florance Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 a ja tam już pogratuluję dziewczynkom... będę pierwsza :lol: :lol: :lol: :evilbat:
Mek Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Florans no nie wkurzaj sie , ale juz dawno mnie to zastanawia , ze tu jakos bezdzietne towarzystwo sie zebrało... I nie jest chyba mozliwe , zeby wszystkie pary były ( jak to ująć zeby nie urazic ) w jakiś sposób pokrzywdzone przez nature. Pewnie mnie zaraz :agrue: :2gunfire:
florance Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Mek a na cholerę mi teraz dziecko? karierę robię na razie 8) ps. a Ty masz dzieci? :P
Mek Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 florance napisał(a):Mek a na cholerę mi teraz dziecko? karierę robię na razie 8) ps. a Ty masz dzieci? :P Ad.1 fajnie Ad.2 a jak myslisz ??
florance Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 zieeeew widzę, że wszyscy poszli spać, więc i ja idę się demakijażować i do wyrka...
florance Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 julcia_so napisał(a):Ja tez już wstałam!! :D :lol: brawo :lol: :lol: :lol:
Mek Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 florance napisał(a):Myślę, że jesteś mocny w gębie :lol: :lol: :lol: :lol:
julcia_so Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 florance napisał(a):brawo :lol: :lol: :lol: :lol: O, Mek tez juz wstał! :D :lol:
florance Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 no, wyspacerowałąm bubla... teraz mogę spokojnie kawę dopić...;)
julcia_so Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Denicho tez juz po spacerku, a przed chwilką zjadł śniadanko... :P
florance Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Mój śniadankiem gardzi... pierwszą porcję je po południu... do tego czasu jednak nie pogardzi ciatseczkami acany, za którymi jeszcze niedawno nie przepadał 8)
julcia_so Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 A ja wypuściłam przedtem Deniska na ogródek żeby sobie pobiegał przychodze za jakieś 30 min. patrze a on się wyleguje na trawce w słoneczku... :wink: :lol:
Romas Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Leniuchy jedne :D ,ja to juz nawet w pracy bylam .A teraz pedze do lasu zeby zrobic zdjecia sznaucerkom ,ktorymi Was potem zasypie ,bojcie sie juz:-) Ciekawe jak naszym u Madziarow pojdzie ,trzymam kciuki :-) A co do dzietnosc to mylnym jest twierdzenie jakoby na formum byli sami bezdzietni ,jestem zywym przykladem matki Polki znajdujacej ,w nawale zajec,czas na forumowanie :-) To Tymczasem :-)
RobinCzWa Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 My dla odmiany byliśmy dzisiaj, a właściwie to już wczoraj we wrocławskim zoo. Było super, jest naprawde na co popatrzeć szczególnie w porównaniu z chorzowskim i warszawskim, które przy wrocławskim są pikusiami. Niestety zdarzają sie też i dobijające sceny typu wybieg wewnętrzny ( w pomieszczeniu dla hipopotama, który z ledwością może sie na nim odwrócić. Sprzątają im chyba tylko od święta, bo smród straszny a odchodów mnóstwo. Widać minęły już czasy "z kamerą wśród zwierząt".
Elitesse Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 ja uwielbiam wrocławskie zoo - moge po nim spacerowac godzinami, njbardziej lubie w srdku tygodnia kiedy tłumów nie ma i zwierzaki sa jakies spokojniejsze, nasze zoo jest jeszcze dalekie od odskonałosci ale dyrektor ciagle pracuje nad tym aby je ulepszać - te małe wybiegi za pare lat odejda w zapomnienie (choc nie do kona bo w wiekszości to budynki zabytkowe) i zwierzaki beda miały wiecej miejsca
Pasavera Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 no właśnie czekamy :angel: :angel: :angel: :evilbat:
florance Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 hmm, jak to jest, że pasa ma 10 razy więcej postów niż ja, a tylko dwie łapki więcej? :o co ile to się zmienia??
RobinCzWa Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 florance napisał(a):Robin a gdzie foty z zoo??? :evilbat: No niestety, ale nie wolno tam wprowadzać piesków :( , więc Roni niestety nie mógł uczestniczyć w wycieczce, a to oznacza że jego zdjęć również nie ma.
Pasavera Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 To jest inaczej :wink: Ja jestem Modem, więc mam tylko łapki i nie zależą one od ilości napisanych postów. Już mi te łapcie pozostaną, no chyba że zrezygnyję z tej funkcji :P Normalnie miałabym już chyba 3 płomienie (starszy dogomaster) :lol: RobinCzWa buuu :( A jakimś zwierzaczkom porobiłeś? :lol:
Recommended Posts