Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

witam :) ,
odpowiadam na pytanie florance : plaster , bo jeszce czasem mu to ucho wisi :x
mam małe problemy z wstawianiem zdjęc :( i poprosiłam angelike o pomoc - za co jej bardzo dziekuje :calus:
nie mam ostatnio czasu na dosłownie nic ( oprócz szukania nowego faceta- całkiem mi to sprawnie idzie :wink: )

Posted

[quote name='Elitesse']dokladnie Alexandra nic dodac nic ujac !! a pozatym nie podo sie tluklismy tyle kilometrow i moklismy zeby przegrac :)

No faktycznie Wy mieliście tych kilometrów sporo :-? My bliziutko, i też miałam fuksa z Beską że podczas oceny czarnych mini świeciło słoneczko :) A z kolei potem to taplanie w błotku, marznięcie odbiłyśmy sobie zatrzymując się w uroczej restauracji na przepysznym iście słowackim obiadku, mniam :P

Waszeczko, może nawet nie tyle dziwne co godne naśladowania, bo ewidentnie sędzia nie patrzył na to kto prowadzi psa (czy Polak czy Słowak, czy znany hodowca czy nie) tylko patrzył wyłącznie na psy, i na prawdę oceniał dobrze, i wybierał na lokaty psy które na to zasłużyły, kilkoro Słowackich psów też wygrało :wink:

Posted

wow ja raz jeszcze gratuluję, bo jak teraz zbiorczo te wyniki widze i sukcesy to rzeczywiscie dogomania i Polska górą!!! jostra chyba jescze tylko tobie i elitesse nie gratulowałam wiec teraz specjalnie for you WIELKIE GRATULACJE ODE MNIE I DENISKA!!!!!!!!!! a dzxisiaj rzeczywiscie tu pusto... ja mam sporo nauki:(( a jutro na sczzescie bez lekcji bo jade na dni otwarte do LO:)))

Posted

Wielkie GRATULACJE dla psiakow i ich właścicieli !!!!!!!
:laola:
Jednak dobrze trzymaliśmy kciuki!
Teraz trzeba to opić przy najbliższej okazji :beerchug:

Posted

Jostra ! Gartulacje!
No tym razem to faktycznie zaloga dogomaniacka chyba wykosila konkurencje :-)

Julcia_so ! No i co wybralas jakas obroze ??

Posted

Pink napisał(a):
orsini napewno pomylila pociagi i jeszcze dojezdza :wink:

:

nie pomylila nie pomylila:))ale dojechala po 10tej i padla od razu po 2 nocach bez lozka....

no to my tez sie pochwalimy...pojechalam wlasciwie po 1 CACa, zeby Santinie championat skonczyc. Sedzia reczywiscie super (i nawet przystojny!!!) patrzyl tylko na psy.
Wiktor dostal super opis-pan sedzia pogratulowal i powiedzial, ze bedzie z niego piekny piesek. Dostal jakas zolta wstazeczke i tyt. Najlepsze Szczenie Slowacji-porownania z suczka szczeniakiem niestety nie bylo...
A potem Santina...juz jak zobaczylam katalog to sie usmiechnelam, bo Santinka sama i w klasie championow wiec raczej powinna dostac CWC i skonczyc ten championat:)))no i dostala:))a potem jeszcze wygrala Najlepsza Suke w Rasie czyli tyt. Zwyciezcy Slowacji 2005 i myslalam, ze to juz koniec , bo wystawiala psa i suke z mlodziezy znajoma sedziego...a tu kolejna niespodzianka!!!Wygralam Best of Breed!!! :angel: :angel: wiec kolejny pucharek!!!
Na finalach Santinka dostala sie najpierw do 1wszego finalu, potem do 2giego, gdzie juz bylo kilka psow na krzyz i niestety juz do 3ki si eni ezalapala coz co za duzo to nie zdrowo:)))
I tym optymistycznym akcentem chyba skonczymy kariere Santinki-moze dla sportu jakies lokalne wystawki, moze cham.litwy skonczymy i ruski, ale z dalekich wystawek to chyba juz rezygnujemy. I tak na dzien dzisiejszy to drugiej cz-sr suki takiej nie ma!Aha bo z championatem slowacji doszedl tyt. MULTICHAMPIONA:))))
takze ma juz:
Interchampionat, Multichampionat-Championat Polski, Ukrainy, Slowacji, Mlodz. Cham.Polski, Zwyciestwo Polski Juniorow, Zwyciestwo Litwy, Ukrainy, Slowacji, Zwyciestwo Europy Srodkowej i Wschodniej, 11 X Cacib, iles tam ras wygranych , CWC, zwyc.mlodziezy itp...powinno wystarczyc, nie?:))))))ja jestem zadowolona, a suka tez-bo bedzie miala swiety spokoj-ona nie trawi wystaw:))))))

aaaaa reszcie naszej POLSKIEJ ekipy tez GRATULUJE!!!
Alexandra jest o niebo ladniejsza w realu jak na fotach!!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel:

Posted

orsini napisał(a):
Sedzia reczywiscie super (i nawet przystojny!!!) patrzyl tylko na psy.:

Wiedziała, byłam pewna że nie pominiesz faktu urody sędziego :lol: :lol: :lol:
orsini napisał(a):
Interchampionat, Multichampionat-Championat Polski, Ukrainy, Slowacji, Mlodz. Cham.Polski, Zwyciestwo Polski Juniorow, Zwyciestwo Litwy, Ukrainy, Slowacji, Zwyciestwo Europy Srodkowej i Wschodniej, 11 X Cacib, iles tam ras wygranych , CWC, zwyc.mlodziezy itp...powinno wystarczyc, nie?:))))))

:o :o :o Wiedziałam że jest utytułowana, ale ze aż tak!!! :o Czy wystarczy??!! Pewno że wystarczy!! Mbie by połowa z tego w zupełności wystarczyła :lol:
orsini napisał(a):
Alexandra jest o niebo ladniejsza w realu jak na fotach!!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel:

No teraz to przesadziłaś, i sprawiłas że siedzę przed kompem czerwona jak cegła :oops:
To ja też coś powiem, orsini nas okłamała, ona nie jest najstarsza tutaj, ona jest młodsza nawet od Ka-Vangi; co prawda w dowodzik jej nie patrzyłam, ale na oko to nie więcej jak 20 :wink: :lol:

Posted

Alexandra ale KaVanga ma tak z 16:)))coprawda ostatnio miala urodziny wiec ma 17:)))
a propos urodzin ale gapa ze mnie:
JUSTA STO LAT, STO LAT, STO LAT... :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Orsini :o wowwwww no WIELKIE gratulacje :drinking: :drinking: :drinking: aleście zawojowały Słowację :angel: pewnie teraz siedzą i czytają Sznauceromaniaków i podskakują z radości że już sie tam nie wybierasz :lol: :wink:

Posted

heheheh z Santina sie nie wybieram:))))ale z Wiktorem i owszem i w przyszlosci z innymi Santinkami tyz:)))
tylko Arbeit musze zmienic, zeby kasa byla na wyjazdy

Posted

jestem po krotkiej nieobecnosci, teraz rzadziej niestety do Was zagladam, dołączam sie do gratulacji, :laola: wspaniale czyta sie o Waszych sukcesach, trzymam dalej kciuki za kolejne

w galerii najnowsze zdjecia Heidi :D

pozdrawiam

Posted

ehhh marzenia we wtorek na piffko :drinking: byłam z Bolusiem u weta i moje słonko ma całkiem dobre wyniki - tylko trochę za niska hemoglobina i jakieś PLT (zapomniałam co to jest :oops: ) no i za niski poziom tyroksyny - jutro jedziemy na USG tarczycy, wątróbki i prostaty :fadein:

Posted

coś ostatnio czytałam, że łysienie u piesków jest spowodowane zaburzeniami tarczycy, ale się nie wczytywałam za dokładnie :oops:
Pamiętam, że chyba kiedyś kiedyś pytal się to

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...