Romas Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Ola ! to zanim pojdziesz spac moze zdaze Ci pogratulowac . Gratulacje dla Beski i Oli :BIG: Ciekawe jak reszta ????
madzior_ka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 justa napisał(a):Bo jak obcy człowiek będzie znał imie psa to jest większa szansa, że pies za nim pójdzie... wiesz z tego co piszesz to Denis jest taki sam jak Gala albo jescze bardziej nie ufny bo on za żadne skarby nie pójdzie za nikim obcym choćby go wołał po imieniu czy zwykłym chodź..... sami wiecie jaki z niego łakomczuch a od obcego nic nie weźmie chyba ze ja mu bede mówiła zeby wziął to po chwili szybkim ruchem wyrwie tej osobie to z rąk ale podejsć za zadne skarby nie podejdzie do obcego..... a imię ghm... jakoś tak łdasnie wygląda na adresówce:)) a i tak szczerze mówiąc mam nadzieje ze nikt nigdy nie skorzysta z informacji na adresówce bo pilnuję Denisa i to bardzo a teraz prawie w ogóle nie jest spuszczany wiec adresówka w sumie będzie po to zeby była i ładnie wyglądała a przy okazji będzie slużyła informacjami:) i ja również dołączam sie do najserdeczniejszych gratulacji dla naszych zwyciezców!! Agatko strasznie sie ciesze że Słonik dziisaj miał dobry humorek i tak super jej poszło!!! Po dengim mozna sie było tego spodziewac ale mimo to równniez ogromne gratulacje.... a Besia i Uni to już w ogóle przeszli samych siebie - w ogóle to jestem strasznie dumna z wszystkich "naszych" dogomaniackich psiaczków!!!!! :angel: :smilecol: :drinka:
malawaszka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Brawo dziewczyny - normalnie jak się czyta o sukcesach dogomaniackich sznaucerków to jakby inne wogóle nie istniały :angel: :angel: :angel: :klacz: wielkie gratulacje :laola:
Elitesse Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 a ja dopiero wróciłam - padnieta ale szczesliwa :) biedna orsini odstawilismy ja na dworzec a ona ma jeszcze 8 godzin jechania :( moj Lancelot został Najlepszym Weteranem i rozpoczął Championat Weteranów a Tess odstała drugiego CACa czyli jestesmy w połowie Championatu :)
florance Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Ja nadal nie bardzo łapię się w tych tytułach, ale... gratuluję dziewczynki :)))
Romas Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 moj Lancelot został Najlepszym Weteranem i rozpoczął Championat Weteranów a Tess odstała drugiego CACa czyli jestesmy w połowie Championatu To Hip Hip Hura dla Lancelota i Tessi :smilecol: Macie jakies zdjecia z wystawy ?????
Elitesse Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 nie mam bo cały czas (prawie) padalo i tonelismy w błocie hihi
Agatka Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Elitesse ja byłam tak jakos zakrecona ze nawet nie zdazyłam Ci pogratulowac :) co niniejszym czynie GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!! My wreszcie odesplismy i za chwilke jade do pracy , brrr , a wolałabym posiedzec w domku ;) NO i dla wszystkich ogromne podziekowania :) Fajnie, ze jest gdzie sie pochwalic :) i do tego sie cieszycie :)
Elitesse Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Magda tu jest tak jak w sporcie 1 i 2 i 3 miejsce ale do tego sa jeszcze tytuly :) nauczysz sie - spokojnie hihih ja w mojego Przema juz prawie 4 lata wciskam gdzie jaki tytul moze pies zdobyc i co on oznacza ale dalej sie chlopak miesza hihi
Ka-Vanga Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Dziewczyny jeszcze raz OGROMNE GRATULACJE !!!!!!!!!!! :terazpol: :laola: :BIG: :multi: :smilecol: :thumbs: :Rose: :lilangel: :klacz: :grins: .
Elitesse Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 lez tu pusto dzisiaj ! chyba wszyscy odpoczywaja po meczacym weekendzie hihih
dorotak Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='Magda&Egri'][quote name='florance']Ja nadal nie bardzo łapię się w tych tytułach, ale... gratuluję dziewczynki :))) To tak jak ja :oops: ( jak by nie mogło być tak jak w sporcie 1miejsce, 2 i 3) - GARTULACJE dla wszystkich Dziewczyny, jak wolicie tak jak w sporcie, to już służę wyjaśnieniem - WSZYSTKIE nasze Dogomaniackie psiaki zajęły 1 miejsca. Czy teraz już jasne? :D Dla wszystkich wystawiających i ich sznaucerów - miniaturek, średniaków i rodzynkowi Słonikowi - OGROMNIASTE GRATULACJE! :laola: :terazpol:
Romas Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 NO i dla wszystkich ogromne podziekowania Fajnie, ze jest gdzie sie pochwalic i do tego sie cieszycie Pewno ,ze sie cieszymy , czuje sie prawie tak jakbym znala osobiscie te pieski i fajnie wiedziec ,ze sa doceniane przez sedziow :D
Ka-Vanga Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 HHHHHHHHAAAAAAAALLLLLLOOOOOOO, gdzie sa wszyscy, POBUDKA :evilbat: .
Pink Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 orsini napewno pomylila pociagi i jeszcze dojezdza :wink: a reszta, po opijaniu zwyciestwa nie jest wstanie podniesc sie z lozek :wink: ale tez bym opijala na ich miejscu :multi:
jostra Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Uffff Powróciłam I ogłaszam wszem i wobec: UNISON Rezlark - CAC, Najlepszy Pies w Rasie, Zwyc. Rasy, Zwycięzca Słowacji ICEFLOWER - CAC, Najlepsza Suka w Rasie, Zwyc. Rasy, Zwycięzca Słowacji LAMBORGHINI Svarcava - CAC, Najlepszy Pies w Rasie, Zwycięzca Słowacji - Zwycięstwo Rasy musiał oddac Iceflower, bo jest gentelmanem :P Gratuluję wszystkim zwycięzcom Justa - spóżnione życzenia - 100 LAT A teraz idę odpoczywać
malawaszka Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Jostra :klacz: :drinking: :drinking: :drinking: ekstra tylko kto tam w takim razie przegrał?? :lol:
alexandra Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Dzięki wszystkim za gratulacje. Agatka ma rację jesteście kochani że nam tak kibicujecie i jesteście z nami na dobre i na złe :wink: Waszeczko tym razem Polska była górą, przegrywali Słowacy :lol:
malawaszka Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 alexandra napisał(a):Waszeczko tym razem Polska była górą, przegrywali Słowacy :lol: :terazpol: :klacz: boskooo ale to chyba niespotykane nie??? żeby sędziowie swoich przegrywali :evilbat:
Recommended Posts