Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Florans no nie wkurzaj sie , ale juz dawno mnie to zastanawia , ze tu jakos bezdzietne towarzystwo sie zebrało...
I nie jest chyba mozliwe , zeby wszystkie pary były ( jak to ująć zeby nie urazic ) w jakiś sposób pokrzywdzone przez nature.

Pewnie mnie zaraz :agrue: :2gunfire:

Posted

florance napisał(a):
Mek a na cholerę mi teraz dziecko? karierę robię na razie 8)

ps. a Ty masz dzieci? :P

Ad.1 fajnie

Ad.2 a jak myslisz ??

Posted

Mój śniadankiem gardzi... pierwszą porcję je po południu... do tego czasu jednak nie pogardzi ciatseczkami acany, za którymi jeszcze niedawno nie przepadał 8)

Posted

A ja wypuściłam przedtem Deniska na ogródek żeby sobie pobiegał przychodze za jakieś 30 min. patrze a on się wyleguje na trawce w słoneczku... :wink: :lol:

Posted

Leniuchy jedne :D ,ja to juz nawet w pracy bylam .A teraz pedze do lasu zeby zrobic zdjecia sznaucerkom ,ktorymi Was potem zasypie ,bojcie sie juz:-)
Ciekawe jak naszym u Madziarow pojdzie ,trzymam kciuki :-)

A co do dzietnosc to mylnym jest twierdzenie jakoby na formum byli sami bezdzietni ,jestem zywym przykladem matki Polki znajdujacej ,w nawale zajec,czas na forumowanie :-)
To Tymczasem :-)

Posted

My dla odmiany byliśmy dzisiaj, a właściwie to już wczoraj we wrocławskim zoo. Było super, jest naprawde na co popatrzeć szczególnie w porównaniu z chorzowskim i warszawskim, które przy wrocławskim są pikusiami.
Niestety zdarzają sie też i dobijające sceny typu wybieg wewnętrzny ( w pomieszczeniu dla hipopotama, który z ledwością może sie na nim odwrócić. Sprzątają im chyba tylko od święta, bo smród straszny a odchodów mnóstwo.
Widać minęły już czasy "z kamerą wśród zwierząt".

Posted

ja uwielbiam wrocławskie zoo - moge po nim spacerowac godzinami, njbardziej lubie w srdku tygodnia kiedy tłumów nie ma i zwierzaki sa jakies spokojniejsze, nasze zoo jest jeszcze dalekie od odskonałosci ale dyrektor ciagle pracuje nad tym aby je ulepszać - te małe wybiegi za pare lat odejda w zapomnienie (choc nie do kona bo w wiekszości to budynki zabytkowe) i zwierzaki beda miały wiecej miejsca

Posted

florance napisał(a):
Robin a gdzie foty z zoo??? :evilbat:

No niestety, ale nie wolno tam wprowadzać piesków :( , więc Roni niestety nie mógł uczestniczyć w wycieczce, a to oznacza że jego zdjęć również nie ma.

Posted

To jest inaczej :wink: Ja jestem Modem, więc mam tylko łapki i nie zależą one od ilości napisanych postów. Już mi te łapcie pozostaną, no chyba że zrezygnyję z tej funkcji :P Normalnie miałabym już chyba 3 płomienie (starszy dogomaster) :lol:

RobinCzWa buuu :(
A jakimś zwierzaczkom porobiłeś? :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...