Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Agnieszka ,to psiaczki otworzyly oczki , ale fajnie.Zrob jakies zdjecia
dobra :-) Takie szczenieta z tymi maslanymi oczetami sa przepiekne :-)
One chyba jeszcze nie szczekaja co? ,piszcza pewno tylko .I jak mi sie wydaje suka bedzie ich czyscic do momentu az przejda na staly pokarm.
Fajnie masz,dla Ciebie sama przyjemnosc obserwacji i zabawy ze szczeniakami a reszta zajmuje sie Zadra :-) Dopiero jak zaczniesz ich karmic to sie zacznie :-)
Ale i tak masz fajnie :-)

Posted

[quote name='Mek']Orsini jednak koniec świata bliski . Właśnie przeczytałem w angorze , ze w herbie Ratzingera jest głowa czarnego tylko czy to arab czy murzyn to nie wiedzą , ale fakt jest faktem ,ze proroctwo spełiło sie i jest OLIWIO.
hahahaha :lol: :lol: :lol:
wiem czytalam:)))za tydzien ciag dalszy:))))
tylko ciekawe jak oni wysadza Watykan?:)))))))))

Posted

Orsini ! Ale ta Twoja santinka jest krotka,piekna ,jeju ,dopiero teraz zwrocilam na to uwage,jak pudeleczko,ech fajne sa takie sznaucerki.
A Malawaszka ma obroze dla swoich pieskow z twgo samego zrodla co i ja mam dla moje Zuzi ,tylko Ty nie chcialas o tym czytac :-)

Posted

Oj Wy pesymiści ;)
Nie bedzie końca świata ani żadnego wysadzenia watykanu ;) hihihihi

Czy ktos z tad sie wybiera do leszna ???
Szukam ktosia co mi potem podesle chociaz stawki sznaucerków....
Mimo ze niektóe oddziały maja je w necie to pryz moich zagranicznych wyprawach coraz trudniej mi zdobyc polskie stawki !!

Posted

Agatko - ja sie do Leszna wyieram wiec podele ci co dam rade zapisac :)) bo nawet nie wiem z jakimi jeszcze sznaucerami na ringu sa moje sredniaki hihi i nawet nie wiem kto mnie sedziuje :)

Posted

ja tez jade:))ale stawek nie obiecuje, bo zupelnie nie mam do tego glowy jak wystawiam:((i tez nie wiem, kto sedziuje,wazne, ze nie p.Chwalibog:))))no i mam nadzieje, ze nie ta szalona od lakieru i za duzych uszu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evilbat:

Posted

Ta od lakieru jest na liście sędziów 2 grupy, ta od uszu nie sędziuje tutaj
Jak Cię będzie sędziować Szwajcarka to możesz od razu lakier zostawić w domu - lżej Ci będzie, nie? :evilbat:

Posted

a to nie jedna i ta sama osoba?jak zwykle cos mi si e pomylilo:))))
jednak wolalabym jej nie dostac:)))))wrrr
i w lesznie nigdy nie wiadomo kto bedzie sedziowal:((sprobuje dzis tam zadzwonic, ale za kazdym razem podaja inna informacje wrrrr

Posted

Dzieki laseczki !!!
Jak nie bedzie wyników to mnie urzadzaja nawet same stawki z katalogu !!!
w czwartek wolne wiec bede cały czas klepac wszystko co mam :)
a teraz do miłego bo mam idiotyczna prace do zrobienai , blee

Posted

Wanio to znaczy że rozumiemy sie bez słów ;) :D
Zapakuj ja do Voyagera razem z psami, potem do bagaznika i zbaierz ze soba ;) :D

Posted

pieprzaki wybarwiaja sie nawet do 2,5 roku zycia :) Wiec wszystko przed Toba :)

orsini, no co ja na to poradze ;) Powiem CI tylko tyle ze w Radomiu maiałas spore szanse !!

Posted

niby na co, bo ja juz sie pogubilam:))))))))))))))))))))o czym mowimy :lol: :lol: :lol: :lol: i czy na pewno o tym samym :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...