Pink Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 brawo maluchy :D a Ratzinger ma herb ??? a moze to czarny sznaucer .....
Romas Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Agnieszka ,to psiaczki otworzyly oczki , ale fajnie.Zrob jakies zdjecia dobra :-) Takie szczenieta z tymi maslanymi oczetami sa przepiekne :-) One chyba jeszcze nie szczekaja co? ,piszcza pewno tylko .I jak mi sie wydaje suka bedzie ich czyscic do momentu az przejda na staly pokarm. Fajnie masz,dla Ciebie sama przyjemnosc obserwacji i zabawy ze szczeniakami a reszta zajmuje sie Zadra :-) Dopiero jak zaczniesz ich karmic to sie zacznie :-) Ale i tak masz fajnie :-)
orsini Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='Mek']Orsini jednak koniec świata bliski . Właśnie przeczytałem w angorze , ze w herbie Ratzingera jest głowa czarnego tylko czy to arab czy murzyn to nie wiedzą , ale fakt jest faktem ,ze proroctwo spełiło sie i jest OLIWIO. hahahaha :lol: :lol: :lol: wiem czytalam:)))za tydzien ciag dalszy:)))) tylko ciekawe jak oni wysadza Watykan?:)))))))))
Romas Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Orsini ! Ale ta Twoja santinka jest krotka,piekna ,jeju ,dopiero teraz zwrocilam na to uwage,jak pudeleczko,ech fajne sa takie sznaucerki. A Malawaszka ma obroze dla swoich pieskow z twgo samego zrodla co i ja mam dla moje Zuzi ,tylko Ty nie chcialas o tym czytac :-)
orsini Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Oj Romas zaraz nie chcialas:))))bylam zajeta obmyslaniem ataku:)))tak?
Agatka Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Oj Wy pesymiści ;) Nie bedzie końca świata ani żadnego wysadzenia watykanu ;) hihihihi Czy ktos z tad sie wybiera do leszna ??? Szukam ktosia co mi potem podesle chociaz stawki sznaucerków.... Mimo ze niektóe oddziały maja je w necie to pryz moich zagranicznych wyprawach coraz trudniej mi zdobyc polskie stawki !!
orsini Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 a kiedy beda zagraniczne stawki wklepane z wynikami?:)))brakuje 2 razy cacib z wegier:))))))))
Elitesse Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Agatko - ja sie do Leszna wyieram wiec podele ci co dam rade zapisac :)) bo nawet nie wiem z jakimi jeszcze sznaucerami na ringu sa moje sredniaki hihi i nawet nie wiem kto mnie sedziuje :)
orsini Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 ja tez jade:))ale stawek nie obiecuje, bo zupelnie nie mam do tego glowy jak wystawiam:((i tez nie wiem, kto sedziuje,wazne, ze nie p.Chwalibog:))))no i mam nadzieje, ze nie ta szalona od lakieru i za duzych uszu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evilbat:
jostra Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Ta od lakieru jest na liście sędziów 2 grupy, ta od uszu nie sędziuje tutaj Jak Cię będzie sędziować Szwajcarka to możesz od razu lakier zostawić w domu - lżej Ci będzie, nie? :evilbat:
orsini Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 a to nie jedna i ta sama osoba?jak zwykle cos mi si e pomylilo:)))) jednak wolalabym jej nie dostac:)))))wrrr i w lesznie nigdy nie wiadomo kto bedzie sedziowal:((sprobuje dzis tam zadzwonic, ale za kazdym razem podaja inna informacje wrrrr
jostra Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Nie to 2 różne baby, ta od uszu to chyba Finka Dobrze rokuje na Szczecin, nie? :evilbat:
Agatka Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Dzieki laseczki !!! Jak nie bedzie wyników to mnie urzadzaja nawet same stawki z katalogu !!! w czwartek wolne wiec bede cały czas klepac wszystko co mam :) a teraz do miłego bo mam idiotyczna prace do zrobienai , blee
orsini Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 mi sie jak zwykle nie kce jechac:(((((( ja ostatnio to jakas leniwa sie zrobilam....
Agatka Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Tak tak, to sie da zauwazyc ;) Entuzjazm z poczatku roku CI jakos minał ;) Trzeba Ci cos na pobudzenie zaaplikowac? :D
orsini Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 hehehehe:)))nie wiem co masz na mysli:)))))))))))))))))))))))))))))))
Agatka Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Wanio to znaczy że rozumiemy sie bez słów ;) :D Zapakuj ja do Voyagera razem z psami, potem do bagaznika i zbaierz ze soba ;) :D
orsini Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Agatko no ja Cie nie podejrzewalam o takie rzeczy :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 a Ty Wanio dawaj foty ze slupska a nie tu mundrego udajesz,ale JUZ:)))
Agatka Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 pieprzaki wybarwiaja sie nawet do 2,5 roku zycia :) Wiec wszystko przed Toba :) orsini, no co ja na to poradze ;) Powiem CI tylko tyle ze w Radomiu maiałas spore szanse !!
orsini Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 niby na co, bo ja juz sie pogubilam:))))))))))))))))))))o czym mowimy :lol: :lol: :lol: :lol: i czy na pewno o tym samym :lol: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 :D :D :D Na cos o czym Ci nie powiem ;) Żałuj teraz ;)
Recommended Posts