Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Chyba się UDAŁO!! Specjalnie nie wiem jak, ale chyba tak!! Wielkie dzięki za pomoc, a zdjęcia dopiero 26 maja bo chyba wczesniej nie będę miała aparatu......

Posted

Pink napisał(a):

asinka napisał(a):
Jeszcze raz dzięki, miło tu u Was....

no milo tu u Nich :wink:

Pink jak to u nich?? Chciałaś raczej powiedzieć u NAS :lol: :wink:

Posted

Asinka, stawaj na głowie i kombinuj szybciutko aparat, bo piesek w tym wieku zmienia sie z tygodnia na tydzień, później będziesz żałować że nie masz wcześniejszych jego zdjęć.

Posted

Siedze i myślę jak to wykombinować parę zdjęć, narazie ma w komórce, ale z taką rozdzielczością to prawei nic nie widać, tylko czarną kulkę... Nie chcę starcić tych pierwszych tygodni, zresztą nawet moja rodzina nie wiem jak ona wygląda, bo rodzinę mam daleko.... Ale sprytna jestem więc napewno cos wymyślę!

Posted

Ola, nie hihi to mialo byc ze milo jest tutaj u Was 8) Ostatatnio byla na ten temat mala dyskusja i ja jako "latajacy holender" nie mam chyba u nas :wink:

widze ze nie mozesz pozmniejszac zdjec, zrobic Ci to czy zostawisz linki az sie sama nie naumiesz ???

Posted

Eeee tam, jak dla mnie to powinnaś mówić U NAS :wink:
Jeśli masz tylko czas i ochotę to bardzo chętnie, proszę o zmniejszenie, bo nim ja się nauczę :lol:

Posted

Ja na dzisiaj żegnam wszystkich i uciekam do domku, dłużyło mi się w pracy dzisiaj okrutnie, nie wiem co porabia moja psinka i wszyscy się śmieją że zachowuję się jak młoda matka (ha ha ha), ale co tam, tęsknię i już. Miłego popołudnia i wieczoru, cześć!

Posted

Witajcie!! :P
Ale pędzicie!! miałam do przeczytania 6 stron!! :lol: :lol: :lol: :lol:

witam serdecznie asinke i bugsfany!! :angel: :angel:

własnie, orsini plossssiimy o Twoją fotke!! :wink: :P

Posted

Nio i Trzecie Oko Szefa też jest :evilbat: :lol: 8)

Z Lublinka wróciłyśmy wczoraj w nocy... Byłam z rodzinką na Komunii u Siostry ciotecznej, a w tym czasie Galcinka siedziała u babci. Hehe pół rodziny mi psa zabawiało :lol: Bo przeciez jak zwierzak misia przyniesie to trzeba rzucać :lol: 8) i tak cąły dzień :lol: Piesek pod drzwi stanął, to koniecznie trzeba wyjść, na conajmniej pół godziny :lol: Niexle ustawiła rodzinę trzeba przyznac, a była tam zaledwie 6 godzin 8) A jak po nią zajechaliśmy to jakby nas rok nie widziała :o :lol:

alexandro Twoje fotencje zaminione na linki, gdyż za duże i forum rozciągnęły. JAkas pomoc w zmniejszaniu, nie ma sprawy, od tego jest Mod, tylko daj znać ;)

Posted

Uwazaj Justa z tym zostawianiem psa ,bo Ci rodzina rozpusci psa na amen :-)
Pies mojej siostry ,miniatura sznuacerka ,jak zostawala u tesciowej siostry to kazala sobie.Zauwazcie "kazala" smazyc kartofelki napatelce :lol: :lol:
Tesciowa nie raz tlumaczyla,ze Lalusia daje jej znac ,ze tylko to jej smakuje :lol:
Suczka wracala od niej dwa razy grubsza :-)
Tak wiec ,badz czujna :lol:

Posted

Moja mam, dla Robaczka (tak nazywa Waciaka) jak jestesmy w goscinie, to biega do sklepu po kurze serducha i dusi je w sosie wlasnym z ziolami.
Jak przyjezdzamy do domu, to Waciak ma odruch wymiotno-zwiewajacy przy swojej misce :evilbat: :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...