orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 hahahahahah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Justa Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Kurce, Wczoraj Gala znowu złapała kleszczora, ale ten skubaniec nie chciał tak łatwo wyjści i sie urwał :( Głowa została niestety :( Więc poleciałam do weta i wyciagnął łba igłą, kazał kupic kropelki,a my zaaferowane tym wszystkim (ja i mama) w końcu ich u niego nie nabyłyśmy. Przed chwilką za to byłam w sklepie i normalnie doznałam szoku :o KLobita mi powiedziała, że psy do 15 kg muszą cąłą zawartość ampułki wykorzytac (tzn trzeba zakroplić cąłą) i nie wazne czy pies waży 3 czy 15 kg i tak cąła! :o Taka ampułka u niej prawie 8 zł kosztowała i trzeba kupowac nową co 2 tygodnie!!!! :o :o :o Ja nie sądziłam, że to tak często trzeba :o :o :o Przeca to wyjdzie majatek!!! ładnie Was proszę oświeććie mnie, bo musze coś kupić znamim znowu sie cos w Galer weżre :evil: Wiem, że tamte był milony razy omawiany, ale nie mogłam sie do tego dokopać :( POMOCYYYYY!!!
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Justa wejdz w weterynarie tam w dyskusje o frontlinie no niestety to drogie wszystko jest...ale lepiej zapobiegac niz leczyc....
Justa Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Dobrze dzięki :calus: No ja wiedziałam, że troche mnie to wyniesie, ale sadziłam, że to przynajmniej raz na 4 tygodnie :roll:
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 no frontline i inne tak maja, wiec nei wiem co Ci pani dala i ze to tylko 8zl kosztowalo... bo reszta jest drozsza...i starcza na dluzej
malawaszka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 :o ale się tu działy dziwne rzeczy :lol: nie wiem o co chodzi z FZ :-? a nie cche mi się przeglądać tak dużo wstecz :lol: :evilbat: Justa a coż to za specyfik za 8 zł?????
Justa Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Kobieta mi to pokazywała: http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=2139&action=prod i na sztuki to sprzedawała
gombar Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 jostra napisał(a):Ja tam wole psiaki męczyć :D Jostra, ty się uważasz za miłośnika zwierząt a męczysz swoje psiaki????? Oj nieładnie!!! Malawaszko wcale nie czytaj wstecz, bo ja czytałam, ale i tak dużo z tego nie wiem :roll:
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Justa ale tam stoi, ze to na pchly...czy na ulotce jest, ze dziala na kleszcze?bo moze pani byla sprytna i uzyla skrotu myslowego, ze skoro frontline i adventix dzialaja i na pchly i na kleszcze , to to tez tak dzialac bedzie
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 gombar napisał(a):jostra napisał(a):Ja tam wole psiaki męczyć :D Jostra, ty się uważasz za miłośnika zwierząt a męczysz swoje psiaki????? Oj nieładnie!!! : tak tak-i potem sie dziwi, ze pies na starosc ma zacme :lol: :lol: :lol: :lol:
gombar Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Justa ja tam od dłuższego czasu używam Frontline (w sprayu) i jestem zadowolona :lol: Bardzo dobrze działa i starcza na dłuuuugoooo..... :P
jostra Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 gombar napisał(a):jostra napisał(a):Ja tam wole psiaki męczyć :D Jostra, ty się uważasz za miłośnika zwierząt a męczysz swoje psiaki????? Oj nieładnie!!! Czy ja się uważam za miłośnika zwierząt to nie wiem, hmmmm :roll: Trymuję je, strzygę i wożę setki kilometrów na jakieś durne wystawki :wink: Chyba nie jestem miłosnikiem zwierząt i właśnie dlatego piszę, że je męczę, to chyba jasne :evilbat: I nie jestem w tym zachowaniu odosobniona :P Tego psiaka co masz na focie po lewej to chyba nie trymujesz, ale co ze sznaucerkami??? Czy Ty się uważasz za miłosnika zwierząt??? :P
gombar Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 No właśnie, a ta zaćma to dopiero po latach męczarni wychodzi!!!!!!!!!
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 hehhehehe:))) Jostra nie zakumala:)))))na serio to wziela:)))) Gombar wstawiaj nastepnym razem usmieszki :lol: :lol: :lol: :lol: bo Jostra zbyt lotna to nie jest, ale to blondynka wiec mozna jej wybaczyc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 orsini napisał(a):gombar napisał(a):jostra napisał(a):Ja tam wole psiaki męczyć :D Jostra, ty się uważasz za miłośnika zwierząt a męczysz swoje psiaki????? Oj nieładnie!!! : tak tak-i potem sie dziwi, ze pies na starosc ma zacme :lol: :lol: :lol: :lol: I TY ORSINI PRZECIWKO MNIE!!!! 0X :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :diabloti: P.S. Kocham tego gostka z piłą ;)
Elitesse Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 ja z frontlina bylam zawsze zadowlolona ale w tym roku cos mi nie dziala i stada kleszczy z psow wyjmuje - tak mysle ze po dluzszym uzywaniu skora psow sie uodparnia na fronta i go nie rozprowadza tak jak trzeba ??
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 hehhehehe Jostra lajf is brutal:))))and full of zasadzkas :lol: :lol: :lol: and sometimes kopas w dupas :lol: :lol: :lol: :lol: ja tez te pile kocham :chainsaw: :snipersm: :2gunfire: :chainsaw:
Elitesse Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: SPECJALNIE DLA JOSTRY !!
jostra Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 orsini napisał(a):hehhehehe:))) Jostra nie zakumala:)))))na serio to wziela:)))) Gombar wstawiaj nastepnym razem usmieszki :lol: :lol: :lol: :lol: bo Jostra zbyt lotna to nie jest, ale to blondynka wiec mozna jej wybaczyc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Podła świnio (w tym miejscu przepraszam wszystkie porządne świnie :lol: ) Tobie też się zaćma na łoczy rzuciła? Moich usmieszków nie widzisz? :evilbat: Za dużo tego Pedigree wcinasz :lol: :lol: :lol: A blondi jestem farbowana, nie??? :roll:
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='Elitesse']:chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: SPECJALNIE DLA JOSTRY !! hahahahahahahhahahaha piekne i mnie wyzywaja od wariatow? :lol: :lol: :lol:
gombar Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 orsini napisał(a):hehhehehe:))) Jostra nie zakumala:)))))na serio to wziela:)))) Gombar wstawiaj nastepnym razem usmieszki :lol: :lol: :lol: :lol: bo Jostra zbyt lotna to nie jest, ale to blondynka wiec mozna jej wybaczyc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: OK, teraz będzie dużo buziek :):):):):):):):):):):):) skąd mogłam wiedzieć, że ona taka poważna ??? :):):):):):)
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='"jostra"'][Podła świnio (w tym miejscu przepraszam wszystkie porządne świnie :lol: ) quote] aaaaaa czy jest tu jakis mod????moze by jej tak bana dac za publiczne obrazanie mojej osoby???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: POMOCY!!!!!!!HELP!!!!!!!!aaaaaaa qrfaaaaaaaa a aaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 No nie macie nic litosci dla ludzi, ale co tam nie chce mi sie tego wszystkiego czytac :evilbat: .
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 hehehehe i jak mozna nie kochac naszej dogomani???? jak tu tak wesolo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts