Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To dokłądnie jak z wnukami :lol: Moi rodzice też szaleją jak przyjeżdżamy z bublem, a jak rozmawiamy przez tel, to zawsze pytają jak Borysek :lol:
Ale doskonale wiedzą, że piesek je TYLKO gotową karmę (akurat :evilbat: ) i go nie podkarmiają... :lol:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Witam wszystkich :D troche dlugo mnie tu nie bylo :wink: Weszlam z nadzieja ze przeczytam wspaniale relacje z wystaw a tu pusto :-? Mam pytanie ile placiliscie za paszporty i chipy dla psiakow?? moje psiaki mialy w sobote wszczepiane :-? masakrycznie ta igla wyglada ale na szczescie byly dobrze znieczulone i nic nie czuly :wink: Czy ktos z was wybiera sie do Inowroclawia?? :D 8)

Posted

znieczulenie do chipowania???? :lol: :lol: :lol:
wow, tego nie slyszalam w sumie-jak to zrobili?uspili psa czy jak?
A gdzie sie teraz Natalio wybierasz?Leszno moze?

Posted

Orsini to bylo jakies takie znieczulenie, ze pieski byly cale slabe i takie dziwne ale tylko przez nie cala godzinke :wink: przynajmniej nie bolalo...
A co do wystaw to teraz Inowroclaw, pozniej Leszno, Tulln i Szczecin *2
i teraz juz walczymy o CWC :D 8)

Posted

Natalko, ale co?znieczulenie skory tylko czy glupi jas?bo jak to pierwsze to nie wiem co go trzymalo , a jak to drugie to bezsensu:)))ale to nic-lekarz tez czlowiek a zarobic musi na chleb jakos:))))zarobil na Tobie ok.90zl:)))))na flaszke starczy chyba:))))
A widzialas ile jest pieprzakow w mlodziezy w Tulln?:)))jakies rekordowe liczby!!!

Posted

Wrocilam ze spacerku.,,,ble, zmoklam...psy przemokniete...kurcze niech to sie skonczy :wink: lato idzie przeciez 8)
Orsini To byl raczej glupi jas...ale to na nasze zyczenie a raczej mojej mamy... bala sie ze to bedzie psiaki bolalo a zarobil na nas w takim razie jakies 60 zl :wink: ale nie zaluje... heh a w Tulln to ja ide z Kenziem w posredniej 8) :D :evilbat: a tam mamy jakies 7 psiakow czyli przyjemniej 8) :D

Posted

Natalia podtrzymuje:)))zarobil ok.90zl:)))no moze 85:))))))ale ciiiii:))))))
ja to takim wetem bym mogla byc-tylko profilaktyka:))))zacipowac tak z 20 psiakow, zaszczepic drugie tyle i po co wiecej?:))))ehhh, marzenia....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...