Mek Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 florance napisał(a):Mek hmm... nie sądzę, ale nawet jakby, to na pewno nie zamierzam ich podklejać :wink: 8) ale dlaczego nie w razie czego?? Kobiety robiąsobie operacje plastyczne i cierpia a takie lekkie podklejenie chyba nie robi psu różnicy ..
florance Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Mek napisał(a):florance napisał(a):Mek hmm... nie sądzę, ale nawet jakby, to na pewno nie zamierzam ich podklejać :wink: 8) ale dlaczego nie w razie czego?? Kobiety robiąsobie operacje plastyczne i cierpia a takie lekkie podklejenie chyba nie robi psu różnicy .. Mek ale on ma się MI podobać, a nie "fachowcom" od uszu 8) poza tym jak wiesz to nie jest pies wystawowy i będzie naturalnie piękny, bez ulepszaczy :P 8)
Agatka Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 A my sie idziemy zaraz kompac ,a potem sie ładnie przygotujemy i pojedziemy na Słowacje :) Biedne nieswiadmoe dzieci udaja ze spia ;) A mi sie tak nie chce nic robic .... Moze by tak ktos za mnie .... NO to ja prosze trzymac kciuki za nas tez (Dengi i Słoń) i za Besie :) NO i szanownej Jubilatce WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mek Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Agatka napisał(a): NO to ja prosze trzymac kciuki za nas tez (Dengi i Słoń) i za Besie :) trzymam oj trzymam. A czy jest gdzieś do zobaceznia katalog przedwystawowy bo kiedyś coś mi sie o oczy obiło , ze pisałyście??????//
Ka-Vanga Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 I my rowniez trzymamy mocno kciuki za "nasze" dogomaniackie pieski :angel: :angel: :angel: :angel: . Dziewczyny pokazcie im :D . Justa WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, sto lat, czego tylko zapragniesz :angel: :angel: :angel: :angel: :D . A my dzisiaj bylismy prawie caly dzionek na dzialeczce w lesie. Psiaki sie wybiegaly i sa very happy :D .
Kora- Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 hey witam was jejkus jak dawno tu nie byłam ale dzis przybyłam na ....chwilke :lol:
Pink Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Ola, juz zmienilam w galerii :wink: Ja bede jutro zyczyc i trzymac kciuki przed wystawa :lol:
madzior_ka Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 witajcie a ja dopiero teraz uporałam się z tym co naisaliscie przez ostatnie dwa dni i tez baaaardzo sie usmiałam:))) a ja dzisiaj na konikach byłam, jezdziłam na kochanej Uszatce ech to swięty kon wporównaniu do "mojej" krwiożerczej Montany:)))) bylo genialnie, a tak poza tym to wszystkeigo naj naj dla Justy naszej solenizantki spełnienia marzeń, drugiego (trzeciego, cwartego i n-tego) sznaucerka!!!!! Oraz obiecuję mocno trzymać kciuki za nasze dogomaniackie psiaczki na wystawie:)) ale na pewno tak jak zawsze pójdzie im rewelacyjnie:))
Ka-Vanga Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Pink napisał(a):Ola, juz zmienilam w galerii :wink: No to rozumiem :grins: .
madzior_ka Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 a ja chciałam was prosić o radę, bowiem chcę kupić Denisowi grawerowaną adresówkę na allegro w kształcie kostki, ale nie mogę się zdecydować, czy lepsza srebrna czy przeźroczysta... (ta przeźroczysta taka mało spotykana jest i juz sama nie weim a jak ona to jaki kolor liter: czerwony, niebieski, zielony czy czarny)... oto zdjecia obu adresówek, co o nich sadzicie? http://host253.bs.katowice.pl/~tom/identyfikator/pleksa.jpg juz niemoge sie doczekac az kupimy deniskowi tą obrózke z Rogza czerwoną w kostki i bedzie miał przy niej adresówke tez kostke:)) jejciu ale słodko bedzie wyglądał!!! :loveu: Ludzie, zlitujcie się z tymi wielkimi fotami!!! Max 500x500pix!!!
Kora- Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Mi sie bardej podoba ta przezroczytsa galeria kory w galerii sznauceropw
madzior_ka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 oi jej a co tutaj tak pusto dzisiaj? dzieki koro za opinie ale jednak chyba zdecyduje sie na metalowy bo wtedy moge po jednej stronie imie a po drugiej telefon a tu na przezroczystej nie da sie dwustronnie:)
dorotak Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Justa, 100lat! :new-bday: :BIG: Madzior_ko musisz wybrać tą adresówkę, która Ci się bardziej podoba :cunao: Ja bym się może obawiała przy tej przezroczystej, że jak się porysuje to może się zrobić mniej czytelna. Z drugiej strony zawsze wtedy można kupić nową. A w ogóle zawsze możesz kupić obie - jedną do jednej obroży, drugą do drugiej ;)
julcia_so Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Pink napisał(a):Jestem ciekawa jak tam sznaucerkom idzie w BB Ja też! :P I mocno trzymam kciuki! :D
Justa Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Madziorko ja bym sie obawaiała umieszczać imię psa na adresówce. W Galci adresówce sa tylko telefony kontaktowe... Bo jak obcy człowiek będzie znał imie psa to jest większa szansa, że pies za nim pójdzie... :roll: Gala jest raczej nieufna, to możeby nie poszła, ale zastanów się nad tym! Z drugiej strony: po co umieszczac imię? Najwazniejszy jest telefon, żeby wiedzieli gdzie się zgłaszać jak znadą psa i to wszystko. Takie moje skromne zdanie. Dziękuję wszystkim za zyczonka wczorajsze :calus: A my z Galcią na jakies szkoenie chciałyśmy...Myslałam o Cave Canem, ale strasznie daleko to od nas i nie wiem czy sie uda :(
Ka-Vanga Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 No wlasnie nic sie nie odzywaja. Wyslalam im smsa z zapytaniem i czekam na odpowiedz co nawygrywali :grins: .
malawaszka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 łomatko w końcu tu dotarłam :lol: Justus 100 latek i wszystkiego co najlepsze :drinking: :drinking: :drinking: :D Pytałyście o Bolusia - Boluś chyba już się całkiem zadomowił, ale Luna ciągle zła :roll: i mu dokucza :evil: ale jeszcze trochę i będzie dobrze - wydaje mi się że malusieńkimi kroczeńkami dojdziemy do consensusu z tą zołzą :lol: :wink: A i jeszcze muszę Wam powiedzieć coś wspaniałego :D bo dziś udało się uratować jeszcze jednego sznaucerka schroniskowego :P :angel: tą sunię ze Starachowic - zabrałam ją ze schroniska i dotransportowałam na dworzec PKP gdzie czekał na nią bardzo fajny Pan ze Szczecina :angel: :P i pojechali do domku :angel: :angel: :angel: ta sunia jest BOSKA!!! Taka iskierka - szkoda że tak strasznie chudziutka :( i te wyłysienia :( ale już jest pod dobrą opieką i będzie leczona :angel: :D :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Ka-Vanga Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Waszeczko ale SUPER :angel: :angel: :angel: :angel: , za Ciebie, ze tak wspaniale pomagasz tym biedakom :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: . Mam juz pierwsze info od dziewczyn. Dengi Zwyciezca Mlodziezy Slowacji, Sonitka rowniez, Besia i Uni ..., nie nie zrobie tego dziewczynom niech sie same chwala tak wspanialymi sukcesami :D . Niestety wiecej info nie mam. W kazdym badz razie PRZEOGORMNIASTE GRATULACJE dla naszej dogomaniackiej reprezentacji :angel: :angel: :angel: :angel: :laola: :laola: :laola: :multi: :BIG: :bigok: :smilecol: :lilangel: :grins: .
malawaszka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Cudnie :klacz: GRATULACJE!!!! :drinking: :drinking: :drinking:
julcia_so Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Waszko, ale super, że kolejny sznaucerek ma domek!! :angel: :P Ja tez dostałam wieści od Oli z wystawy!! :D I poszło im ŚWIETNIE!!! :angel: :angel: :angel: ale to juz dziewczyny się same pochwalą!! Ogromne gratulację dla nich i dla piesków!! :calus: :drinking: :drinking: :drinking:
Agatka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 NO juz jestesmy w domku!!!! Zacznijmy od poczatku ! PIerwszy wystwiał sie Dengi - Sedzia go obejrzeł, opisał po czym stwierdził " CAJC Młodzieżowe Zwycięstwo Słowacji - PIEKNY PIES - NIc wiecej nie jestem w stanie dodac" a w karcie same ochy i achy :) POtem Słoniatko - dzis przeszło samo siebie w pozytywnym tego słowa znaczeniu , biegała cudnie :) i stała slicznie :) NO i skończyła Młodzieżowy Championat Słowacji dokłądajac do tego jeszcze Młodzieżow Zwycięstwo Słowacji . Potem wystawiałam jeszcze przyrodniego braciszka mojej Daniczki - GRAND GRIMMA Hajan, który wygrał klase championów otrzymał CAC i tym samym ukończył Championat Słowacji !!! A reszta niech pisze sama swoje sukcesy :) A ja jestem padnieta !!! i pije sobie piwko grane z zółtkiem i strasznie sie cieszymy !!!!!!
Romas Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Zagladam tu i co same dobre wiesci :D Malawaszka! To bardzo sie ciesze ,ze powolutku ta psia sierotka dochodzi do siebie :D Mial szczescie ,ze na Ciebie trafil :D Justa ! Ja troche spozniona ale naprawde szczerze Ci zycze WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Agatko! Gratuluje wygranej ! To super ,ze same takie mile rzeczy koncza ten dzien :D To chyba dla kontrastu do tej wstretnej pogody .
alexandra Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Justa najlepsze zyczenia także i ode mnie i od Beski!!! Zatem i my się pochwalimy :lol: Beska poszła jak burza. Wygrała swoją klasę otrzymujac wniosek na Championa Słowacji, następnie w porównaniu z innymi suczkami z innych klas wygrała otrzymując tytuł Najlepsza Suka w Rasie oraz prestizowy tytuł Zwycięzca Słowacji!!! Sędzia był Beską zachwycony, wychwalał ją od najelegantszych suczek, zachwycał budową, jak i szatą. A na koniec porównanie o rasę gdzie ostro rywalizowałyśmy z Unisonkiem :evilbat: :lol: Tym razem dałysmy wygrać facetom :P Wróciłyśmy z pieknym medalem i równie slicznym pucharkiem. Wystawa ogromnie udana, nawet podczas oceny czarnych mini wyszło słonko i było super, poza tym spędzona w miłym towarzystwie, pozdrawiam orsini, Jostrę, Piotrka, Elitesse, no i moja ekipę szalonego bombowca :wink: Pozdrawiamy wszystkich, dziekujemy wszystkim za śćiskanie za nas kciuków (jak widac bardzo działają) a teraz zmykamy spaaaććć!!! :wink:
Recommended Posts