orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 a ja kcem na madagaskar ale tez nie mam kaski, albo do tajlandii - od swiat zimowych jakos potaniala hmmmm
jostra Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 W takim razie rozumiem, że na Twoim zadupiu :evilbat: nie ma nic ciekawego, trudno będę szukać czegoś innego po drodze, a w Olsztynie i tak się pojawię :evilbat: :P Tydzień mam już zaplanowany na Litwie, ale drugi chciałam w jakimś fajnym miejscu w Polsce
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 no to wspolczuje-na Litwie to dopiero nudy!1 dzien na Troki , 2 na wilno, a reszta????? nad jeziorami jak sie nie zagluje to nie ma co robic, chyba,ze sie sexic z mezem:))))a to mozna i w domu za friko robic :lol: :lol: :lol:
jostra Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 orsini napisał(a):no to wspolczuje-na Litwie to dopiero nudy!1 dzien na Troki , 2 na wilno, a reszta????? nad jeziorami jak sie nie zagluje to nie ma co robic, chyba,ze sie sexic z mezem:))))a to mozna i w domu za friko robic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: niby wszędzie można :P, ale teraz właśnie szukam jakiegoś nowego fajnego miejsca na to 8)
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 hahahaha na razie polecam FZ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
alexandra Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Ooo!! Wakacyjnie u Nas powiało :lol: Ja też już kcem na Wakacje!! obojętnie gdzie byleby było cieplutko i było jeziorko lub morze lub basen !!! :lol: No i of course wpuszczali z psiurami :lol: Co Wy za napady szykujecie i za co, na kogo :lol: ??
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 na konkurencje;)))jestem na etapie szukania hakjera:))))) bedzie wesolo chociaz:))))))))
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 oni w ogole to sa uposledzeni:))nie maja pily!!! :o :o :o :o :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw:
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 jasny gwint!!!nasi polezli tam, holota szpieguje tu, a ja co ze sciana mam gadac???? HALLOOOOOO
Natalia_W Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Orsini ja nie poszlam 8) i nie zamierzam isc... zostaje tutaj gdzie juz mam miejsce wygrzane :wink:
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 ale jak wszyscy beda szli na blekitna rewolucje to pojdziesz mam nadzieje:)) potrzebujemy logo i HYMN jakis:))) ole ole ole ole...F*** Z***** pie**** cie moze byc? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
alexandra Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Ja też jestem tu i tylko tu :wink: No i jeszcze na trzech innych listach :lol: Ale żadne inne forum :lol: A kto tam polazł!! :evil:
jostra Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 orsini napisał(a):hahahaha na razie polecam FZ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mówiłam o FAJNYM miejscu i na dodatek w realu, nie??? Za stara już jestem na virtual :lol: :lol: :lol:
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 nie no teraz lamiecie mi serce:((bo ja sie tam wpisalam, i nikt mnie nie podziwia???buuuuu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Natalia_W Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Wiesz ja gram na pianinie wiec jakby co to melodie sie ulozy :evilbat: 8) Ale wiesz musimy to jakos sprytnie zogranizowac 8) :evilbat: :evilbat: :evilbat: :robot: :snipersm:
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 ja tez gram:)))i chyba calkiem niezle mi to wychodzi:))))) gram ludziom na nerwach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
alexandra Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 orsini napisał(a):ja tez gram:)))i chyba calkiem niezle mi to wychodzi:))))) gram ludziom na nerwach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Eee tam, nie na moich w każdym razie :lol: JA przyłączam się do opinii Meka na Twój temat :wink:
RobinCzWa Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 orsini napisał(a):ale jak wszyscy beda szli na blekitna rewolucje to pojdziesz mam nadzieje:)) potrzebujemy logo i HYMN jakis:))) ole ole ole ole...F*** Z***** pie**** cie moze byc? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Orsini nie doceniałem Cie :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Patrze na to FZ i nic sie tam nie dzieje jak na razie.
jostra Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 orsini napisał(a):ja tez gram:)))i chyba calkiem niezle mi to wychodzi:))))) gram ludziom na nerwach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: I dobrze Ci to wychodzi :evilbat:
Natalia_W Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 "Według nas też,ten jest taki dogomaniacki ...TAmten był piękny!! " ---< i jeszcze nas obgaduja... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: nie padaruje i m tego :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 nic sie nie dzieje:))na razie tylko 1 post wyslalam:))))zapowiedz totalnego rozpie***** a moze mamy wsrod nas hakjera jakiegos to juz w ogole by bylo wesolo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Natalia_W napisał(a):"Według nas też,ten jest taki dogomaniacki ...TAmten był piękny!! " ---< i jeszcze nas obgaduja... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: nie padaruje i m tego :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: DOKLADNIE!!!! wrrrrrrrr ta zniewaga krwi wymaga!!! ole ole ole ole F... Z.... pie**** cie :evil: :evil: :evil:
Natalia_W Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 No faktycznie tam sie nic nie dzieje a u nas to przynajmniej ktos sie co jakis czas posprzecza :evilbat: i posmieje...a tam tak dretwo...my kochamy dogomanie :wink: 8) :D
jostra Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Natalia_W napisał(a):"Według nas też,ten jest taki dogomaniacki ...TAmten był piękny!! " ---< i jeszcze nas obgaduja... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: nie padaruje i m tego :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Obgadują też nasze psy ... :evil:
Recommended Posts