jostra Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 To dlaczego u mnie leje, nie ma sprawiedliwości na tym świecie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :bigcry:
Natalia_W Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Witam wszystkich w ten wspanialy dzien :D Jak milo wstac a tu sloneczko w okna zaglada :D ehh az zyc sie chce 8) 8) 8) Heh no i wrescie trawka u mnie na ogordku bedzie...dzisiaj sieja :wink: 8) jupi :D heh chyba juz mam dobry dzien :wink: :D Dzisiaj moze bedzie juz nowa wersja mojej stronki :wink: :fadein: ale o tym jeszcze napisze...bo nie wiem czy nie za smutna--ale mi sie podoba :wink:
orsini Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 a u mnie chyba wiedzma Justyna zadzialala!!!pozazdroscila mi slonka i rzucila urok, bo na niebie chmurek przybywa....
Natalia_W Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 zapraszam na moja stronke - nowa wersja 8) - i prosze o opinie!!!!! www.sznaucermini.dog.pl :D
orsini Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 do bani:lol: beznadzieja :lol: :lol: :lol: :lol: nikomu sie nie spodoba to pewne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 a tak serio to mi ksiega gosci nie dziala:(((kcialam sie wpisac i nie moge:(((
Natalia_W Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 ksiega gosci jeszcze nie dziala bo ja musze zalozyc... :wink: ale nidlugo bedzie :)
orsini Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 aha,wszystko jasne,a chcialam byc pierwsza co sie wpisze-jak pech to pech :evil:
orsini Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 aaa no to swietnie :angel: :angel: :angel: qrcze tez musze sobie jakas www zrobic, bo do mojej sie dostac nie moge i jest nieaktualizowana od roku,ale co tam
Elitesse Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 kurcze natalia a mi twoja nowa strona wogole nie dziala :( bo przekroczony jest limit transferu buuu wiecie co tu zeczywiscie jest fajniej....
orsini Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 a widzisz niewierny Tomaszu?????a za zwatpienie w nas to moze z 50 jewro kary??? :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :evilbat:
Natalia_W Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Heh no juz sie wsciekam na ten serwer i wlasnie chyba ulepsze go i wykupie sobie wiecej miejsca bez godzinnego limitu transferu:)
Elitesse Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 ok...ale moze byc w naturze ?? jak sie czlowiek nie przekona na wlasnej skorze to nie uwierzy :( ale mam za swoje hihi
Mek Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Elitesse napisał(a): wiecie co tu zeczywiscie jest fajniej.... Widzisz. Nawet tacy co ich nie lubisz Ci odpisują .
Elitesse Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Natalia_W napisał(a):Heh no juz sie wsciekam na ten serwer i wlasnie chyba ulepsze go i wykupie sobie wiecej miejsca bez godzinnego limitu transferu:) ja mam płatne konto na republice i jestem zadowolona bo moge ładowac tam ile wlezie i jakieś paskudne reklamy mi nie wyskakują :) tylko teraz musze pomyśleć o wykupieniu domeny
orsini Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Mek napisał(a):Elitesse napisał(a): wiecie co tu zeczywiscie jest fajniej.... Widzisz. Nawet tacy co ich nie lubisz Ci odpisują . hahahahaa:)) mek Ty to jednak jestes niedopieszczony cos mi sie wydaje:)) zona wyjechala dos anatorium czy jak? :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Mek napisał(a):Elitesse napisał(a): wiecie co tu zeczywiscie jest fajniej.... Widzisz. Nawet tacy co ich nie lubisz Ci odpisują . hmm czemu twierdzisz że ja cie nie lubie ?? czy ja kiedys cos takiego powiedziałam ?? hih
orsini Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 mowie jest niedopieszczony i kce slyszec mile slowa , ze go lubisz, kochasz itp :lol: :lol: :lol: typowy facet-prozny i lasy na komplementy :lol: :lol: :lol: :lol:
Mek Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Elitesse napisał(a):ok...ale moze byc w naturze ?? jak sie czlowiek nie przekona na wlasnej skorze to nie uwierzy :( ale mam za swoje hihi Elitesse no ale prosze Cie rozwiń ten wątek i napisz co Cie skłoniło do takich przemyslen. PLISSSSSSSSKKKKKKKIIIIIIIII
Elitesse Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 orsini napisał(a):mowie jest niedopieszczony i kce slyszec mile slowa , ze go lubisz, kochasz itp :lol: :lol: :lol: typowy facet-prozny i lasy na komplementy :lol: :lol: :lol: :lol: odemnie to sie raczej nie doiczeka bo ja zagorzała feministka jestem hihih
Recommended Posts