jostra Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 orsini napisał(a): ja tez te pile kocham :chainsaw: :snipersm: :2gunfire: :chainsaw: Piła jest mój - SPADAJ!!! Byłam pierwsza! :iloveyou: :chainsaw: :iloveyou:
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 jostra napisał(a):orsini napisał(a): ja tez te pile kocham :chainsaw: :snipersm: :2gunfire: :chainsaw: Piła jest mój - SPADAJ!!! Byłam pierwsza! :iloveyou: :chainsaw: :iloveyou: tfu tfu moj... zaznaczylam jak w przedszkolu kanapke :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='Ka-Vanga']No nie macie nic litosci dla ludzi, ale co tam nie chce mi sie tego wszystkiego czytac :evilbat: . Wbrew pozorom co niektórzy tu napisali, nikomu nie karzemy pisać ani czytać :evilbat: Freedom and peace :D
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 wlasnie KaVanga jak Ci nie pasujemy to spadaj :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: i tak nikt Cie tu nie lubi!!!jesli juz zapomnialas :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Elitesse Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 e tam ja ole kocham ! a raczej jej Bundy - ktorej am zdjecie naturalnych rozmiarow na scienie !! hihi tylko musze je zmienic na now bo juz sie przetarlo :)
gombar Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 :):):):):):):):) :):):):):):):):):) :):):):):):):):):):) lecę robic obiad, bo dzieciaki przyły ze szkoły i wołają PAPU!! :):):):):):) :):):):):):):) :):):):):):):):) tak może być z buźkami???
Ka-Vanga Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Ty a co sie mnie czepiasz :o co :eviltong: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: .
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='Elitesse']:chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: SPECJALNIE DLA JOSTRY !! Gombar pily lepsze:))))
gombar Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 I proszę sie tyle nie rozpisywać co ostatnio, żebym jutro znów całe rano nie czytała ;)
Ka-Vanga Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Elitesse napisał(a):e tam ja ole kocham ! a raczej jej Bundy - ktorej am zdjecie naturalnych rozmiarow na scienie !! hihi tylko musze je zmienic na now bo juz sie przetarlo :) O widzicie :grins: .
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Ty a co sie mnie czepiasz :o co :eviltong: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: . bo nie kcesz nas czytac~!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: nie to nie! :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Elitesse napisał(a):e tam ja ole kocham ! zmienic na :) O widzicie :grins: . ona klamie albo poprostu cos od Ciebie chce:)))))
Ka-Vanga Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 orsini napisał(a):bo nie kcesz nas czytac~!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: nie to nie! :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: Hahaha czasu nie mam, bo pisze prace na zaliczenie :P .
Ka-Vanga Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 orsini napisał(a):ona klamie albo poprostu cos od Ciebie chce:))))) Hahahaha, chcialabys :lol: :lol: :lol: :lol: .
jostra Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 A ja nie znam Bundy, Ka-Vanga co Ty ukrywasz??? :evilbat:
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 jostra napisał(a):A ja nie znam Bundy, Ka-Vanga co Ty ukrywasz??? :evilbat: wlasnie???? przyznaj sie!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 hihi :) Bundy = Bangi ale Bundy to tak prywatnie specjalnie dla mnie :) za tego calusa w nosa !!
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 normalnie szyframi nadaje!!!jak rasowy agent :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Ciekawe jak Krysia nazywa Berylke za pocalunek w nos w Poznaniu w takim razie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 orsini napisał(a):Ciekawe jak Krysia nazywa Berylke za pocalunek w nos w Poznaniu w takim razie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Z pewnością możesz na taki liczyć w BB :evilbat: Nawet lepszy, bo ząbki większe są :P
Agatka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Co Wam sie motorki właczyły?? Nie nadazam wpisywac wyników z Opola do KSP i czytac DGM ...
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 jostra napisał(a):[Z pewnością możesz na taki liczyć w BB :evilbat: Nawet lepszy, bo ząbki większe są :P hallo, ponawiam pytanie: czy jest tu mod???ona mnie szczuc chce psem!!! aaaaaaaaaa aaaa heeeelp qr....aaaaaa aaaaaa POMOCY aaaa aaaaa
Elitesse Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 orsini uwazaj - bo przeciez miniatury to na 1 miejscu na liscie super agresywnych psow sa !!
Recommended Posts