Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

florance napisał(a):
hmm, jak to jest, że pasa ma 10 razy więcej postów niż ja, a tylko dwie łapki więcej? :o co ile to się zmienia??

Coś mi sie wydaje, że to przez stanowisko - moderator, bo w innym wypadku powinna juz mieć chyba 3 lub 4 ognie - czy jak to tam nazwać.

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

RobinCzWa napisał(a):
No prosze, jaki jkestem mądry :multi:

:lol: :thumbs: :lol:

RobinCzWa napisał(a):

Zwierzaczkom owszem robiłem, ale nie wiem czy to Was interesuje na tyle żeby wstawiać takie fotki.

:o
No pewnie że interesuje :angel: :angel: :angel: Ja też miałam iść do zoo, ale pogoda nie pewna, więc tym razem nie poszłam :roll: Ale jak już będę to też porobie foty :angel:
Wstawiaj czekamy :angel: :angel: :angel:

Posted

Elitesse napisał(a):
ja uwielbiam wrocławskie zoo - moge po nim spacerowac godzinami, njbardziej lubie w srdku tygodnia kiedy tłumów nie ma i zwierzaki sa jakies spokojniejsze, nasze zoo jest jeszcze dalekie od odskonałosci ale dyrektor ciagle pracuje nad tym aby je ulepszać - te małe wybiegi za pare lat odejda w zapomnienie (choc nie do kona bo w wiekszości to budynki zabytkowe) i zwierzaki beda miały wiecej miejsca

Może ten mój post wyszedł taki bardzo pesymistyczny, ale ja też uwielbiam to wrocławskie zoo, tylko że w pamięci mam wciąż obraz z przed 15 lat gdy naprawde wszystko było tam dużo bardziej zadbane. To było wtedy takie "pokazowe" polskie zoo, telewizja co chwile i te sprawy.
Nie zmienia to jednak faktu, że z tego co mi wiadomo lepszego nigdzie w naszym kraju nie ma.

Posted

Wroclawskie zoo, niestety obrazuje w przenosni oczywiscie, wyglad calego miasta. Przyjezdzam do Wrocka trzy, cztery razy do roku i mam mozliwosci porownania. I powiem szczerze ze wyglada wszystko coraz gorzej, jeszcze 6-7 lat temu, zaczelo wszystko "kwitnac". Miasto robilo sie piekne, zielone, czyste i z takim swierzym oddechem, az serce roslo. Ale od jakis dwoch lat, znowu zaczyna podupadac, a szkoda bo to naprawde piekne i przyjemne miasto.

Posted

Zgadzam sie w zupełności. Miasto ma ogromny potencjał, którego nikt nie umie, bądź nie chce wykorzystać. Jedyne co tam w zasadzie sie rozwinęło i rozwija nadal w ostatnich latach to centra handlowe na Bielanach wrocławskich - jestem tam średnio raz w tygodniu :lol:

Posted

Tak, Bielany sie strasznie rozwinely i uwazam ze na dobre. Wszystko jest na miejscu, nie daleko od miasta, a jednak nie w miescie gdzie by tylko przeszkadzalo i zabieralo miejsce.

A miasto mialo zawsze potencjal, tylko nigdy nie wykorzystany....... niestety Wroclaw zawsze byl brany na ostatnim miejscu pod uwage, we wszystkich odgornych rozporzadzeniach :evilbat: Zawsze wszyscy Wroclawiacy mowili z przekosem, ze chyba gora nie inwestuje i nic w miescie nie robi, bo mysla ze jednak beda musieli Wroclaw oddac :wink:

Posted

Musze powiedziec,ze bylam kilka razy we Wroclawiu i bardzo mi sie to miasto podoba.Jest ...nie wiem jak to nazwac przytulne..male ulice...duzo zieleni...stare kamienice.Warszawa jest bardziej "sztywna" .Choc oczywiscie kocham Warszawe jako moje miejsce na ziemi to doceniam urok innych miast ,szczegolnie tych ktore zdolaly zachowac jakis swoj klimat mimo wszystkich przemian,mimo wojny i lat zaniedbania.

Posted

Hej wszystkim :D Zmęczona ale szczęsliwa wróciłam z wystawy z Kielc gdzie Beska ponownie okazała się najlepsza, wygrała i ponownie jak zawsze otrzymała ocenę doskonałą oraz tytuł CWC, Najlepsza Suka w Rasie oraz Zwycięstwo Rasy!! Sędziemu Beska bardzo się podobała, stwierdził ze świetnie się rusza, był zachwycony jej sierścią, głową, katowaniem, miał na początku jakieś ale czy aby nie za długa, lecz podczas wręczania Zwycięstwa Rasy sprostował, ze źle się wyraził że jest idealnie proporcjonalna, aczkolwiek radziłby dla ideału popracowac nad umięśnieniem i uwydatnieniem kłębu :) (mimo wszystko to ciekawe , bo na 14 wystaw, w opisach mamy ze jest krótka i ma idealną górna jak i dolna linię grzbietu :lol: :wink: )
A teraz idziemy na zasłuzony odpoczynek.
Acha Nasi Dogomaniacy-Polacy na Węgrzech też górą :wink:

Posted

Alexandro gratuluje !! :multi: :drinking:

a ja dostałam dzis 4 z kolokwium z angielskiego - a myślałam ze nie zalicze hihih

znasz jakieś wegierskie konkrety ??

Posted

Dzieki dziewczynki, też bardzo się cieszę bo Beska co wystawę wystawia się lepiej, i jest to kolejna wystawa na której zdobyła ocene doskonała, tfu tfu póki co nigdy niżej, i co prawda CWC z tej wystawy nam nie było niezbedne, bo teraz do ukończenia Ch.Pl to własciwie brakuje nam tylko czasu, ale kazda wystawa to mile spedzony czas(pozdrawiam wszystkim spotkanych dziś znajomych, a było ich trochę więc nie wymieniam), a jak jeszcze takie tytuły to tym bardziej :D :D :D
A Węgry, hmm, chyba nie powinnam tu w imieniu zwycięzców się chwalić, wiem tylko o Dengim, i napisze ze poszło mu super, a szczegóły to pojutrze Agatka napisze :D :wink:

Posted

Olu, jeszcze raz Ogromnie Wam Gratuluję!!!!! :P :angel: :angel: :calus:
Besia jest przepiękna i wcale sie nie dziwie, że sędziowie są nią zachwyceni!! :wink: :D
a będę jakieś fotki?? :)

Aga, gratuluje 4!!! :angel: :D

Posted

Gratulacje dla Oli i Beski :-) :BIG:

Malawaszka ! Wiesz co za zbieg okolicznosci ,ja zamowilam dokladnie taka sama obrozke jaka maja Twoje pieski.Wlasnie dojrzalam w galerii ,co ona maja na szyjkach.Zuzia bedzie miala taka z zielonym :-) Widac to jakos ciagnie ,ten kolor i wzor, sznauceromaniakow :-)

Posted

Alexandra GRATULACJE!!!!
i jak zaczelas A to powiedz i B:)))
jak poszlo naszym?czy super dla Dengiego oznacza BOBa?:)))albo Bisa jakiegos?????? :lol: :lol: :lol:
tak po cichu mozesz powiedziec, bo oni dopiero wroca w nocy..... :cry: :cry: :cry:

Posted

Jeszcze raz wszystkim dziękuję ogromnie, Beska też dziękuje i szczęśliwa się wyleguje na łóżeczku bo teraz ma małą przerwę w wystawach (obiecałam jej to, a że się ładnie spisała to ma :lol: :wink: )

Chyba Krysiu mogę napisać na DGM bo i tak Rafał na Liście już napisal, wiem tylko tyle że Dengi 2xZw.Mł :D O reszcie nie wiem niestety nic :(

Posted

hmmmm a u mnie na liscie cisza...:((((buuu wszyscy spia i jescze widze, ze mi net nawala skoro postu wisza w kosmosie:(((
POBUDKA!!!!
bo zasne-zwlaszcza, ze u mni e bzydko na dworze...bleeee

Posted

a u mnie tak sobie ale wczoraj bylo pieknie - prawie 20 stopni :)

Robin przez ciebie mi caly czas wycieczka do Zoo po glowie chodzi !! tylko nie mam kiedy :( chyba upcham szczeniaki po kieszeniach i pojade !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...