecala godzine drogi : ))) :sweetCyb: hehehee ale za to bedzie wypadek i beda mega korki i utkniesz w szczerym polu i podroz Ci zajmnie 5 razy dluzej :lol: :lol: :lol: :lol: hihi dzieki ! widze ze mi dobrze zyczysz :) to przynajmniej sie poopalam na lace i moze poderwe jakiegos przystojniaka :)
orsini Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Elitesse napisał(a):orsini napisał(a):Elitesse napisał(a):a ja do Leszna mam niecala godzine drogi : ))) :sweetCyb: hehehee ale za to bedzie wypadek i beda mega korki i utkniesz w szczerym polu i podroz Ci zajmnie 5 razy dluzej :lol: :lol: :lol: :lol: hihi dzieki ! widze ze mi dobrze zyczysz :) to przynajmniej sie poopalam na lace i moze poderwe jakiegos przystojniaka :) bo sie tak przechwalasz. ze masz tak blisko :evil: :evil: :evil: :evil: ale to wcale nie oznacza-szybko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 no tak Orsini ma długi weekend to nikt tu nie pisze hihih wiesz to chyba trzeba zrobic publiczna zrzutke na prywatny komp i dostep do internetu dla Ciebie !! ktos popiera ? ...albo może nie bo nie będziemy mieli chwili spokoju....
madzior_ka Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 witajcie ja tez dopiero dzisiaj dorwałam sie do kompa (ech to rodzenstwo!), a wczoraj byłam sobie na konikach i było super! miałam ttrening skokowy i szło nie najgorzej, ale strasznie załuje bo 3-5 czerwca są MISTRZOSTWA POLSKI HARCERZY a my jestesmy konna druzyna gharcerska i jedzie nasza reprezentacja i tez BYM jechała ale 4 mam bierzmowanie:(( i co? i nici!!! jadą od nas też w WKKW czyli po crossiku będa skakać wiec pozostaj mi trzymac za nich kciuki bo "moja" (ulubiona) Montanka jedzie cross:) a jesli chdozi Deniska o tez w dzien i w słonce jęzor do ziemi i nici z biegania ale z tymi rolkami wieczorkiem ot good pomysł tylko Galcia nie boi sie rolek? bez smyczy przy nich bega? bo Denis jak jest nawet na 8-smio metrowej smyczy to ucieka od rolek... :roll: a w taka pogode myslałam ze w weekend pocwiczymy jakies elementy z PT a tu chyba nici bo w taki upał to on tylko warować umie na zawołanie:)) a begac przy nodze to ani mu sie sni... a powiedzcie mi jak nauczyc automatycznego siadu przy zatrzymaniu/ najpierw zayrzymujac sie wydawac komende i powtarzac to non stop az zacznie to robic bez tej komendy?
Romas Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 a powiedzcie mi jak nauczyc automatycznego siadu przy zatrzymaniu/ najpierw zayrzymujac sie wydawac komende i powtarzac to non stop az zacznie to robic bez tej komendy? Tak ,ja tak to robilam ,po kazdym zatrzymaniu coraz dluzsza pauza przed wydaniem komendy az pies zaczyna robic to automatycznie.Ale !!! pies tez orientuje sie po znakach optycznych i w tym wypadku u nas znakiem optycznym jest mocniejsze dostawienie nogi,taki lekki przytup po zatrzymaiu .To pomaga zorientowac sie kiedy na pewno chodzi nam o siad.Wartu wlaczyc jakis dyskretny znak optyczny do tego cwiczenia zeby ulatwic to psu.Najpierw znak optyczny musi byc b. wurazisty i dawany razem z komenda slowna,potem coraz dyskretniejszy ,z czasem wyprzedza komende slowana . Madziorka pytalas mnie o numer gg ,6567318 . Ale musze odrazu powiedziec ,ze bardzo rzadko rozmawiam przez gg ,bo poprostu to zajmuje zbyt wiele czasu.Jesli moge Ci w czyms pomoc to chetnie ale nie obiecuje ,ze uda sie porozmawiac na zywo :)
madzior_ka Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 bardzo ci dziekuje, wiec jak bede miała ptytanie to bede tu pisała wiec mam nadzieje ze wtedy mi odpowiesz:) i tym samym juz nasuwa mi sie nowe pytanie nie tylko do ciebie a do ogółu sznauceromaniaków:) czy wasze pieski w towarzystwie psów słuvchają was ak jak tylko w waszym towazystwie? bo dzisiaj przyjechała do nas rodzinka z jamniczką i Denisa uczyłam posłuszenstwa przy niej i musze przyznac ze siadał, warował zostawał itd. ale jak wołałam do mnie to leciał do TIGRY:))))) :lol: i to samo z przywołaniem tez było ciezko... ale to wszystko jak jamniczka była 2 m od nas a na egzaminie PT i zawodach Obedience jak daleko sa inne psy?
orsini Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 KTO MA DLUGI WEEKEND TEN MA TAK???? :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :evilbat:
orsini Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 a oni maja :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: 0X 0X 0X 0X 0X fak,fak,fak!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
orsini Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 http://img270.echo.cx/img270/8629/germanika4sp.jpg za duze jest:))))przymierzam sie powoli do zrobienia nowej www, a to jest tapetka dla suczki:))
orsini Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Pas dzieki, to nie ja-ja noga jestem:)))kolezanka zrobila:))))))
Pasavera Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Trza samemu próbować :lol: Ale i tak bardzo ładne :P
Ka-Vanga Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 jostra napisał(a):Ka-Vanga - ogromniaste gratki ode mnie i moich sznaucerków :D Bardzo dziekujemy :D i mocno trzymamy za Was kciuki :kciuki: i lapki :D .
Recommended Posts