Elitesse Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Mek napisał(a):Elitesse napisał(a):ok...ale moze byc w naturze ?? jak sie czlowiek nie przekona na wlasnej skorze to nie uwierzy :( ale mam za swoje hihi Elitesse no ale prosze Cie rozwiń ten wątek i napisz co Cie skłoniło do takich przemyslen. PLISSSSSSSSKKKKKKKIIIIIIIII 1) ok = tak 2) w naturze ? hhmmmm jastem biedny bezrobotny student i nie mam kaski coby płacic a jak juz mam to wydaja ja na slodycze lub wystawki hihihi 3)jak sie czlowiek nie przekona na wlasnej skorze to nie uwierzy :( ale mam za swoje hihi - no taki juz mam charakterek ze od wejścia jestem nastawiona anty wiec jak ktos chce mnie do czegos przekonac to tym bardziej zrobie na odwrot :) t chyba moja punkowo anarchistyczna mlodosc sie odzywa :)
Mek Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Elitesse nie słuchaj tego co Orsini wygaduje :) Tak mi sie zdaje ze nie lubis mnie bo na mnie najechałas jak walec na żabe za to , ze cosik tam mi sie napisało :):): :D:D
orsini Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 napisz mu Aga pare slow, ze jest fajny kolega i w ogoel to go bardzo lubisz:))wiesz jaki bedzie szczesliwy?przez nastepne 50 kartek bedzie Cie wychwalal :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Mek dopoki nie zaczniesz plotkowac to bede cie lubila :) obiecuje hihi a podyskutowac sobie lubie wiec to moze to :)
orsini Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Mek napisał(a):Elitesse nie słuchaj tego co Orsini wygaduje :) D sluchaj sluchaj:))starszych sie trzeba sluchac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 orsini napisał(a):napisz mu Aga pare slow, ze jest fajny kolega i w ogoel to go bardzo lubisz:))wiesz jaki bedzie szczesliwy?przez nastepne 50 kartek bedzie Cie wychwalal :lol: :lol: :lol: :lol: hihi to jak moja proznosc bedzie potrzebowala zaspokojenia to mu napisze ale na razie jest na znosnym poziomie wiec nie bede tego robila coby sie chlopak za dobrze nie poczul :)
Mek Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Natalio W fajna stronka i fajne sznaucerki. Eliteesse dalej nie wyjasniłaś co Cię skłoniło by wyznac nam , ze tu jest fajniej.................
orsini Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 no to Ci bedzie pisal przez 126 nastepnych stron, ze go nie lubisz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [quote name='Mek'][bEliteesse dalej nie wyjasniłaś co Cię skłoniło by wyznac nam , ze tu jest fajniej................. eeee zmadrzala???? :lol: :lol: :lol: i oczy jej sie otworzyly??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Mek Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 orsini napisał(a):Mek napisał(a):Elitesse nie słuchaj tego co Orsini wygaduje :) D sluchaj sluchaj:))starszych sie trzeba sluchac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Orsini starszych to niekoniecznie , ale madrzejszych to na pewno ... czyli dalej wychodzi , ze Ciebie nie :):):):):):)
Elitesse Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 a niech se pisze skoro czuje potrzebe uzewnetrzniania swoich lekow i obaw :) a skolnila mnie jedna wredna stara baba ktora mysli ze wie wszytko :)
orsini Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 WE ARE THE BEST AND ALL THE REST ARE BLEEEE I FUJJJJJJJ WE ARE THE BEST AND ALL THE REST ARE BLEEEE I FUJJJJJJJ WE ARE THE BEST AND ALL THE REST ARE BLEEEE I FUJJJJJJJ WE ARE THE BEST AND ALL THE REST ARE BLEEEE I FUJJJJJJJ WE ARE THE BEST AND ALL THE REST ARE BLEEEE I FUJJJJJJJ WE ARE THE BEST AND ALL THE REST ARE BLEEEE I FUJJJJJJJ WE ARE THE BEST AND ALL THE REST ARE BLEEEE I FUJJJJJJJ :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: ALL THE OTHERS ARE TRUPY!TO KWESTIA CZASU! :lol: :lol: :lol:
Mek Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Elitesse napisał(a):Mek dopoki nie zaczniesz plotkowac to bede cie lubila :) hahahahahahaha. a to co teraz robimy to niby jak sie nazywa ???:):):):)
orsini Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Elitesse napisał(a):aa skolnila mnie jedna wredna stara baba ktora mysli ze wie wszytko :) hmmm, ale to nie o mnie?bo ja stara nie jestem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [quote name='orsini'] WE ARE THE BEST AND ALL THE REST ARE BLEEEE I FUJJJJJJJ WE ARE THE BEST AND ALL THE REST ARE BLEEEE I FUJJJJJJJ WE ARE THE BEST AND ALL THE REST ARE BLEEEE I FUJJJJJJJ WE ARE THE BEST AND ALL THE REST ARE BLEEEE I FUJJJJJJJ WE ARE THE BEST AND ALL THE REST ARE BLEEEE I FUJJJJJJJ WE ARE THE BEST AND ALL THE REST ARE BLEEEE I FUJJJJJJJ WE ARE THE BEST AND ALL THE REST ARE BLEEEE I FUJJJJJJJ :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: ALL THE OTHERS ARE TRUPY!TO KWESTIA CZASU! :lol: :lol: :lol: yhm taka mała a taka agresywna :)
orsini Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Mek napisał(a):orsini napisał(a):Mek napisał(a):Elitesse nie słuchaj tego co Orsini wygaduje :) D sluchaj sluchaj:))starszych sie trzeba sluchac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Orsini starszych to niekoniecznie , ale madrzejszych to na pewno ... czyli dalej wychodzi , ze Ciebie nie :):):):):):) to podobno oznacza faka: 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X :lol: :lol:
Elitesse Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Elitesse napisał(a):i nie o orsini tu chodzi hihihih hmm juz pisalam ze to nie ty :)
Elitesse Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Elitesse napisał(a):i nie o orsini tu chodzi hihihih hmm juz pisalam ze to nie ty :)
Mek Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Elitesse napisał(a): a skolnila mnie jedna wredna stara baba ktora mysli ze wie wszytko :) Ciekawe czy to ta sama co i mnie "przkonała " .:) Bo jezeli to ta sama to pekne ze smiechu .........
Elitesse Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Mek napisał(a):Elitesse napisał(a): a skolnila mnie jedna wredna stara baba ktora mysli ze wie wszytko :) Ciekawe czy to ta sama co i mnie "przkonała " .:) Bo jezeli to ta sama to pekne ze smiechu ......... wrr ale mi cos sie forum wiesza :( zaraz walne w komputer wrrr tam jest chyba tylko jedna taka wiec chyba bardzo prawdopodobne :)
Romas Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Czytajac Was przypominam sobie taka bajeczke z lat mlodosci ,ze jezykiem w roli glownej.I on mial tam taka piosenke " to futerko jest lepsze , to futerko miec wole "....... I pamietajcie ,ze kazda lista ma swoja Orsini :lol: :lol: Nie ma lekko :lol:
Elitesse Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 ano tak ale gdzieniegdzie maja one lepszy charakter a ja nie chce sobie niepotrzebnie cosnienia podnosic :)
Natalia_W Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Elitesse a ktore wykupilas jesli moge spytac...wlasnie sie zastanawiam nad tym PRO... bo jest nie drogie a wydaje sie calkiem fajne...a jak co to wykupie wieksze...jak myslisz??
Recommended Posts